Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Ben ettim lütfen haksızlık yok yorumlarımı okuolm herkes bana küfrediyor. teşekkür eden yokmu :EWQD:SA
Ben ettim lütfen haksızlık yok yorumlarımı okuolm herkes bana küfrediyor. teşekkür eden yokmu :EWQD:SA
Grupta çoğu kişi biliyordu zaten. Sadece kimse link atmıyordu. Alanlar telefonu kapatıp keyif çayı içiyor.olm herkes bana küfrediyor. teşekkür eden yokmu :EWQD:SA
olay ne ya ?Grupta çoğu kişi biliyordu zaten. Sadece kimse link atmıyordu. Alanlar telefonu kapatıp keyif çayı içiyor.
Al satçı diye sövmem mi lazım. 1 tane alıp satan ile 5 tane bir değildir.Mining furyası çıkmasa aç mı kalacaktım ? Ah be bebek suratlım
Mesaj otomatik birleştirildi:
O da al-satçı ona göre davran
Alırsın. 7 de git dükkanaArkadaşlar mağazalardaki 40 taneyi nasıl alıyoruz? 8 de kapanmış mağazalar, sabah erkenden gitsek alabiliyor muyuz?
Tanıdığa özel muamele desek yeridir bence Ama neyse tamam o zaman. 1 tane alıp satan ile 5 tane bir değildir.
Karşıma çıksa muhatap olmayacağım ve empati yoksunu bir insanla tartışmaya girmenin bir anlamı yok. Evet mining furyası çıkmasa ve bilgisayar fiyatları uçmasa aç kalacaktınız. Araba al satı yapsanız da görsek keşke, daha ilk arabadan nasıl dolandırıyorlar sizi. Sıfır sistem alıp satarak ticaret biliyoruz, al sat yapıyoruz diye insanlara hiç hava atmayın.Mining furyası çıkmasa aç mı kalacaktım ? Ah be bebek suratlım
Tanıdık mı Ahaha adamı bugün başka postta sistemin kötü olacağını söylerken gördüm.Tanıdığa özel muamele desek yeridir bence Ama neyse tamam o zaman
Neden.benimi engellediniz
Karşıma çıksa muhatap olmayacağım ve empati yoksunu bir insanla tartışmaya girmenin bir anlamı yok. Evet mining furyası çıkmasa ve bilgisayar fiyatları uçmasa aç kalacaktınız. Araba al satı yapsanız da görsek keşke, daha ilk arabadan nasıl dolandırıyorlar sizi. Sıfır sistem alıp satarak ticaret biliyoruz, al sat yapıyoruz diye insanlara hiç hava atmayın.
Hocam dalga mı geçiyorsun, gerçek bilgi mi?Alırsın. 7 de git dükkana