Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ Sinerji Bilgisayar'dan Ekran Kartı Alınır mı?

Hiç gerek olduğunu düşünmüyorum. Hazır sistem haricinde kulaklık, klavye ve PSU'mu oradan satın aldım ve hiçbirinde 2. el veya defolu bir ürün gelmedi. Sinerji'de neredeyse İtopya kadar büyük ve bilindik bir firma haline geldi, 2. el ürün satsa bile bunu sitesinde belirtir diye düşünüyorum...
  2. B

Bu şekilde almak mantıklı mı?

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  3. B

Uzun ömürlü olmasını istiyorsanız bellekleri 3200MHz TUF Alliance modeline düşürüp oradan kazandığınız 96tl'ye 18tl ekleyerek Kingston NV2 M.2 SSD almanızı öneririm. Kingston'da da DRAM bulunmuyor ancak HMB ve çip kalitesi olarak Hikvision'dan çok daha iyi. Tabii ki 114tl daha bütçeniz varsa...
  4. B

Oyun oynayacaksanız 12100F + 6600 XT kombinasyonu daha yüksek performans verecektir, darboğaz olacağını sanmıyorum ancak haklısınız 13.671₺ oluyor ve bütçenizi aşıyor.
  5. B

Fotoğraflarda fiyatı gözüküyor. Ne iş yapmayı düşünüyorsunuz? 12100F çoğu iş için yeterli olacaktır, dolayısıyla ekran kartını 6600 xt yapmak daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. Nihayetinde 6600 ile 6600 XT arasında epey fark var.
  6. B

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

Fiyat 14499₺ CPU: Ryzen 5 5600 MB: Asus Prime B450M-K II RAM: CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance LPX Siyah 3200MHz CL16 VGA: GIGABYTE GeForce RTX 3050 EAGLE SSD: MLD M300 500GB PSU'lu kasa: Vento 650 W VG15FE
  7. B

!!12.999 TL Bedava !!VOK-FRIDAY/AMD Ryzen 5 5600X/GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti

Geleceğimin seninkinden daha parlak olacağından eminim. Belki daha sonra tekrar karşılaşırız, şu anda tartışmanın bir anlamı yok. Hayatımda herhangi bir şey için hiç story paylaşmadım, pahalı arabalarla story atıp kendimi bir arabanın değeriyle ölçecek kadar da aşağılıkta değilim.
  8. B

Karşıma çıksa muhatap olmayacağım ve empati yoksunu bir insanla tartışmaya girmenin bir anlamı yok. Evet mining furyası çıkmasa ve bilgisayar fiyatları uçmasa aç kalacaktınız. Araba al satı yapsanız da görsek keşke, daha ilk arabadan nasıl dolandırıyorlar sizi. Sıfır sistem alıp satarak ticaret...
  9. B

Mining furyası çıkmasa aç kalacak insanlar ticaret öğreteceğini söylüyor. Alamadığın için üzüldüm çok beklemiştin, umarım daha iyisini bulabilirsin ve daha fazla beklediğine değer.
  10. B

O da forumda hit kasmanın derdinde. Donanım Arşivi'nin mottosu fiyat/performans sistemi oyunculara ulaştırmak değil mi? İsteyen istediği şekilde kullansın tabii ki; fakat burada Donanım Arşivi forumunda oyuncuların miningcilere karşı isyanı gayet normal çünkü burası oyuncular için fiyat...
  11. B

DA-2 10k teklif veren var satayım mı?

Bahsettiğiniz RTX 2060 linkini rica etmiştim; fakat sizi yormayayım gece gece. İyi forumlar, iyi geceler.
  12. B

Umarım düşer, hepimizin yararına olur; fakat maalesef, son dönemlerde buna olan inancım kırıldı ve hala sistem satmak tehlikeli geliyor. İyi geceler, kolay gelsin. 1625781420 Rica etsem linkini bizimle paylaşır mısınız? Ben bulamadım da. RTX 3060 gibi bir kart varken RTX 2060 almak ne kadar...
  13. B

Amazon 2. el satışına açık bir platform, sıfır RTX 2060 olduğuna emin misiniz? Ben 720 Dolardan ucuz RTX 2060 göremedim. 1625781140 Alıcı arkadaş almaya kesin karar verdiyse 13k bandında sistemlere bakmaya başlayın veya forumda "13k sistem önerisi" şeklinde bir konu açın. Eğer şu anki...
  14. B

Daha önce dediğim gibi, eğer sattığınızda bilgisayarsız kalmak sizi rahatsız etmeyecekse satabilirsiniz; fakat piyasa hala çalkantılı ve yenisini ne kadar sürede alacağınız belirsiz. Ayrıca 10k ile yeniden sistem almaya çalışacaksanız RX 5600XT'den daha iyi bir sistem alabilir misiniz bilmiyorum.
  15. B

Artık günümüzde olay sadece "sıfırı 11k, 10k'ya sat hemen" şeklinde olmuyor maalesef. Stok sorunlarıdan kaynaklı bunu sattıktan sonra büyük ihtimalle uzun bir süre bilgisayarsız kalacak.
  16. B

Bu piyasada yenisini alabileceğini sanmıyorum, sattıktan sonra pişman olmayacaksan satabilirsin. Düzenleme, yanlış sistem paylaşmışım.
  17. B

GTX 1650+ R5 3500 Sistem Alınır mı?

Şu anda acil ihtiyaç varsa ekran kartı bulunmayan bir dönemde olduğumuz için alınabilir fakat Ryzen 5 1600 ve A320 ile gelecekte yapacağın yükseltmelerde büyük ihtimalle işlemci ve anakart değiştirmek zorunda kalacaksın. TECHNO'nun önerisi gayet mantıklı fakat acil değilse madencilik bitene...
Top Bottom