hocam bende aldım asus dual 6700xt elektronik şans işi ben açmadım kutuyu korkutuyorsun beni kötü mü yaptık almakla asusu acabaİade almaktan ziyade vermek daha yakın görünüyor
aynen öyle.6750 xt alanları görünce 6700 xtli almaz zoruna gidiyor insanın nasip işi valla
Hiç olmayadabilir sende, dediğin gibi şanshocam bende aldım asus dual 6700xt elektronik şans işi ben açmadım kutuyu korkutuyorsun beni kötü mü yaptık almakla asusu acaba
reis 6750 xt ayarlat be foruma özel 50 adetHiç olmayadabilir sende, dediğin gibi şans
siz naptınız iade mi servise mi gitti var mı gelişme ?Hiç olmayadabilir sende, dediğin gibi şans
Duruyor, ellerinde OC Edition yokmuş az daha bekliyorum.siz naptınız iade mi servise mi gitti var mı gelişme ?
6700xt tabii kimerhabalar konu yeni olduğu için buradan hemen sormak isterim rx6700xt mi yoksa 3060 mı sistem toplayacak bir arkadaşım arada kaldı yardım ederseniz sevinirim
6700 XT paramparça eder.merhabalar konu yeni olduğu için buradan hemen sormak isterim rx6700xt mi yoksa 3060 mı sistem toplayacak bir arkadaşım arada kaldı yardım ederseniz sevinirim
hocam peki 3060ti mı 6700xt mi6700xt tabii ki
benim iadem bugün vardı hocam ara ara kontrol edinDuruyor, ellerinde OC Edition yokmuş az daha bekliyorum.