Neler Yeni

İNCEHESAP YENİ HAZIR SİSTEM 14.799TL

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Furkan Görür

Cihangir

80+ Gold
arkadaşlar sözüm meclisten dışarı piyasadaki pc için incehesabı sorgulayın ya da sorgulamayın Abdullah abiyi linçlemeye kalkmayın pc yi toplayan piyasaya çıkartan incehesap Abdullah abi sadece bize bunu gösteren kişi tutup Abdullah abiye laf ederseniz içimizden geçer bilginize :d
foruma özel ekran kartı için rakip eliyo arkadaş :D:D

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Aynı kalitede 15400₺ olan linkleri acil bekliyorum

2x

15520 civarı olması laızm hesabım yanlıs değilse. RAM leri o sistemin aynısı yapınca 15550 oluyor.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

2x

15520 civarı olması laızm hesabım yanlıs değilse. RAM leri o sistemin aynısı yapınca 15550 oluyor.
Kalın yazılarla “Aynı Kalitede” “Gayet Gayet” 15500 e toplanıyor dedin ve link istedim attın bakalım aynı kalitemiymiş?

1- FSP yerine Performax PSU linki atmışsın (Allah bana sabır versin)
2- JamesDonkey SSD linki atmışsın aynen abicim Kingston ve Apacer ile aynı kalite (tövbe tövbe)
3- Gaming X yerine Gigabyte Gaming linki atmışsın kompanent kalitesi olarak dağlar kadar fark var. (Anladım Abim)

Kısaca neymiş yalan konuşmuşsun ve benim değerli vaktimi bir yalan muhabbet çalmış oldu. Seni kasıtlı yanlış bilgilendirmeden gönül rahatlığı ile forumdan uzaklaştırıyorum

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kalın yazılarla “Aynı Kalitede” “Gayet Gayet” 15500 e toplanıyor dedin ve link istedim attın bakalım aynı kalitemiymiş?

1- FSP yerine Performax PSU linki atmışsın (Allah bana sabır versin)
2- JamesDonkey SSD linki atmışsın aynen abicim Kingston ve Apacer ile aynı kalite (tövbe tövbe)
3- Gaming X yerine Gigabyte Gaming linki atmışsın kompanent kalitesi olarak dağlar kadar fark var. (Anladım Abim)

Kısaca neymiş yalan konuşmuşsun ve benim değerli vaktimi bir yalan muhabbet çalmış oldu. Seni kasıtlı yanlış bilgilendirmeden gönül rahatlığı ile forumdan uzaklaştırıyorum
Ben görkemin kötü parçalarını atıp düzelteyim hocam,

2x

Şu şekilde ona yakın kalitede 16k'ya toplanmış olmaz mı? Amacım sidik yarıştırmak veya kavga çıkarmak değil, Sadece soruyorum.

Ha birde direkt Ryzen 5 5600+ B450 ile dizmek var, öyle daha ucuza bile geliyor ama ileriye dönüklüğü 0 oluyor. Ama yine performans olarak neredeyse aynı kalite sayılmaz mı?

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
Ben görkemin kötü parçalarını atıp düzelteyim hocam,

2x

Şu şekilde ona yakın kalitede 16k'ya toplanmış olmaz mı? Amacım sidik yarıştırmak veya kavga çıkarmak değil, Sadece soruyorum.

Ha birde direkt Ryzen 5 5600+ B450 ile dizmek var, öyle daha ucuza bile geliyor ama ileriye dönüklüğü 0 oluyor. Ama yine performans olarak neredeyse aynı kalite sayılmaz mı?
nerelerdeydin sen hoş geldin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,581
Üyeler
164,529
Son üye
tnkey
Top Bottom