Ne demek iki dudağının arasından geçmedi??Şimdiye kadar iki dudağımın arasından hiç iskender geçmedi
Ne demek iki dudağının arasından geçmedi??Şimdiye kadar iki dudağımın arasından hiç iskender geçmedi
Ne demek iki dudağının arasından geçmedi??
Sizde ne kadar ki? En popüler yerlerden biri. Geçen yıl 15 TL’di.20TL iskender mi? Kusuruma bakmayın ama ben onun et olduğunu düşünmüyorum.
Bak şimdi canın çekecek;Şimdiye kadar iki dudağımın arasından hiç iskender geçmedi
4 Tane çift lavaş bol acılı çiğ köfte alıyorum bu fiyata bundan daha doyurucu oluyor , ama yemesiyle çıkması bir oluyorMerhabalar. Bugün sizlere iskender incelemesi yapacağım. Düşüncelerimi paylaşacağım.
Fiyatı: Fiyatı restorana göre değişiyor. Bizim burada yaklaşık 20 TL civarlarında.
Tadı: Tadı mükemmel . Çok lezzetli. 10/10
Doyuruculuğu: Gayet doyurucu. 10/8
Yiyebileceğiniz en güzel yiyeceklerden biri
Yerken hiç bitmesin istiyorsunuz. Bence en iyi aile ile birlikte yemek.
Alıntıyı görüntüle
Oof. Canım çekti.Bak şimdi canın çekecek;
İnce ince dilimlenmiş dana etlerin sosla buluşması ve alt kısmında sade pidelerin domatesli bir sosla bulanmasının üstüne yanına yoğurt ve bulgur/pirinç pilavının mükemmel uyumu=iskender
İncelemeye yazdımBak şimdi canın çekecek;
İnce ince dilimlenmiş dana etlerin sosla buluşması ve alt kısmında sade pidelerin domatesli bir sosla bulanmasının üstüne yanına yoğurt ve bulgur/pirinç pilavının mükemmel uyumu=iskender
Etin kilosu ne kadar? Aynı zamanda yediğin yerdeki yemeğin kaç gram olduğunu biliyor musun? Bence bi basit bir hesap yap.Sizde ne kadar ki? En popüler yerlerden biri. Geçen yıl 15 TL’di