El Capitan Kargo

Tamam kardeşim sağ ol fan RGB si kapalı olmaz de mi direkt
Tamam kardeşim bu RGB fanın kapalı olma ihtimali yok de mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fan evet yuvarlak ise hediye size gelmemiş demektir. Tam anlamak için internete stok fanı aratıp karşılaştırabilirsiniz.

Ekstra uğraşacaksınız sanırım bir kaç kişiye daha olmuştu inşallah çözülür
İnşallah çözülür farkındalık yarattığın için sağ ol yoksa anlamazdım hediye mi stok mu arada kaynardım artık :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler

Arkadaşlar merhabalar. Ben de sistemi ilk alanlardanım. Benim wraight prism soğutucu geldi sıkıntı yok. Fakat bu fan biraz fazla mı sesli çalışıyor? Bilen arkadaşlar yorum yapabilirlerse sevinirim. Bilgisayar boştayken bile durup dururken fan sesi birden yükseliyor, birden alçalıyor falan. Fıttırmak üzereyim :) Bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaşlar merhabalar. Ben de sistemi ilk alanlardanım. Benim wraight prism soğutucu geldi sıkıntı yok. Fakat bu fan biraz fazla mı sesli çalışıyor? Bilen arkadaşlar yorum yapabilirlerse sevinirim. Bilgisayar boştayken bile durup dururken fan sesi birden yükseliyor, birden alçalıyor falan. Fıttırmak üzereyim :) Bilgilendirirseniz sevinirim.
O alçalma yükselme ani iniş çıkışlardan fakat haklısınız sesi çok yapacak bir şey yok. 1 haftayı geçti el capitanı kullanıyorum fakat böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,889
Üyeler
190,821
Son üye
lightofgod35
Geri