Corona virüsünden dolayı bir çok firma ürün tedarikinde zorlanıyor ve tedarik etse bile az miktarda yapabiliyorlar özellikle böyle çok satan bir sistem olursa işler biraz daha zorlaşıyor eğer kargoya verildiyse haftaya gelicektir fakat eğer hazırlanıyor ise nedeni belirttiğim gibidir.19 unda çıktığı gibi sipariş verdim 11 gün oldu hala kargoya vermediler yarın zaten tatil olduğunu söylediler haftaya kalıcak sanırsam sizde durumlar nasıl el capitondan bahsediyorum
Sipariş kodun kaç
19 unda çıktığı gibi sipariş verdim 11 gün oldu hala kargoya vermediler yarın zaten tatil olduğunu söylediler haftaya kalıcak sanırsam sizde durumlar nasıl el capitondan bahsediyorum
Ben kavuştum darısı başınıza beklediğimize değiyor ve en güzeli de Abdullah kardeşim ne dediyse o... Teşekkürler DA...
Hocam ısı değerleri nedir bende biraz fazla ısınıyor işlemciBen kavuştum darısı başınıza beklediğimize değiyor ve en güzeli de Abdullah kardeşim ne dediyse o... Teşekkürler DA...
20 günden önce bekleme hocam. Daha bizim 19 nisanda aldığımız sistemler kargolanmadı.ben dün sipariş verdim 15 gün içinde kargoya verileceği yazıyor
umarım çok geç gelmez...
Sıcaklık sorununu çözebildiniz mi ? Ben de El Capitan sistemini bekleyen biri olarak merak ettim açıkçası.Hocam ısı değerleri nedir bende biraz fazla ısınıyor işlemci
ısı değerlerini nerden takip edeceğim tam bilmiyorum daHocam ısı değerleri nedir bende biraz fazla ısınıyor işlemci