Arama sonuçları: *

1. Yumuklu Sucurta

Rehber Üniversitelilerin yararlanabileceği yazılımlar

Office 365 bayağı bir işimizi görüyor.
  2. Yumuklu Sucurta

İnceleme Hypxer X Cloud 2 İncelemesi

Kral birazcık ses kalitesinden bahsetseydin Bu arada yazılar beyaz olduğu için forum temasını beyaz renkte kullananlar açıklamaları okuyamıyor şimdi fark edildi...
  3. Yumuklu Sucurta

Asus VG248QG 165hz 0,5MS İlk Bakış

Gerçekten süper olur.
  4. Yumuklu Sucurta

Asus VG248QG 165hz 0,5MS İlk Bakış

AOC ile beraber Ufo testlerini yükleyebilirseniz bir çok kişinin kafasındaki soru işaretini gidermiş olursunuz hocam.
  5. Yumuklu Sucurta

İnceleme Sahte MX-4 vs Gerçek MX-4 Canlı Performans karşılaştırması!

Eline sağlık dostum.Kısa vadede bile minimum 6 derece fark var aralarında.Uzun vadede bile daha fazla patlak verecektir ortalama 10 derece kadar fark olacağını düşünüyorum.
  6. Yumuklu Sucurta

Rehber RAM Çiplerinizi Öğrenin![Güncel]

Yani daha fazla OC imkanı sunmak gibi mi ? 3200 ve CL16 dan fazlasıyla memnunum ve aynı şekil işimi görüyor.PCB olayına kafayı takmalı mıyım yoksa şuanki kullanımıma etkisi olmaz mı ?
  7. Yumuklu Sucurta

En kaliteli PCB hagisinde ? performansa etkisi var mı ? açıkçası pcb'nin ne işer yaradığını bilmiyorum.
  8. Yumuklu Sucurta

A08 layers ne demek ? Herkes alınmaz diyip karalıyordu.Ben çok memnunum 3200'den yukarısında gözüm yok inanın.3200 fazlasıyla yeterde artarda.
  9. Yumuklu Sucurta

Nasıl hocam yorumlarınızı alabilir miyim ? Patriort Viper Steel 3200MHZ CL16XMP açık.
  10. Yumuklu Sucurta

İnceleme R5 3600-SNOWMAN M200 SOĞUTUCU VE MX-4 2019

Ben T6 almayı düşünüyorum fakat kasama ve anakartımdaki ramlerle çakışacağından kaygılanıyorum..
  11. Yumuklu Sucurta

Rehber Yılların sorusu 4 Core 8 Thread mı? 6 Core 6 Thread mı? Artık soru değil!

Ben 3500X i 4.1 GHZ de 1.27V de çalıştırıyorum.Tüm testlerden geçti aklına ne gelirse ; AİDA64,R23 ısı dereceleri max.78 dereceyi geçmiyor.vs. Tek prime95 den geçemiyor bu voltajla.Onuda arttırmam gerekiyor 1.3V den sonrası tehlikeli olur mu ? Bir adet Y6 soğutucu alacağım yakında yoksa normal...
  12. Yumuklu Sucurta

Rehber Yılların sorusu 4 Core 8 Thread mı? 6 Core 6 Thread mı? Artık soru değil!

Ama 3500X in tekli çekirdekleri 2600X den daha güçlü.Ayrıyeten 3500X Zen2 mimarisiyle üsretilirken 2600X Zen+ mimarisiyle üretilmiş.Tekli çekirdek konusunda üstünlüğü mevcut net bir şekilde..
  13. Yumuklu Sucurta

3500X candır :cool:, sırf 3500X'i 2600X e tercih etmemin nedenlerinden biri 3200 mhz ram desteklemesi ve 7nm ile üretilmesiydi.Ayrıca önbelleği de daha fazlaydı 2600X e göre.Kısacası daha güncel ve daha performanslı duruyordu oyun taraflarında.Ama siz böyle yazınca aslında 2600X almam lazımmış...
  14. Yumuklu Sucurta

Rehber Alınmaması Gereken Ekran Kartı Modelleri

Msi rx5600XT Gaming X 3,000TL ye alınır mıydı sizce ?
  15. Yumuklu Sucurta

Rehber Animeler Hakkında Detaylı bilgi

O zamanlar Türkiyede yaşamıyordum.Alamanyda yaşıyordum ve televizyonda çıkıyordu..ayrıyeten avrupada video oyunu olarakta çok popülerdi
  16. Yumuklu Sucurta

Rehber Animeler Hakkında Detaylı bilgi

Animeler arasında Dragon Ball ile büyüdüm.O kadar seviyorum ki playstation 2'imde bile oyununu aldım.Efsane bir anime.Herkese tavsiye ederim
Top Bottom