equinoxx
80+ Bronze
Al sat için alanların Allah belasını versin. O kadar genç kardeşimiz bekledi, ihtiyacı olmayıp alanlar ve gülenlerin Allah belasını versin.
Al sat için alanların Allah belasını versin. O kadar genç kardeşimiz bekledi, ihtiyacı olmayıp alanlar ve gülenlerin Allah belasını versin.
Piyasası nedir size göreKazık fiyatına değil, bir ürünü piyasadan uyguna alıp piyasa fiyatına satmak normal bir şey.
Bu muhtemel bir sonuçtu. her şey de bir keramet vardır belki daha iyisi gelir birgün kimse üzülmesin üzmesin.alamayanlar öfkesini benden çıkarıyor. keşke paylaşmasaydım
Mining furyası çıkmasa aç kalacak insanlar ticaret öğreteceğini söylüyor. Alamadığın için üzüldüm çok beklemiştin, umarım daha iyisini bulabilirsin ve daha fazla beklediğine değer.Kalsın ticaret fırsattan istifade edip yontulmamış kazık fiyatına satmak değildir. Bu sistemi gece 20k dan görücez %50 kar da ne güzel ticaret öyle.
olayı anlatsana anlamadım agaVok da bilirdi link atmayı.
20000tl ilan atsalar birkac gün sürmeden gelip alırlar. ama bu sistemi bu fiyata alıp kullanmak daha iyiPiyasası nedir size göre
Hayırlı olsun siz o kadar gelmez etmez dediniz 2060 dediniz sizde şaşırdınız 3060ti a.Mesaida f5 yapmaktan ciğerim soldu. Sepete eklenmeme sorunu bende de oldu ama o bilerek yapıldı galiba. Birden açtılar. Sonunda alabildim. Fiyat olarak çok çok şaşırdım. 5600x + 3060Ti 13K ya ne demek ya inanılmaz. Sepete eklendikten sonra 30 saniye içinde tüm işlemleri hallettim. 45 saniye sonra stokta yoktu
Mining furyası çıkmasa aç mı kalacaktım ? Ah be bebek suratlımMining furyası çıkmasa aç kalacak insanlar ticaret öğreteceğini söylüyor. Alamadığın için üzüldüm çok beklemiştin, umarım daha iyisini bulabilirsin ve daha fazla beklediğine değer.
O da al-satçı ona göre davranHayırlı olsun siz o kadar gelmez etmez dediniz 2060 dediniz sizde şaşırdınız 3060ti a.