MutsuzSeker
80+
AFASFASFLŞKASFKLŞASFKLŞASKLŞFASKLPFcimere attım. görürsün sen rahatlamayı
AFASFASFLŞKASFKLŞASFKLŞASKLŞFASKLPFcimere attım. görürsün sen rahatlamayı
Evet satıcının biri gün yüzüne çıktı. Eeee kaç tane aldın bari umarım 10 tanedir.Yav kardeşim sizene ya allah aşkına nasıl bir kafa yapısına sahipsiniz be. Alamıyorsan ağlamayacaksın. İsteyen satmak için alır isteyen kullanır size mi soracak millet?.
Diğer hesabını tahmin ediyorum zaten boş hesapların arkasına sığınıp küfür etmen korkakça.Senin gibi malların yüzünden sistemi ekleyene kadar bitti mk.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umrumda değil içimi döküp rahatladım.
Ben her zaman söylüyorum ki bu cümleleri. Bu sefer almadım. Genel olarak her şeyi kampanyadan veya piyasasından yakalar satarım. Galerim var beklerim çay içmeye de Geldiğinde ticareti de öğretirim sana.Evet satıcının biri gün yüzüne çıktı. Eeee kaç tane aldın bari umarım 10 tanedir.
O da forumda hit kasmanın derdinde.Son mesajım olsun. Arkadaşlar paylaşmayın bir şey öğrensenizde söylemeyin 20.03 de alamayan insanlar var. 3 tane 5 tane alan adamlar var neden yassak dediğimi anlarsınız umarım 1 kişi 5 kişinin hakkını alıyor amacı oyun değil satış yapacak. Güzel eser bırakıldı.
Donanım Arşivi'nin mottosu fiyat/performans sistemi oyunculara ulaştırmak değil mi? İsteyen istediği şekilde kullansın tabii ki; fakat burada Donanım Arşivi forumunda oyuncuların miningcilere karşı isyanı gayet normal çünkü burası oyuncular için fiyat performans hazır sistem yayımlayan bir kanalın forumu.Yav kardeşim sizene ya allah aşkına nasıl bir kafa yapısına sahipsiniz be. Alamıyorsan ağlamayacaksın. İsteyen satmak için alır isteyen kullanır size mi soracak millet?.
Evet satıcının biri gün yüzüne çıktı. Eeee kaç tane aldın bari umarım 10 tanedir.
Neyse benim gibi FIRSATÇI kardeşlerime hayırlı olsun satıp çatır çatır yiyin kardeşlerim
Kalsın ticaret fırsattan istifade edip yontulmamış kazık fiyatına satmak değildir. Bu sistemi gece 20k dan görücez %50 kar da ne güzel ticaret öyle.Ben her zaman söylüyorum ki bu cümleleri. Bu sefer almadım. Genel olarak her şeyi kampanyadan veya piyasasından yakalar satarım. Galerim var beklerim çay içmeye de Geldiğinde ticareti de öğretirim sana.
Kazık fiyatına değil, bir ürünü piyasadan uyguna alıp piyasa fiyatına satmak normal bir şey.Kalsın ticaret fırsattan istifade edip yontulmamış kazık fiyatına satmak değildir. Bu sistemi gece 20k dan görücez %50 kar da ne güzel ticaret öyle.
Alamadım ama alanlara hayırlı olsunKi burda ayıp veya yanlış olan bir şey yok. İhtiyacı olan varmışta bilmem ne. Kimin ihtiyacı var kimin yok buna nereden emin olabilirsin? Al hadi ben de ihtiyacım vardı aldım, şimdi de ihtiyacımdan satılık diyorum.
Almadın mı be kanki.