Neler Yeni

DONANIM ARŞİVİ | Hazır Sistem | RTX 4070 SUPER | 34.999 TL

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Mehmetcan İvrendi
Shark 7A ile arasındaki fark nedir hocam? Aynı özelleştirmeleri yapınca Shark daha ucuza geliyor
Hocam arkadaş bana 7500f ve RTX 4070 süperli bu fiyata sistem yok demişti bende önüme çıkan ilk dediği fiyat bandındaki sistemi attım sahark görmedim

+Hocam Attığım sistemi kasa hariç özelleştirince Shark7A'dan 300-400TK daha ucuz ve daha iyi oluyor mesela

-sahark'ta CL değeri 48 ve tek channel ama hunter özelleştirince Dual Channel ve CL38 yapıp alabiliyorsunuz

-Shark'ta Anakart A620 ama benim attığımda B650

-Shark'ta SSD 3500 okuma 3000 yazma falan ama benim dediğimi özelleştirince 6000mb okuma ve 4000mb yazma falan

Ve fiyatı özelleştirince Hayla Shark'tan ucuz oluyor Sadece Psu shark'ta 750 benim attığımda 650W ama bana kalsa şuan 2'Side alınmaz

-He Shark ilk çıktığında Çok daha iyi bir fiyata ve daha iyi özelliklrle geliyordu o zaman alınırdı yanlış hatırlamıyorsam özelleştirmeler ile 36K'ya falan geliyordu ve çok daha iyi oluyordu

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
işte alamamamın sebeplerinden 1 taneside bu bilmediğim için formda konuda açamıyorum moderatörler ticketlerime cevap vermiyorlar xpg kasasının hava diagramı nasıl internette doğru dürüst vidyo yok psu gold evet ama kendisi hakkında sertifika bilgisi yazmıyor değişken çok şey var ve bilmiyorum e ben bu parayı harçlıklardan traşlayarak yaptım benim için 5. sevye risk
Mesaj otomatik birleştirildi:

burada spam olan ne var
O zaman alırsam fsp alırım. Hocam bende birçok konuyu açarken hep hata alıyorum açamıyorum cidden aşırı sinir bozucu. Ben bilmiyorum ama birkaç olay olmuş forumda da bazı firma isimleri vs yasaklanmış sanırım onunla ilgili bir şey.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Hocam arkadaş bana 7500f ve RTX 4070 süperli bu fiyata sistem yok demişti bende önüme çıkan ilk dediği fiyat bandındaki sistemi attım sahark görmedim

+Hocam Attığım sistemi kasa hariç özelleştirince Shark7A'dan 300-400TK daha ucuz ve daha iyi oluyor mesela

-sahark'ta CL değeri 48 ve tek channel ama hunter özelleştirince Dual Channel ve CL38 yapıp alabiliyorsunuz

-Shark'ta Anakart A620 ama benim attığımda B650

-Shark'ta SSD 3500 okuma 3000 yazma falan ama benim dediğimi özelleştirince 6000mb okuma ve 4000mb yazma falan

Ve fiyatı özelleştirince Hayla Shark'tan ucuz oluyor Sadece Psu shark'ta 750 benim attığımda 650W ama bana kalsa şuan 2'Side alınmaz

-He Shark ilk çıktığında Çok daha iyi bir fiyata ve daha iyi özelliklrle geliyordu o zaman alınırdı yanlış hatırlamıyorsam özelleştirmeler ile 36K'ya falan geliyordu ve çok daha iyi oluyordu
Hocam bana WI-FI anakart, 32gb ram, KC3000 1 tb ssd şart, özelleştirme yapmadan almam mümkün değil bu arada neden ikiside alınmaz dediniz. Bir aksilik olmazsa pc hocasi rtx 4070tis alacağım ama olmazsa shark düşünüyorum.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Kutluhan bayrakcı
O zaman alırsam fsp alırım. Hocam bende birçok konuyu açarken hep hata alıyorum açamıyorum cidden aşırı sinir bozucu. Ben bilmiyorum ama birkaç olay olmuş forumda da bazı firma isimleri vs yasaklanmış sanırım onunla ilgili bir şey.
telefonunu cıkra ya youtubede sorduğumda inno 3 d soğutma zotac ın in yapı kalitesinin palitten daha iyi olduğunu demişti zotaclı 40 k ya sistem var vatanda inno 3 d lide game garajdaki sistemler var işte

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
telefonunu cıkra ya youtubede sorduğumda inno 3 d soğutma zotac ın in yapı kalitesinin palitten daha iyi olduğunu demişti zotaclı 40 k ya sistem var vatanda inno 3 d lide game garajdaki sistemler var işte
Vatan'da anakart ve ram seçeneklerini beğenmemiştjm. Pazartesi yeni sistem gelecekmiş bakmak lazım.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Kutluhan bayrakcı
Hocam bana WI-FI anakart, 32gb ram, KC3000 1 tb ssd şart, özelleştirme yapmadan almam mümkün değil bu arada neden ikiside alınmaz dediniz. Bir aksilik olmazsa pc hocasi rtx 4070tis alacağım ama olmazsa shark düşünüyorum.
hocam wifi için x1 slotuna takılan blutut wifi 6 e kiti satıyorlar 2 k ya ilk edinimden ziyade sürec içinde düşünülebilir gibime geliyor

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
hocam wifi için x1 slotuna takılan blutut wifi 6 e kiti satıyorlar 2 k ya ilk edinimden ziyade sürec içinde düşünülebilir gibime geliyor
Aynen araştırdım fakat almışken WI-FI anakart daha mantıklı geldi. Wifi kart ne derece ise yarar filan bilmiyorum

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Kutluhan bayrakcı
Aynen araştırdım fakat almışken WI-FI anakart daha mantıklı geldi. Wifi kart ne derece ise yarar filan bilmiyorum
7 k falan koyuyor rog sitrix falan kazıklıyolar yada msı da 5. 6 k falan denemeden bilemeyiz haklısın risk bunların hepsi cok paramız yokya hep tek atımlık kurşun

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
7 k falan koyuyor rog sitrix falan kazıklıyolar yada msı da 5. 6 k falan denemeden bilemeyiz haklısın risk bunların hepsi cok paramız yokya hep tek atımlık kurşun
MSI B650 Gaming Plus ya da Tomahawk düşünüyorum

goku010203

80+ Bronze
Bende 4060 gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem gayet f/p ydi laf edenlerin bilgisi yoktur

eunusymre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yunus Emre
Tamamda burda ki bütçe belli. Bunun size göre olduğunu belirtin ki bir kaç kullanıcı cihazı 7500f yüzünden çöp sanmış. Oysa 7500f ile idare edip sonrasında 7800x3d alan kişi sayısı cok fazla.
Bütçe belli evet ama ben sadece yüksek ekran kartına odaklandıklarını, diğer parçaların ekran kartıyla kıyaslandığında kalite ve uyumunun olmadığını belirttim bence yanlış bir şey yok ayrıca yorumumda kişisel görüşüm/tercihim olduğunu da belirttim.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Mehmetcan İvrendi
2'si alınmaz dedim çünkü daha 2-3 hafta önce daha ucuzlardı yani daha ucuz fiyatı sadece bu sıralar fiyatlar şişirilmiş biraz Ocağa hazırlık gibi düşünün piyasa biraz şismiş sadece sistemlerde değil parcalarda'da

-Hocam şahsen ben sizin yerinizde olsam Nakit Cash Param olsa Direk hiç düşünmeden 2.El temiz sistem dizerdim yani bütçeniz kaç TL bilmiyorum ama RTX 4070 Süperli sistemi 30K'ya diziyordum en son hesaplandığımda (Kaliteli parclar ile) Yani senin istediğin gibi 32GB ram olsa Sıvı soğutma falan alsan cart curt 35-37K'ya Mis gibi Sistem dizersin hatta 40K ya RTX 4070 Tİ süper 50K ya RTX 4080 Süper'li PC dizersin ve parçaları o hazır sistemlerdeki gibi Palit/ghost gibi saçma markalar olmaz kaliteli sağlam markalar ile dizersin bı yorumda görmüştüm adamın biri 2.El RTX 4080 Süper/2TB M.2 SSD/64GB DDR5 Ram/Ryzen 9 xxxx/B650 vs. vs. Hayvan gibi sistemi 2.elde 48K'ya dizmiş bence daha mantıklı 2.el Abdullah abi'de söyledi kaç kere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,683
Üyeler
163,036
Son üye
sigmaboy1
Top Bottom