Arama sonuçları: *

1. GÖKHAN YILDIRIM

Gaming Gen Tr Rezilliği

Tm bekleyelim bakalım ne olacak inşallah herkesin problemi çözülür
  2. GÖKHAN YILDIRIM

Gaming Gen Tr Rezilliği

Gaming gen tr den 60 milyarlık ürün almisim sorun yaşamadım ama insanları mağdur etmemeleri gerekir nasıl guvenecegim ben bu saatten sonra hazır sistem alırken hadi parça alsan 14 gün iade var kullan . Hazır sistem kişiye özel deyip iade almazlarsa ben mağdur mu olucam orası kesin değil
  3. GÖKHAN YILDIRIM

Gaming Gen Tr Rezilliği

Hocam Amazon yanlış ürün gönderse hatasını alçakgonukkulukle yada profesyonellik diyelim gideriyor . Bu adamlar o kadar hatalı ürün gondermisler resmi sitelerinden bir açıklama yapsalar yada Instagram'da. Bazı hazır sistemlerde hata yaptık düzelteceğiz iş yogunlugundan vs tm şimdi herkes...
  4. GÖKHAN YILDIRIM

Gaming Gen Tr Rezilliği

Hocam ben dedim toplu hareket edelim elbet burada temsilcileri vardır yarın ekran kartlı sistem alırsın apu gönderirler her yanlışa göz yumarsak olacağı bu olur . İnsanlar onu mesh 4 fanli kasa almış tek fanli onu kapalı dandik kasa yollamışlar birde burda hala savunanlar oluyordu firma...
  5. GÖKHAN YILDIRIM

Gaming Gen Tr Rezilliği

Intel sistem alan kişiye de AMD yollamassin puhahahaahhaah gaming gen tr işinde 1 numara ( bence sorun yok fatura.farkli bile olabilir sana üst model vermişlerdir vardır bir bildikleri ) parantez içi ironidir dikkate almayın
  6. GÖKHAN YILDIRIM

DA / GT2 Yanlış Ürün YARDIM

Aşağıya doğru konuyu oku bakalım daha kaç kişi mağdur olmuş sadece bu forumdan bu kadarsa diğerlerini düşünemiyorum ne mağduriyetinden bahsediyorsun işlerini adam gibi yapsınlar . Eleştiri yapmak ortalık karıştırmak değildir. Sen tarafsin forumdaki insanları koru moderatör bey !
  7. GÖKHAN YILDIRIM

bizde gamng genn hatasını kabullenip insanların mağduriyetini gidermesini istiyoruz bugun başkasına olduğu için susarsak yarın bize de olur. ezilen hep biz oluruz
  8. GÖKHAN YILDIRIM

nasıl problem yok ya ben hazır sistemde msi gaming x 3060 alayım 3 fanlı, bana gelsin mech 2 fanlı aynı şey. o zamanda Aslında hiçbir problem yok mu ? @Abdullah Hacıgül
  9. GÖKHAN YILDIRIM

kardeşim kendi başınıza gelmemiş rahat konuşuyorsun insanlar ne zorluklala o sistemi alıyorlar biliyormusun hazır sistemlerde kişiye özel olduğu için iade olmuyorlar bunu bil hata onların çözecekler
  10. GÖKHAN YILDIRIM

@Abdullah Hacıgül ün bu olaylarda hiçbir suçu yok suç gaming gen tr nin bu kadar mağdur varken abdullah da takipçilerinin bu problemini gaming genle 2 dk haledebilir. sistemi abdullah çıkardıya anlaşmalı olarak yardımcı olsa insanlara
  11. GÖKHAN YILDIRIM

hazır sistemde iade almazlarsa ve thh 6 ay sürerse bu mağduriyetleri giderecekmisin kardeş atıp tutuyon 1658573592 hazır sistemde iade almazlarsa ve thh 6 ay sürerse bu mağduriyetleri giderecekmisin kardeş atıp tutuyon ne güzel öneriler veriyorsun aferin
  12. GÖKHAN YILDIRIM

@ARDELENO sende yukardaki şekilde yap doğrusunu göndersinler thh uğraşma önce gaminge gönder
  13. GÖKHAN YILDIRIM

VOK Glory sistem mi yoksa 10 ya yeni sistem beklenirmi?

1660s ve 4500 giriş seviye bence 5500 ve 6600 beklenir
  14. GÖKHAN YILDIRIM

Ana Konu Donanım Arşivi F/P RTX 3060 Sistem İncelemesi!

ben zaten abdullah beyi eleştirmiyorum itopyanın bu zihniyetini eleştiriyorum
  15. GÖKHAN YILDIRIM

Dolar daha yüksekken gaming gen tr bu fiyata yakın 12100f -h610 - asus tuf 3060 - ssd seegate 960gb ve güç kaynagı tuf olan bir sistem yaptı orda parçalar tatmin ediciydi orta üst kaliteydi alan alır gözü rahat kullanır burda itopya parçaları değiştirmenize olanak vermiyor afaki farklar koyuyor...
  16. GÖKHAN YILDIRIM

kardeşim pny markasına ,soğutmasına dedim yanlış anlamışsın rog strix olsun msi gaming x olsun üst seviye ya soğutma olarak . rtx 3060 orta seviye ona lafım yok ama insanlar daha bildikleri marka model almak isteyebilrler 1656776758 giriş orta sevyedeki bu pny ekran kartının soğutmasına ben...
  17. GÖKHAN YILDIRIM

@Abdullah Hacıgül kardeşim sistemin parçalarını itopya seçmiş yapmış sen sadece incelemişsin burda senin bir dahlin yok ne fiyata ne parçalara ama itopya parçaları biraz giriş seviye seçmiş yani millet fiyat performans da arasa kalite arıyor 13k bence pahalı bu giriş seviye parçalara çünkü...
  18. GÖKHAN YILDIRIM

Ana Konu DA Yeni Sistem İncehesap 🔥14998TL🔥

siz naptınız iade mi servise mi gitti var mı gelişme ?
  19. GÖKHAN YILDIRIM

Ana Konu DA Yeni Sistem İncehesap 🔥14998TL🔥

hocam bende aldım asus dual 6700xt elektronik şans işi ben açmadım kutuyu korkutuyorsun beni kötü mü yaptık almakla asusu acaba
  20. GÖKHAN YILDIRIM

PC HOCASI yeni sistem 9599 9.999 TL

Kesinlikle Intel alın 12100f tokatlar 4500 u hatta 5500 u 12. Nesil tam oyun işlemcisi
Top Bottom