Cihangir
80+ Gold
aslanlar saldırıyor dört bir yandanHata yaptılar sanırım düzeltilmeden çöken çöksün
aslanlar saldırıyor dört bir yandanHata yaptılar sanırım düzeltilmeden çöken çöksün
videoda 5.10 aç hocam anlatıyor orda detaylıAnakartlarda B550M-PRO ile PLUS arasında kaldım ne gibi farkları var (PCI-E 4.0 benim için önemli)
dimi reis bendede sepet de hata verdi içime oturdu o yüzden alasım kaçtı6750xt fiyat eklemiyordu. attım sepete gelmedi. bu şekilde kaçırdıktan sonra 6700xt ile alamam
Olmayacak arkadaşlar. Onu bekleyip bunu da kaçırmayınabdullah bey foruma özel 6750 xt yaptırsa 50 adet falan tadından yenmez @Abdullah Hacıgül
tabii hocam bu saatten sonra alınır mı 1dk ile kacırdım bildirimim geç geldi. böyle almam :/dimi reis bendede sepet de hata verdi içime oturdu o yüzden alasım kaçtı
6700xt kötü değilkitabii hocam bu saatten sonra alınır mı 1dk ile kacırdım bildirimim geç geldi. böyle almam :/
Bence sistemi b450 anakart ile al, daha sonra B550-A Pro falan alırsın daha uyguna gelir.Anakartlarda B550M-PRO ile PLUS arasında kaldım ne gibi farkları var (PCI-E 4.0 benim için önemli)
neyBi tuhaflık var sistemde. Fark edenler olur mu bakalım
tabiiki kötü değil de aralarında 2k var. 6750xt ile eskisi gibi cok fp cok güzel sistem olurdu6700xt kötü değilki
doğru diyorsun hocam ama 15k ya ryzen 5 5600 + rx 6700 xt altın madenidir.tabiiki kötü değil de aralarında 2k var. 6750xt ile eskisi gibi cok fp cok güzel sistem olurdu