Mustafa_
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 992
Kardeş kelimesinin anlamını bilmen gerek ufak bir internet araştırması yap gel bakalim öğrenirsinLafın gelişi kardeşim dedim ayrıca "kardeş" lafı kötü bir şey değil.
Kardeş kelimesinin anlamını bilmen gerek ufak bir internet araştırması yap gel bakalim öğrenirsinLafın gelişi kardeşim dedim ayrıca "kardeş" lafı kötü bir şey değil.
baba parası yediğimi nerden çıkardın ?Ulan kafaya laf edeceğine kafanı sorgula bana uygun fiyat çekmiyorsa gamepass gibi, korsan indirdiğimde laf etmiyecek-etmiyeceksiniz açın beyninizi bu iş baba parası yemeyle gitmez, ağaçtan toplamiyoruz parayı.
bro konuyu açan sensin karşı cıkanlara uzatma diyorsunBak hala uzatıyorsun, uzatma arkadaş işte.
Bunu söyleyen bütçesi bulunmayan insana eğlenme diyenlermi komiqsinizbaba parası yediğimi nerden çıkardın ?![]()
üzülüyorum tanımadığınız insanlar hakkında yargı verdiğiniz için
Çünkü 32 sayfa olmuş ve sabahtan beri aynı muhabbet geçiyor.bro konuyu açan sensin karşı cıkanlara uzatma diyorsun
bak sana bi tavsiye kimseye küfür edicem bak diyip sonra geri yapma. sadece ufak bi tavsiye ileride sorun olabilir.Çünkü 32 sayfa olmuş ve sabahtan beri aynı muhabbet geçiyor.
Doğru sorun olur sen haklısın, Muri çok yaşa yaşasın Muri.bak sana bi tavsiye kimseye küfür edicem bak diyip sonra geri yapma. sadece ufak bi tavsiye ileride sorun olabilir.
12 yaşındayım ve böyle bir şey aklımdan bile geçmedi çünkü PAHALI korsana karşıyım bende13 yaşının altındaki çocuğun 800 TL lik bir oyunun hayalini kurması daha garip bence
La ben 12 yaşındayken 50 kuruşum yoktu.12 yaşındayım ve böyle bir şey aklımdan bile geçmedi çünkü PAHALI korsana karşıyım bende
çok doğruBenim almak istediğim oyunlardan birisi mesela r6 ydı oyun bir ara tam alacaktım Ama oyunu öyle böyle istemiyorum aşıktım sonra dedimki Lan ben bu kadar parayla Neden iskender alıp kardeşimle yemiyorum diye düşündüm gittim mis gibi iskender yedim sonra oyunu istek listemdende çıkarttım umrumda bile değil bence bir oyun için kendini yırtmak yerine ailen ile güzel zamanlar geçirmek daha mantıklı korsanda indirmedim kendimi başka oyunlara yönlendirdim
La ben 12 yaşındayken 50 kuruşum yoktu.
O yüzden kaçak nfs indiriyordum
Aga beğenmediğim mesaja kızgın atıyorum niye böyle yapıyorsun?@kaplanharun çocuklarla uğraştığım yeter boşuna elini yorma her mesajima kızgın atmak için ENGEL