Neler Yeni

El Capitan Kargo

Mishakal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
emrecan istek
mouse göndermişler. bu da ilk 250 sipariş arasına girdiğimi gösterir.

Hocam hiç masaüstü kasam olmadı gerçekten bilmediğimden soruyorum işlemcinin üstündeki soğutucu fan banada geliyor mu

ilk 250 kişi içerisinde değilim ve ekstra fan almadım.

dalga geçmeyin bilmiyorum :(

Blacksig

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Koray Ölmez
Hocam hiç masaüstü kasam olmadı gerçekten bilmediğimden soruyorum işlemcinin üstündeki soğutucu fan banada geliyor mu

ilk 250 kişi içerisinde değilim ve ekstra fan almadım.

dalga geçmeyin bilmiyorum :(
İşlemci alırken açıklama kısmında fanlı/fansız şeklinde yazıyor. El capitan işlemcisi fanlı.(https://www.incehesap.com/amd-ryzen...soket-am4-fanli-kutusuz-islemci-fiyati-43303/ )İlk 250 içindekilere daha iyi bir hediye fan gönderilecek o kadar. Size işlemcinin kendi stok fanı takılı halde gelecek.

Mishakal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
emrecan istek
İşlemci alırken açıklama kısmında fanlı/fansız şeklinde yazıyor. El capitan işlemcisi fanlı.(https://www.incehesap.com/AMD-ryzen...soket-am4-fanli-kutusuz-islemci-fiyati-43303/ )İlk 250 içindekilere daha iyi bir hediye fan gönderilecek o kadar. Size işlemcinin kendi stok fanı takılı halde gelecek.

Yani oynayacağım knight online ve gta 5 öyle saatlerce oyun oynayacak halim yok. 6,7 soğutucu fan almaya gerek yok demi hocam ?

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Yani oynayacağım knight online ve gta 5 öyle saatlerce oyun oynayacak halim yok. 6,7 soğutucu fan almaya gerek yok demi hocam ?
Kardeşim biraz deneyerek daha iyi anlarsın. Şuan alma denerken sıcaklıkları takip edersin onun programı var burda söyleriz sana. Senin kullanıma bağlı gerekli mi değil mi o şekilde anlarız

Blacksig

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Koray Ölmez
Sistem bana da daha ulaşmadığı için kesin bi şey söyleyemem ama inceleme videosunda gayet yeterli görünüyordu. Şimdi bir şey almana gerek yok ilerde duruma göre bakarsın.

Mishakal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
emrecan istek
Kardeşim biraz deneyerek daha iyi anlarsın. Şuan alma denerken sıcaklıkları takip edersin onun programı var burda söyleriz sana. Senin kullanıma bağlı gerekli mi değil mi o şekilde anlarız

Eyvallah hocam

yazdığım mesajda 6,7 yazmışım 6,7 ay fan almaya gerek var mı yazacaktım '' ay '' yazması unuttum

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Okan
Tabi hemen yardımcı olayım. MSI afterburner yüklersen oyun içi kullanıp bakabilirsin
Tamam kardeşim yükler bakarım yalnız ben sadece pupg mobile emülatörden oynuyorum o da fazla ısınmaz zannımca ama performansı harika sıfır kasma 24 inc aoc freesync monitörle 1 ms 144 mhz la da birleşince efsane oldu 4 saat ara vermeden oynuyorum performans hep maksimumda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem bugün elime ulaştı ancak bir sorun var. youtube videosu yayına girer girmez sipariş geçmeme rağmen (sipariş saati 18:28) Wraith Prism yok stok soğutucu ile göndermişler. ilk 250 kişiye girememiş olma ihtimalim yok. zaten abdullah bey gece 2'de 260 kişinin sipariş verdiğini yazmıştı. İncehesap gerçekten ince hesaplar yapan bir alışveriş sitesiymiş anlamış oldum.
Bana da mouse geldi ama bu stok soğutucu ile wraith prism i nasıl ayırt ederim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Hediye fanın RGB mi? Birde başka oyunda deneyip ısı bakma ihtimalin var mı

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
15 gün değil 15 iş günü hadi 2 iş günü yasak olsa 17 iş günü 1-2 gün geç çalışsalar 19 iş günü kargo 20. gün verilse ortalama iyimser olarak 3 güne gelse 23 iş gününe gelir ( bunlara cumartesi, pazar,resmi tatil, yasak ekli değil)

Ama inşallah aldığımız sistemler bir an önce güzel bir şekilde gelir
İnşallah şu covid macerası bi an önce biter de herkes mutlu olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Okan
Fanın RGB değil ise hediye fan sana gelmemiş birisine daha böyle oldu mouse geldi fan yok iletişime geç bence hemen
Tamam kardeşim sağ ol fan Rgb si kapalı olmaz de mi direkt
Fanın RGB değil ise hediye fan sana gelmemiş birisine daha böyle oldu mouse geldi fan yok iletişime geç bence hemen
Tamam kardeşim bu Rgb fanın kapalı olma ihtimali yok de mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende merak ettim bi fotoğraf atabilir misiniz

Son düzenleme:
Top Bottom