Neler Yeni

Rehber Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?

poyraz bro bu arkadaşın yaklaşım tarzı çok kötü.ben sinirli değildim samimi yaklaşmaya calisiyordum arkadaşın yaptıklarına bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim seninde bi dedigin diğerini tutmuyor : ) sövecektin demin bana bende gel söv diyorum .
Lütfen git lütfen bir daha benimle muhatap olma lütfen diyorum bak.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Muri

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Seviyesi iyice düşen tartışma devam ederse baya uyarı alacak kişi var, uyarımı yapıyorum.
hocam kesinlikle haklısınız.arkadaşın dediklerine gerçekten rahatsız oldum ve sinirlendim.Bu şekilde kimse davranmamalı.benim hatalarım varsa affola.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
aga sizin ekonomik olarak gerçekten eğitilmeniz gerekiyor

bu nasıl bir kafa yapısı arkadaş ya

adam sana ekonomik yardım mı etsin bak hala oyun firmalarını suçluyor
milletin 100 dolara aldığı şeyi 200 TL ye nasıl versin
100 dolar veren adamın ne suçu var keriz mi o aga ?
ayrıca o adamın malının değeri 100 dolarsa zaten geliyor sana 500 TL yapıyor gidipde kurdan hesaplayıp çat diye 800 TL demiyor

bizim insanımız oyun firmalarından şunu bekliyor

-bizim ülkemizin durumu iyi değil
-eee
-bize ucuz verin
-neden?
-bizde dolar yüksek
- biz mi yaptık sizin dolarınızı ?

bunu dediği an nakavt
gg sin hiçbir yerden tutulur yanı yok onun için
oyun şirketlerini suçlamanız hiçbir anlam ifade etmiyor size korsan indirme hakkı da vermiyor
Ulan kafaya laf edeceğine kafanı sorgula bana uygun fiyat çekmiyorsa gamepass gibi, korsan indirdiğimde laf etmiyecek-etmiyeceksiniz açın beyninizi bu iş baba parası yemeyle gitmez, ağaçtan toplamiyoruz parayı.

Ulan kafaya laf edeceğine kafanı sorgula bana uygun fiyat çekmiyorsa gamepass gibi, korsan indirdiğimde laf etmiyecek-etmiyeceksiniz açın beyninizi bu iş baba parası yemeyle gitmez, ağaçtan toplamiyoruz parayı.
Konuyu kapat bence, daha fazla uzatmanın manası yok.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Konuyu kapat bence, daha fazla uzatmanın manası yok.
Senle konusmadigima göre ? O arkadaşlada konuşmuyordum aradan çıkıp laf atıp kaçmayla olmaz o işler önce düşünmek gerek vatandaşın bütçesi ne durumda diye ülkeyi böyle kafalar yönettiği için bu durumdayız zaten

Senle konusmadigima göre ? O arkadaşlada konuşmuyordum aradan çıkıp laf atıp kaçmayla olmaz o işler önce düşünmek gerek vatandaşın bütçesi ne durumda diye ülkeyi böyle kafalar yönettiği için bu durumdayız zaten
Bak hala uzatıyorsun, uzatma arkadaş işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,033
Üyeler
163,424
Son üye
Curhicsum
Top Bottom