Cihangir
80+ Gold
aslanlar saldırıyor dört bir yandanHata yaptılar sanırım düzeltilmeden çöken çöksün![]()
aslanlar saldırıyor dört bir yandanHata yaptılar sanırım düzeltilmeden çöken çöksün![]()
videoda 5.10 aç hocam anlatıyor orda detaylıAnakartlarda B550M-PRO ile PLUS arasında kaldım ne gibi farkları var (PCI-E 4.0 benim için önemli)
dimi reis bendede sepet de hata verdi içime oturdu o yüzden alasım kaçtı6750xt fiyat eklemiyordu. attım sepete gelmedi. bu şekilde kaçırdıktan sonra 6700xt ile alamam![]()
Olmayacak arkadaşlar. Onu bekleyip bunu da kaçırmayınabdullah bey foruma özel 6750 xt yaptırsa 50 adet falan tadından yenmez @Abdullah Hacıgül
tabii hocam bu saatten sonra alınır mıdimi reis bendede sepet de hata verdi içime oturdu o yüzden alasım kaçtı
6700xt kötü değilkitabii hocam bu saatten sonra alınır mı1dk ile kacırdım bildirimim geç geldi. böyle almam :/
Bence sistemi b450 anakart ile al, daha sonra B550-A Pro falan alırsın daha uyguna gelir.Anakartlarda B550M-PRO ile PLUS arasında kaldım ne gibi farkları var (PCI-E 4.0 benim için önemli)
neyBi tuhaflık var sistemde. Fark edenler olur mu bakalım![]()
tabiiki kötü değil de aralarında 2k var. 6750xt ile eskisi gibi cok fp cok güzel sistem olurdu6700xt kötü değilki
doğru diyorsun hocam ama 15k ya ryzen 5 5600 + rx 6700 xt altın madenidir.tabiiki kötü değil de aralarında 2k var. 6750xt ile eskisi gibi cok fp cok güzel sistem olurdu