Neler Yeni

İnce Hesap Vurdum Duymazlığı (El Capitan)

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Abdullah DEMİRCAN
Arkadaşlar yurt dışına ihracat yapan Demir-Çelik fabrikasında idari kadroda görev yapıyorum. Pandemi sürecinde uygulanan sokağa çıkma yasağı vesilesi ile bir çok kez valilik ve Kaymakamlık ile bizzat görüşme durumunda kaldım. Nedeni iş yetiştirmemiz gerekiyordu ve siparişlerin parasını peşin alıyorduk. Yasaklı günlerde fabrikanın çalışması gerekiyordu, izin alıyordum. Orada tanıştığım karşılaştığım birçok firma ise yurt içine iş yapan üretim vs dallarında çalışan firmalardı neredeyse hespi mevcut personelinin 2/3'ü kadar yasaklı günlerde çalışma izini aldı. İnce hesap muadili şirketler günde 150 sistem topladıklarını gösteren paylaşımlar yapıyor. Ben sistemi tam 10 gün önce aldım parasını peşin ödedim ve daha ne kadar bekleyeceğimi bilmiyorum. Aradığımda çalışamıyoruz yasak var yok şöyle yok böyle 15 mayısa kadar uzayabilir diyorlar. Bu siparişin gelmesini bekleyeceğim ama bir daha asla bu siteden ne olursa olsun alışveriş yapmayacağım.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Abdullah DEMİRCAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir günde 120-150 sistem toplayan firmalar var hemde yasağın olduğu günde, Dolar 7 TL olmasa direkt olarak sipariş iptali isteyeceğim ve itopya'dan rtx2060'lı sistem alacağım.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Montajsiz alin daha hızlı gelir

vpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
omer
15 mayısı geçerse bende iptal ederim burası net yemişim doları. İncehesap boyundan büyük işlere kalmasın bir daha bence. İşçisin sen işçi kal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ozan SAHIN
Arkadaşlar yurt dışına ihracat yapan Demir-Çelik fabrikasında idari kadroda görev yapıyorum. Pandemi sürecinde uygulanan sokağa çıkma yasağı vesilesi ile bir çok kez valilik ve Kaymakamlık ile bizzat görüşme durumunda kaldım. Nedeni iş yetiştirmemiz gerekiyordu ve siparişlerin parasını peşin alıyorduk. Yasaklı günlerde fabrikanın çalışması gerekiyordu, izin alıyordum. Orada tanıştığım karşılaştığım birçok firma ise yurt içine iş yapan üretim vs dallarında çalışan firmalardı neredeyse hespi mevcut personelinin 2/3'ü kadar yasaklı günlerde çalışma izini aldı. İnce hesap muadili şirketler günde 150 sistem topladıklarını gösteren paylaşımlar yapıyor. Ben sistemi tam 10 gün önce aldım parasını peşin ödedim ve daha ne kadar bekleyeceğimi bilmiyorum. Aradığımda çalışamıyoruz yasak var yok şöyle yok böyle 15 mayısa kadar uzayabilir diyorlar. Bu siparişin gelmesini bekleyeceğim ama bir daha asla bu siteden ne olursa olsun alışveriş yapmayacağım.
Arkadasin soyledigi gibi ihracat yapan bir firmada calisiyorum yasakli gunlerde sirket fabrika gerekli izinleri alinca calisabiliyor. Incehesap bu zahmete girmeyip ortalama 800 siparis x 6000tl (monitor mouse, klavye haric) topladigi paranin tadini cikarmakta. Kargolar da bu surecte normalden daha hizli calismakta. Trendyoldan aldigim urunler en gec iki gunde elime ulasti. 15 mayis ne ** ramazanda oynariz diye aldik hala odeme onaylandi.

vpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
omer
Buradan biz yazıp biz okuyoruz esas okuması gerekenlerin haberi bile yok onlara ulaşmamız lazım özellikle bize referans olanların araya girmesi lazım

Bence de biz ulaşamıyoruz zaten heriflere otomatik mesajlar bilmem neler.
4 gün sokağa cıkma yasağı oldu 10 iş gününden 15 iş gününe çıkardık diye cevap geliyor. Lan zaten dahil değil sokağa çıkma yasağına iş günleri.
5 günü nerden çakıyorsun. Önceden de haberin var al ürünleri birleştir yolla. Ne lakayt bi firma. İnsana Bi fotoğraf atar bir şey atar. Yığdın kapıya müsterileri paraları da nakit aldın gel keyfim gel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Abdullah DEMİRCAN
Buradan biz yazıp biz okuyoruz esas okuması gerekenlerin haberi bile yok onlara ulaşmamız lazım özellikle bize referans olanların araya girmesi lazım
Kesinlikle, 15 Mayıs nedir arkadaş? Elinizde stok yokken mi satış yaptınız? İncehesap'da montaj hizmeti veren 2 kişi mi var ben anlamadım gerçekten.

vpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
omer
Kesinlikle, 15 Mayıs nedir arkadaş? Elinizde stok yokken mi satış yaptınız? İncehesap'da montaj hizmeti veren 2 kişi mi var ben anlamadım gerçekten.
Montaj dediğin 30 dk hocam. Malzeme yoksa 3 gün sürer. Aldıkları el capitan siparişlerini kaçı teslim edildi acilen açıklamalılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,729
Üyeler
166,262
Son üye
Goat8493
Top Bottom