tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Boş konu, reported
Redbull gelene kadar boş
Boş konu, reported
Redbull gelene kadar boş
Yapılışı, yerken ki o verdiği düşünceleri, kimlerle yenilmesi ve senin çektiğin bir fotoğraf.Ne istersin incelemede? Ekleyeyim.
Hayatımda hiç yemedim.Tadını anlatsana.Merhabalar. Bugün sizlere iskender incelemesi yapacağım. Düşüncelerimi paylaşacağım.
Fiyatı: Fiyatı restorana göre değişiyor. Bizim burada yaklaşık 20 TL civarlarında.
Tadı: Tadı mükemmel. Çok lezzetli. 10/10
Doyuruculuğu: Gayet doyurucu. 10/8
Yiyebileceğiniz en güzel yiyeceklerden biri
Alıntıyı görüntüle
Trabzonda iskender yiyebilen zengindir 1 porsiyonu 25 30tl dir. En son 1 sene önceydi tabi sonrasında yiyemediğim için bilmiyorumiskender bursada yenir bursanın yemeği iskenderdir
pringles tüm türlerini inceleyip karşılaştır ab ilk defa alacaklar için bi rehber hazıla farklı damak tadları için hangisi daha uygun vs veya öğrenciysek f/p doyurucu kombinasyonlar oluşturNe istersin incelemede? Ekleyeyim.
Yemelisin bence dostum.Hayatımda hiç yemedim.Tadını anlatsana.
Ne istersin incelemede? Ekleyeyim.İnceleme yetersiz olmuş.
ben şimdi bursada yaşıyorum yemek sepetinde 1 porsiyonu 17 tl 1.5 porsiyonda 25.5tl bursada uygun bende ay başında bim süperfrsh pizza incelemesi yapıcamTrabzonda iskender yiyebilen zengindir 1 porsiyonu 25 30tl dir. En son 1 sene önceydi tabi sonrasında yiyemediğim için bilmiyorum
Pringles alabilen öğrenci mi var?pringles tüm türlerini inceleyip karşılaştır ab ilk defa alacaklar için bi rehber hazıla farklı damak tadları için hangisi daha uygun vs veya öğrenciysek f/p doyurucu kombinasyonlar oluştur
Pringles alıcağıma yarım ekmek alırımPringles alabilen öğrenci mi var?
Emin ol Çalıkuşu da bir başka. Genel olarak dönerleri muhteşem.iskender bursada yenir bursanın yemeği iskenderdir
2 konuda farklı benim gibi kişiler ayda yılda bi cheat meal yaptığından 1 seferlik alabiliyorPringles alabilen öğrenci mi var?
Bilmiyorum ama daha detaylı bekliyodum nedenseNe istersin incelemede? Ekleyeyim.