Neler Yeni

Asus VG248QG 165hz 0,5MS İlk Bakış

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Enes
Arkadaşlar hepinize merhaba. Forumda monitör alacağımı ve TN Panel tercih edeceğimi söylemiştim ve sonunda bugün gidip monitörümü aldım. Asus VG248QG modelini tercih ettim zaten bu modelde karar kılmıştım. Sorduğumdada bir çok kişi monitörün iyi ve alınabilir olduğunu söylüyordu. Bazı konulardada bu monitör öneriliyordu. Monitörü kurduktan sonra FPS moduna aldım 165hz ayarına getirdim ve oyuna (Valorant) girdim. Gerçekten o kadar farkediyorki oyun akıyor resmen. Ghosting vb bir sorun ile karşılaşmadım. 75Hz monitör kullanıyordum o kadar farklı geliyorki anlatılmaz yaşanır diyebilirim. Şimdi monitörü biraz anlatabilirim. Malzeme kalitesi gayet iyi. Ağır ve dolu hissettiriyor. Pivot özelliği çok rahat kullanılıyor. Zorlanmadan dönüyor. Aşağı yukarı zorlanmadan hareket ediyor. 24 inc olan bu monitör çok değil ama biraz kalın bir çerçeveye sahip AOC 24G2Uya göre söylüyorum bunu. Malzeme olarakda AOCdan daha kaliteli bir hissiyatı var diyebilirim. TN panel renkleri çöp vb deniyordu ama AOC monitörüm IPS ve ben Valorant içinde bir fark göremedim. Sanırım kaliteli TN panel olduğu için :)
ELMB modu 120HZ de çalışıyor 165HZ çektiğiniz zaman elmb otomatik kapanıyor. ELMB kapalıyken 1ms tepki süresi olduğu söyleniyor. Monitör renk,kalite,hız olarak beni gerçekten tatmin etti. Tasarım görünüş zaten çok iyi. Bugün ilk defa kullanıyorum ve ilk bakış için kesinlikle önerebileceğim bir monitör. Monitörün menüsü gayet sade ve anlaşılabilir. Türkçe desteği zaten var ve bütün ayarları kolaylıkla yapabiliyorsunuz.
Monitör hakkında sorularınız varsa cevaplayabilirim. İlerleyen dönemdede sorarsanız yine cevaplarım ve deneyimlerimi sizinle paylaşırım. Monitörün fotoğrafını buraya koyuyorum.(Biraz setup fotoğrafı gibi oldu ama olsun) :)

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
AOC ile beraber Ufo testlerini yükleyebilirseniz bir çok kişinin kafasındaki soru işaretini gidermiş olursunuz hocam.

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Hayalimdeki setup. Aynı kasa ryzen 5 3500x inno3d 1650 var. Crucial ramler var 3600 e oc yapılmış şekilde. MSI b450m-a pro max anakartım var. 480gb ssd im var şuan tek hedefim güzel bir ekipman dizmek. Kulaklık işini gamenote h2016d ile çözdüm ileride güzel bir klavye ve mouse alıp sağlam bir monitör almayı şimdiki monitörümü de 2. monitörüm yapmayı istiyorum. Öyle yaparsam tahminen kasayı masa altına koymam gerekicek ama çokta önemli değil. Hayırlı olsun. Allahın izniyle bende böyle bir setup kurmak istiyorum.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Enes
AOC ile beraber Ufo testlerini yükleyebilirseniz bir çok kişinin kafasındaki soru işaretini gidermiş olursunuz hocam.
Bir ara yapar eklerim buraya hocam.
Hayalimdeki setup. Aynı kasa ryzen 5 3500x inno3d 1650 var. Crucial ramler var 3600 e oc yapılmış şekilde. MSI b450m-a pro max anakartım var. 480gb ssd im var şuan tek hedefim güzel bir ekipman dizmek. Kulaklık işini gamenote h2016d ile çözdüm ileride güzel bir klavye ve mouse alıp sağlam bir monitör almayı şimdiki monitörümü de 2. monitörüm yapmayı istiyorum. Öyle yaparsam tahminen kasayı masa altına koymam gerekicek ama çokta önemli değil. Hayırlı olsun. Allahın izniyle bende böyle bir setup kurmak istiyorum.
İnşallah kurarsın :)

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Hocam kasayı hangi renk modunda kullanıyorsunuz auto veya m1 tuşu beni çok tatmin etmiyor genelde m2 ye 2 kere basıp speed i düşürüyorum kumandadan tüm renkleri smooth bir şekilde geçiyor o hoşuma gidiyor siz hangi modları kullanıyorsunuz

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Enes
Hocam kasayı hangi renk modunda kullanıyorsunuz auto veya m1 tuşu beni çok tatmin etmiyor genelde m2 ye 2 kere basıp speed i düşürüyorum kumandadan tüm renkleri smooth bir şekilde geçiyor o hoşuma gidiyor siz hangi modları kullanıyorsunuz
fotoğradaki renkleri kullanıyorum hocam

theerenyz

80+
fotoğradaki renkleri kullanıyorum hocam
Kardesim merhaba, sana özel olarak da yazdim. Oyunda gsync açmayı deneyince ekranda yatay bir sürü çizgiler (görülmesi cok zor) çıkmaya başlıyor ve ekran parlaklığı kendiliğinden azalıp artıyor. Sende de bu sorun cikti mi ? DP port kablosu ile alakali olabilir mi ?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Sistem güzelmiş 😁

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Enes

respect

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
alper
Kardesim merhaba, sana özel olarak da yazdim. Oyunda gsync açmayı deneyince ekranda yatay bir sürü çizgiler (görülmesi cok zor) çıkmaya başlıyor ve ekran parlaklığı kendiliğinden azalıp artıyor. Sende de bu sorun cikti mi ? DP port kablosu ile alakali olabilir mi ?
bu sorun oldumu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,602
Üyeler
168,155
Son üye
goldensparrow
Top Bottom