Laptop elime ulaştı şuan ki ısı değerleri gayet iyi durumda. Daha çok denedikçe ve kullandıkça burayı güncelleyeceğim resimlerle beraber.
Fakat şuan ekran kartımı msi afterburnerda göremiyorum ( bu yüzden ısı değerlerini atamıyorum )
@RX5500XT
Ürün çift kutu ile geliyor. Paketlemesi klasik büyük patpat poşetle geldi.
Alıntıyı görüntüle
Kutunun içi :
Alıntıyı görüntüle
Laptopun kasası plastik değil ve sağlam duruyor alaşıma benziyor. Bu yüzden cihaz kendisini altını kapatmadığınız takdirde hızlıca soğutabiliyor Orta fan hızlarında iken bile. Görsellerini atayım buradan
Ürün görselleri :
Kapak :
Alıntıyı görüntüle
Alt kısım :
Alıntıyı görüntüle
Yan kısımlar :
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Genel görünüş :
Alıntıyı görüntüle
Şuanlık Pes 2021 LoL ve Valorant testlerini atabileceğim. İlerleyen zamanlarda tekrar güncelleme yapabiliriz inşallah.
Ben 10.299 TL ye aldım. Bundan önceki kullanıp iade ettiğim laptoplara nazaran sıcaklıkları memnun etti en azından.
Diğer kullanıp iade ettiklerime de buradan bakabilirsiniz :
https://www.hepsiburada.com/msi-bravo-15-b5dd-021xtr-amd-ryzen-7-5800h-16gb-1tb-ssd-rx5500m-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000BEDM4 bu laptopu düşünüyorum kardeşime alacağız. Bütçe normalde 10 bindi yükselttik daha güzel cihazlar var diye 13 bin civari idi tekrar düşürdük...
forum.donanimarsivi.com
Düzenleme : PES 2021 deki ana menü ve oyun içi sıcaklık değerleri eklendi. Oyunun sunduğu en yüksek ayarlarda.
Crystal Disk Mark sonucu eklendi.
Ana menü :
Alıntıyı görüntüle
Oyun içi :
Alıntıyı görüntüle
Valorant oyun içi Full ayarlar fps kilidi kapalı :
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
LOL FPS ve Sıcaklık :
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Crystal Disk Mark :
Alıntıyı görüntüle
CPU Z benchmark :
Alıntıyı görüntüle
Cpu Z bencmark Threadlerle beraber :
Alıntıyı görüntüle
Cinebench r15 :
Alıntıyı görüntüle
Battlefield 5 test ULTRA ve medium olarak dx 12 açık ve kapalı :
Orta ayarlar otomatik kendi ayarlamıştı :
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ultra ayarlar :
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İlk izlenim ve sadece 4 oyun testi ile ; diğer kullandığım laptoplara nazaran içinde Ryzen 7 5800H gibi güçlü bir işlemci bulundurmasına rağmen serin çalışıyor arkadaşlar ucuza bulabilirseniz indirimden alabilirsiniz. Bunu iade etmeyeceğiz bu şekilde güzel bir izlenim verdi.
HDMI ile görüntü aldığımda FPS değerlerinin aynı olduğunu gördüm yani ekran kartının tam performansını sergileme konusunda bir sorun yok , ekran kartını tamamen kullanabiliyor ve serin çalışabiliyor. Tabi ki ekran kartını yormayan bir oyun PES2021 fakat
diğer kullandığım laptopta RTX 3060 80 - 83 derece ve rtx 2060 da 85 - 88 derece arasında gidip gelirken bunun bu ısılarda çalışması gayet güzel ve alınabilir kılıyor bence.
Başka sizlerin istediği testler varsa onları da yapabilirim almayı düşünen arkadaşlar için.