Arama sonuçları: *

1. ThorJ

Rehber 3150 TL Her Şey Dahil Sistem Toplama Rehberi

Aynı işlemciyi kullandım uzun bir süre. İyiydi hoştu ama 45 nm'ydi. Sistem kötü değil, ama önü kapalı.
  2. ThorJ

Rehber 3150 TL Her Şey Dahil Sistem Toplama Rehberi

Galiba biraz acemisin bu konularda. Ama olsun, yönlendirmek kötü bir şey değil. Çok ama çok yanlış parçalar seçilmiş. X3440, LGA 1156 falan artık hikaye işlemciler. Sistemin elden tutulacak tek bir yanı yok. SSD yok, kasa yok. Kart desen eski, platform desen ayrı eski. Intel'in en az piyasada...
  3. ThorJ

İnceleme Volkswagen Passat B7 İnceleme (Güncellendi)

Elinize sağlık. Ben de yakında Megane 4 inceleyeceğim. Benim için efsane kasa B6'dır.
  4. ThorJ

İnceleme 2016 ELİTE PAKET TUCSON İNCELEMESİ

Elinize sağlık. Bende araba 20.000 olunca Makyajlı Megane 4 incelemesi hazırlamayı planlıyorum.
  5. ThorJ

Rehber YouTube Premium Aile Üyeliği

Evet bende katılıyorum. YouTube Music kesinlikle iyi. Spotify'a enayi gibi 20 lira vereceğime buna 13 veririm, daha iyi.
  6. ThorJ

Rehber [Güncel] Gigabyte Anakartlarda Kolay Bios Güncellemesi Yapmak

Bazı GIGABYTE anakart modellerinde @ BIOS'un anakartı bozduğu söyleniyordu ancak şu an akıbeti nedir bilemiyorum.
  7. ThorJ

İnceleme GIGABYTE Aorus M2 oyuncu faresi incelemesi

Normalde uygulamadan görebiliyorsunuz ama uygulamayı kurup sorunsuz kullanabilene ödül vermeli GIGABYTE bence. Çoğu kişi uygulamada mavi ekran alıyor.
  8. ThorJ

Rehber 150.000-200.000₺ fiyat aralığında 2. el SUV araç satın alma rehberi

Piyasa işte yapacak bir şey yok.. Sandık motorlu Captiva en cazip seçenek gibi duruyor, çünkü Captiva'nın 250.000 kilometreden sonra kronik sorunları ortaya çıkıyor.
  9. ThorJ

En sorunsuz modelleri listelemeye çalıştım. Daha ucuz olan ama sorun çıkartan modeller de bulunuyordu ama bunlar olabileceklerin en iyileri bu paraya.
  10. ThorJ

Chevrolet GM yüzünden batırıldı resmen. Yazık oldu..
  11. ThorJ

Rehber Windows 11 TPM Gerektirmeden Nasıl Geçilir?

Önceki bir konuda da anlatmıştım bunu. Bir diğer yöntem ise Windows 10 ISO'sunu indirip, Windows 11'in install.wim dosyası ile değiştirmek.
  12. ThorJ

Rehber Her oyunda FSR açmak ve FPS'inizi 2'ye katlamak!

FSR yakında DLSS'in önüne geçerse şaşırmayacağım..
  13. ThorJ

Merhaba arkadaşlar, Ülkemizde en çok sevilen ve sıkça görülen otomobil türlerinden birisi olan SUV araçlar, sıfır konumda çok yüksek fiyatlardan alıcı buluyorlar. Bu durumda da düşük bütçeye sahip olan halkımız için halk dostu bu bütçede hangi SUV araçlar alınabilir, bunları değerlendireceğiz...
  14. ThorJ

15 TL'ye rgb'li everest mouse

15 liraya çok bile aslında. :D Malzeme kalitesi nasıl?
  15. ThorJ

Fark etmez, ikisinde de aynı sensör var.
  16. ThorJ

Merhaba arkadaşlar, 1 aya yakın süredir kullanmış olduğum uygun fiyatlı oyuncu faresi GIGABYTE Aorus M2'nin incelemesini sizler için sunmak istedim. Öncelikle mouse'un fiyatına göre kesinlikle iyi bir hissiyatı ve malzeme kalitesinin olduğunu belirtebiliriz. Ele oturaklı ve hafif bir yapıya...
  17. ThorJ

İnceleme MSI BRAVO 15 Ryzen 7 5800H RX5500M / Güncellendi !!! İç kısım ve soğutmanın tamamı !!!

Alt kasası nedense çok açık geldi bana. Onun dışında sıcaklıklar da fena durmuyor. Hayırlı olsun.
Top Bottom