Neler Yeni

!!12.999 TL Bedava !!VOK-FRIDAY/AMD Ryzen 5 5600X/GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,219
İsim
Diyarhan
Yav kardeşim sizene ya allah aşkına nasıl bir kafa yapısına sahipsiniz be. Alamıyorsan ağlamayacaksın. İsteyen satmak için alır isteyen kullanır size mi soracak millet?.
Evet satıcının biri gün yüzüne çıktı. Eeee kaç tane aldın bari umarım 10 tanedir.

equinoxx

80+ Bronze
Evet satıcının biri gün yüzüne çıktı. Eeee kaç tane aldın bari umarım 10 tanedir.
Ben her zaman söylüyorum ki bu cümleleri. Bu sefer almadım. Genel olarak her şeyi kampanyadan veya piyasasından yakalar satarım. Galerim var beklerim çay içmeye de :) Geldiğinde ticareti de öğretirim sana.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Son mesajım olsun. Arkadaşlar paylaşmayın bir şey öğrensenizde söylemeyin 20.03 de alamayan insanlar var. 3 tane 5 tane alan adamlar var neden yassak dediğimi anlarsınız umarım 1 kişi 5 kişinin hakkını alıyor amacı oyun değil satış yapacak. Güzel eser bırakıldı.
O da forumda hit kasmanın derdinde.
Yav kardeşim sizene ya allah aşkına nasıl bir kafa yapısına sahipsiniz be. Alamıyorsan ağlamayacaksın. İsteyen satmak için alır isteyen kullanır size mi soracak millet?.
Donanım Arşivi'nin mottosu fiyat/performans sistemi oyunculara ulaştırmak değil mi? İsteyen istediği şekilde kullansın tabii ki; fakat burada Donanım Arşivi forumunda oyuncuların miningcilere karşı isyanı gayet normal çünkü burası oyuncular için fiyat performans hazır sistem yayımlayan bir kanalın forumu.

equinoxx

80+ Bronze
Ki burda ayıp veya yanlış olan bir şey yok. İhtiyacı olan varmışta bilmem ne. Kimin ihtiyacı var kimin yok buna nereden emin olabilirsin? Al hadi ben de ihtiyacım vardı aldım, şimdi de ihtiyacımdan satılık diyorum.

Almadın mı be kanki.
Neyse benim gibi FIRSATÇI kardeşlerime hayırlı olsun satıp çatır çatır yiyin kardeşlerim :D:D

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,219
İsim
Diyarhan
Ben her zaman söylüyorum ki bu cümleleri. Bu sefer almadım. Genel olarak her şeyi kampanyadan veya piyasasından yakalar satarım. Galerim var beklerim çay içmeye de :) Geldiğinde ticareti de öğretirim sana.
Kalsın ticaret fırsattan istifade edip yontulmamış kazık fiyatına satmak değildir. Bu sistemi gece 20k dan görücez %50 kar da ne güzel ticaret öyle.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan bütün sistemi alan kardeşlerime selamlar :D Bu ağlayanlara ve küfür eden cahillere sistem bırakmadığınız için ayrıca teşekkür ediyorum seviliyorsunuz bu sefer ben alamadım bir daha ki sistem alma yarışında görüşmek üzere :D

equinoxx

80+ Bronze
Kalsın ticaret fırsattan istifade edip yontulmamış kazık fiyatına satmak değildir. Bu sistemi gece 20k dan görücez %50 kar da ne güzel ticaret öyle.
Kazık fiyatına değil, bir ürünü piyasadan uyguna alıp piyasa fiyatına satmak normal bir şey.

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
1dk bile sürmedi bitti ya. en az 10 kere sepete ekle yaptım eklendi diyor eklemiyor. son anda ekledi hemen aldım cok sükür alabilmişim. sonra f5 cektim stok yoktu.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ki burda ayıp veya yanlış olan bir şey yok. İhtiyacı olan varmışta bilmem ne. Kimin ihtiyacı var kimin yok buna nereden emin olabilirsin? Al hadi ben de ihtiyacım vardı aldım, şimdi de ihtiyacımdan satılık diyorum.

Almadın mı be kanki.
Alamadım ama alanlara hayırlı olsun :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,133
Üyeler
161,663
Son üye
terminator333
Top Bottom