Arama sonuçları: *

1. A

El Capitan çalışmıyor.

Dostum kusura bakma ilgin için teşekkür ederim gerçekten. Bu sabah sistemi incehesap'a gönderdim. Bakalım ne diyecekler.
  2. A

El Capitan çalışmıyor.

Dostum kusura bakma ama söylediklerini senden başka kimsenin anlayabileceğini düşünmüyorum. Psu arızalıyken, o dediklerin ne işe yarar?
  3. A

El Capitan çalışmıyor.

QUOTE] Power düğmesinin switch bağlantısı problemi ya da düğme arızasını düşünerek bağlantıyı iptal edip tornavida ile pine dokunarak çalıştırmak istedim çalışmıyor. PSU nün kendi kabloları tümleşik zaten. Ama anakarta gelen her bir kabloyu defalarca kontrol ettim çıkartıp tekrar taktım ama...
  4. A

El Capitan çalışmıyor.

Hocam lisanssız w10, anakart bios update ve testleri dediğin gibi dışarda yaptılar bu PSU yu kullanmadilar. Kullanmasalar bile sistemi en son kendi kasasinda toplayinca powera basmaz mi insan. Ben tasima esnasında zarar gördüğünü düşünüyorum. Zaten PSU konum olarak yere çok yakın.
  5. A

El Capitan çalışmıyor.

Ah be hocam banada wp yolladilar ama kasa çalışmıyor.
  6. A

El Capitan çalışmıyor.

Deneyebilecegim başka bir PSU yok. Muhtemelen tasirlaeken kasa düştü PSU zaten zeminde olduğu için kasada darbe aldı. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Herşeyi denedim.
  7. A

El Capitan çalışmıyor.

Kimseye yalan borcum yok. Yok yere kötülemem hiç kimseyi. Sir sen istedin diye böyle bir kanıta mecbur deglilim ama al bak bakalım utanirsin belki. 1588791594 https://imgyukle.com/i/rpNc0R
  8. A

El Capitan çalışmıyor.

Anakart üzerinde bulunan ve power switchin takıldığı pinlerine tornavida ile dokundum tık yok. 1588789562 Sorun PSU da ise elektrik gelir mi?
  9. A

El Capitan çalışmıyor.

Aynen PSU da tık yok. Belkide PSU üzerindeki açma kapatma kontrol anahtari bozuk bilemiyorum. Çok kotu moralim bozuldu. 1588789273 2 farklı uzatma kablosu denedim. Sorun olabilir diye doğrudan duvardaki prizede taktım sonuç aynı.
  10. A

El Capitan çalışmıyor.

Hayır hiç bir hareket yok. Ne fanlarda ne anakart lefdlerinde. Görüntü gelmeme sorunu değil arkadaşlar.
  11. A

El Capitan çalışmıyor.

Kasaya hiç elektrik gelmiyor! 1588788633 Evet, tepki sıfır.
  12. A

El Capitan çalışmıyor.

15 günlük bekleyiş bugün sona erdi. Kargo elime ulaştı. Bütün bileşenleri eksiksiz ve kargoda mı gayet iyiydi. Ekran kartını taktım tüm bağlantılarını yaptım. Kasanin arkasında bulunan güç kaynağı kontrol düğmesini açtım ve güç düğmesine bastım, ve sistem de tık yok çalişmiyor.Başka güç...
  13. A

Ne diyeceğimi bilmiyorum (El Capitan)

Rezalete bakın ya, az sonra banada teslim edilecek muhtemelen aynı şey benimde başıma gelecek. Nereden bulaştık biz bu işe ya.
  14. A

Dün El Capitan Aldım [Kargo Süreci Hakkında]

Ramazan bayramindan önce geleceğini sanmıyorum.
  15. A

850 $ EL capitan sistem eksik gelen işlemci soğutucusu

Ya o kadar yerden alışveriş yaptım ben bunla kadar böyle salla pati iş yapan firma görmedim.
  16. A

El Capitan Kargo

20 günden önce bekleme hocam. Daha bizim 19 nisanda aldığımız sistemler kargolanmadı.
  17. A

İnce Hesap Vurdum Duymazlığı (El Capitan)

Sistemin %80'ni forum ve youtube kanalı kullanıcıları tarafından satın alındı. Dün yorumlara baktım elime ulaştı diyen 1 kişi var forumda da 1 kişi var.
  18. A

Kesinlikle, 15 Mayıs nedir arkadaş? Elinizde stok yokken mi satış yaptınız? İncehesap'da montaj hizmeti veren 2 kişi mi var ben anlamadım gerçekten.
  19. A

Bir günde 120-150 sistem toplayan firmalar var hemde yasağın olduğu günde, Dolar 7 TL olmasa direkt olarak sipariş iptali isteyeceğim ve itopya'dan rtx2060'lı sistem alacağım.
Top Bottom