Neler Yeni

Gaming Gen Tr Rezilliği

naprosky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alper Erkartal
Gaming gen trden donanım arşivi GT2 sistemi almıstim kargoyu sabahleyin teslim almaya gittim kasayı kutusundan cıkarttim kasanın icinde amd sogutucu vardı actim baktim soyledigim parcalarla alakasi yok amd sistem yollamislar üstelik gercekten inanilmaz sogudum canlı destekle konustum Beta Oyun adı altında ücretsiz gönderebilirsiniz dediler gönderttim bende iade hakkım varmı kanunen inanılmaz soğudum bu firmadan cünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gaming gen trden donanım arşivi GT2 sistemi almıstim kargoyu sabahleyin teslim almaya gittim kasayı kutusundan cıkarttim kasanın icinde amd sogutucu vardı actim baktim soyledigim parcalarla alakasi yok amd sistem yollamislar üstelik gercekten inanilmaz sogudum canlı destekle konustum Beta Oyun adı altında ücretsiz gönderebilirsiniz dediler gönderttim bende iade hakkım varmı kanunen inanılmaz soğudum bu firmadan cünkü
İntel sistem almıstım amd yollamislar sinirden doğru yazamamısım kusura bakmayın

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

elecus

80+

İntel sistem almıstım amd yollamislar sinirden doğru yazamamısım kusura bakmayın
ben demiştim bazıları koskoca donanım arsıvı calısıyor nolucak demıstı ösjhgsdgsdgılsdnghsdklgnsdıgsdnbglsdkghsıdgsdlkghsd

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Bu firmalar kapasitesinin üstünde iş yapmaya çalışıyor, bu tür saçmalıklar olabiliyor. Banada sinerji garanti konusunda sıkıntı yaptı

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Cem Koç
ben demiştim bazıları koskoca donanım arsıvı calısıyor nolucak demıstı ösjhgsdgsdgılsdnghsdklgnsdıgsdnbglsdkghsıdgsdlkghsd
bro bunun abdullah abiyle alakası yok firma hatası bu

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot

7 gün içerisinde koşulsuz iade hakkın var rahat ol. biz arkadaşa gaming gen'den dolar 17TL iken sistem aldık 23.000TL flndı. Daha sonra cumhurbaşkanı açıklamasıyla dolar 12 ye düşünce dedik zarardayız :D dedik sistem beklentilerimizi karşılamıyor iade ediyoruz. 3 gün içerisinde de para iadesi yapmışlardı aynı sistemi tekrar 16.000 küsüre almıştık :D

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
800 adet stokta böyle hatalar normal , banttan inen üründe hata çıkıyor insanda mı olmayacak ? İade hakkını kullanır iade edersin . Ben bu tarz durumların çok büyütülmemesi taraftarıyım .

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
Intel sistem alan kişiye de AMD yollamassin puhahahaahhaah gaming gen tr işinde 1 numara ( bence sorun yok fatura.farkli bile olabilir sana üst model vermişlerdir vardır bir bildikleri ) parantez içi ironidir dikkate almayın

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
bizde aldık sorunsuz geldi 1000 tane kocaman kasa sattılar bana 1 günde yolladılar yani çok normaldir hocam şansızlık diyelim

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
bro bunun abdullah abiyle alakası yok firma hatası bu
alakası yok ama sonuçta problem yaşanıyor bilmeye hakkı var ve bidaha sistem toplanırsa bu firma tercih edilmemeli müşterisine verdiği önem ortada ve bunuda bizim yorumlarımız sayesinde abdullah farketmesi lazım

eld8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emirhan Demir
Bende @BatuhanKLC katılıyorum. İnsanlık hali o kadar sistemin arasında karışıklık olabilir. Adamlar sana doğrusunu yollayalım da demişler zaten. Yine de istemiyorsan iade edersin dostum. Kendini böyle şeylerle bunaltıp canını sıkma. Hayat valla o kadar uzun değil :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,608
Üyeler
164,535
Son üye
ask4r
Top Bottom