İnceleme İskender İncelemesi.

bursalıyım neredeyse hiç iskender yemedim ya da hatırlamıyorum neyse pideli köfte en iyisi benim için
pideli köfte dedin beni feth ettin en sevdiğim yemekdir böyle pizza ffalan hikaye pideli köfte şahane daha 2 gün önce yedim

Her şeyi anladım da pirinç pilavıyla nasıl uyumlu yaa bence hiç yakışmıyorlar :) İkisini de ayrı ayrı çok severim fakat pirinç pilavı+iskender hiç denemedim ve yakışacaklarını hiç düşünmüyorum.

Her şeyi anladım da pirinç pilavıyla nasıl uyumlu yaa bence hiç yakışmıyorlar :) İkisini de ayrı ayrı çok severim fakat pirinç pilavı+iskender hiç denemedim ve yakışacaklarını hiç düşünmüyorum.
Şehirden şehre değişir ucuz olan kullanılır genelde

Merhabalar. Bugün sizlere iskender incelemesi yapacağım. Düşüncelerimi paylaşacağım.
Fiyatı: Fiyatı restorana göre değişiyor. Bizim burada yaklaşık 20 TL civarlarında.
Tadı: Tadı mükemmel 🥰. Çok lezzetli. 10/10
Doyuruculuğu: Gayet doyurucu. 10/8
Yiyebileceğiniz en güzel yiyeceklerden biri ✌️
Yerken hiç bitmesin istiyorsunuz. Bence en iyi aile ile birlikte yemek.
İnce ince dilimlenmiş dana etlerin sosla buluşması ve alt kısmında sade pidelerin domatesli bir sosla bulanmasının üstüne yanına yoğurt ve bulgur/pirinç pilavının mükemmel uyumu.
Alıntıyı görüntüle
😋

Ağzının tadını bilen 1 değil en az 1.5 söyler iskenderi.
İncelemeyi biraz yetersiz buldum ama eline sağlık bir sonrakine lütfen eşkışkın inceler misin? :D

Herşeyi geçtim başlıkta neden nokta var? :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,711
Üyeler
197,256
Son üye
amechanicalengin
Geri