Hepsijet kargo gecikmesi

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
455
Merhaba Hepsiburadadan bir sipariş verdim aynı gün kapında tarzında ama bir gecikme oldu dağıtma çıktı kurye arkadaş aradı yollarin kapalı olduğunu söyledi yarın öğlene kadar getiricem dedi Hepsiburada birşeyler diyor hepsijet de aynı dsha önce böyle bir durum yaşayan varmı

Ekler

• 1000017820.webp
    1000017820.webp
    82.9 KB · Hit: 38
  • 1000017818.webp
    1000017818.webp
    70.6 KB · Hit: 33
Konusu açılacak değeri var mıdır olayın? Aynı gün kapında kesin bir ifade değildir. Sözleşmede yazar zaten. Mümkün olan en yakın sürede teslim ederler merak etme.

Konusu açılacak değeri var mıdır olayın? Aynı gün kapında kesin bir ifade değildir. Sözleşmede yazar zaten. Mümkün olan en yakın sürede teslim ederler merak etme.
Evet benim çok ihtiyaç olan bir ürün ve bana aynı gün gelicek diyorlar destek ilgilenmiyor iade oluşturulmuyor

Her şöyle konu açıldığında aynı tepkiyi veriyorum. "X firmasindan şunu aldım nezaman gelir?" Ne bilelim ne zaman gelir. Nasıl bir beklentiyle konu açıyorlar anlamıyorum

Allah başka dert vermesin
Her şöyle konu açıldığında aynı tepkiyi veriyorum. "X firmasindan şunu aldım nezaman gelir?" Ne bilelim ne zaman gelir. Nasıl bir beklentiyle konu açıyorlar anlamıyorum
Adama Sert Çıkıp Boş Boş Yorum Yapmak Yerine Öneri Sunabilirsiniz Bilginiz Varsa Adam Zaten Konu Açmış Bilgisi Olan Var Mı Diye Soruyor Deneyiminde Varsa Cevap Yaz Onun Harici Boş Yorum Yapmanın Anlamı Yok

Adama Sert Çıkıp Boş Boş Yorum Yapmak Yerine Öneri Sunabilirsiniz Bilginiz Varsa Adam Zaten Konu Açmış Bilgisi Olan Var Mı Diye Soruyor Deneyiminde Varsa Cevap Yaz Onun Harici Boş Yorum Yapmanın Anlamı Yok
Konuyu okumuyorlarki böyle bir durum yaşayan varsa yazsın dedim 🤓

Konuyu okumuyorlarki böyle bir durum yaşayan varsa yazsın dedim 🤓
Kanka Bu Kitleye Ne Desen Anlamazlar Kargocunun Dediği Gibi Mecbur Bekliceksin Zaten Müşteri Hizmetlerine Yazmışsın Umarım En Yakın Zamanda Kargon Eline Ulaşır İyi Günler

Merhaba Hepsiburadadan bir sipariş verdim aynı gün kapında tarzında ama bir gecikme oldu dağıtma çıktı kurye arkadaş aradı yollarin kapalı olduğunu söyledi yarın öğlene kadar getiricem dedi Hepsiburada birşeyler diyor hepsijet de aynı dsha önce böyle bir durum yaşayan varmı
Bende dün vr400 modem aldım hocam 1saat içinde alırsanız yarın kapında yazıyordu daha sipariş onay bekliyor :D

Bende dün vr400 modem aldım hocam 1saat içinde alırsanız yarın kapında yazıyordu daha sipariş onay bekliyor :D
Hayır bunlar kesin kaybetti iade veremiyorum kafayı yersin

Boş yorum yapma diyen adamın tavsiyesi " umarım kargo eline ulaşır"😃. Tamamdır ben anladım :D

Boş yorum yapma diyen adamın tavsiyesi " umarım kargo eline ulaşır"😃. Tamamdır ben anladım :D
Adama Zaten Gereken Cevabı Verdim Benim Yaptığım Yorum Sizin Boş Boş 'Bu Konu Neden Açar Ki İnsan - Biz Nerden Bilelim' Demekten Daha Yararlı Herhalde

Benim Dediğim Şu Sözü ' Kargocunun Dediği Gibi Mecbur Bekliceksin Zaten Müşteri Hizmetlerine Yazmışsın' Demem Sizin Dediklerinizden Daha Yararlı

Zaten Arkadaşda Size Karşı Bu Yazısı İle Cevabı Vermiş 'Konuyu okumuyorlarki böyle bir durum yaşayan varsa yazsın dedim 🤓' O Yüzden Kimin Boş Yaptığı Hakkında Tartışma Bile Benle

Geri