Neler Yeni

🔥İndirim Ryzen 7 7700 RX 9070 XT SİSTEM 56999 TL

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Mehmetcan
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
56k yı ben yazmadım sen yazdın dostum :D 63.100 TL oldu şimdi :D Monitör olsa ne olur çıkar monitörü 56300 TL yapar. Dolar artmadan önceki fiyattan bide. Sadece ekran kartına 6k fark koydu. 500 işlemciye geldi. PSU 6750 TL oldu. Şu sistem şuan 72k dan fazla bide diyorsun ki maks 60kya toplarsın dolardan sonra. Olasılıklarla olmuyormuş demek ki.
Öncelikle O 56K Senin attığın sistemin fiyatı hatta 57K

Benim attığım ise Şuan Dolar olayından Sonra 65-67K falan eder Ama Yin de her türlü Senin sistemden daha mantıklı oluyor gene Senin attığın sistemde tüm bileşenler kalitesiz kalıyor benimkilere gören yani marka olarak Demiyorum Ürün performansı olarak diyorum isl mci hariç hepsi Daha kötü performans ve donanıma sahip vs.(sadece ekran kartı'nı şuan Olmadığı için önceki fiyattan baz alırsak)

Neyse biz Neyi Tartışıyoruz Ülkenin Anası Ağlamış Biz burda PC Fiyatı indirimli mi değil mi diye tartışıyoruz S*kt*r et boş ver yanlış bir şey dediysem kb❤️ hadi By

ruaF1912

80+ Bronze
9070XT serisinin en ince ve en kötü soğutma bloğuna sahip modeli.

Son düzenleme:

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
VeV
Şuan fiyatı 60k küsur :(

mk3_ugur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
uğur dkyr
işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları çok iyi ama fiyat yükselmiş

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Sefer
35k ekran kartı desen 20k ya Ryzen 7 7700 ekran kartsız sistem almış oluyorsun.
Ekran kartını çıkarınca 20k ya zaten diğer parçalar rahat alınır. Ne kalıyor ki işlemci ram anakart ssd 17k toplarsın kasa psu da 4k halledersin.
Yani sistem okkey fiyatta ama şu an tr de yaşadığımız için en iyi fiyata bu oluyor maalesef. Normalde kampanya dediğin, kendi topladığın fiyattan daha ucuza verilir ama tr de yaşıyoruz en fazla bu oluyor demek:) neyse yine de okkey sistem, kötülemek gibi bir amacım yoktu bu arada. Ne, neyse onu söyledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En çirkin ekran kartını ve diğer gitmeyen ürünleri satabilmek için yapılmış bir hazır sistem
Aynen kanka zaten hazır sistemdeki parçalarla kendin topladığın sistemin kalitesi bir olmuyor. Zaten kampanyalı da denmez bu sisteme aynı parcaları topla, aha aynı fiyat çıkar karşına.
Dediğin gibi satılmayan şeyleri satmak için yapılmış sistem olabilir. Ben olsam kendim toplardım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle O 56K Senin attığın sistemin fiyatı hatta 57K

Benim attığım ise Şuan Dolar olayından Sonra 65-67K falan eder Ama Yin de her türlü Senin sistemden daha mantıklı oluyor gene Senin attığın sistemde tüm bileşenler kalitesiz kalıyor benimkilere gören yani marka olarak Demiyorum Ürün performansı olarak diyorum isl mci hariç hepsi Daha kötü performans ve donanıma sahip vs.(sadece ekran kartı'nı şuan Olmadığı için önceki fiyattan baz alırsak)

Neyse biz Neyi Tartışıyoruz Ülkenin Anası Ağlamış Biz burda PC Fiyatı indirimli mi değil mi diye tartışıyoruz S*kt*r et boş ver yanlış bir şey dediysem kb❤️ hadi By
Senin topladığın monitörü çıkarınca aynı fiyatta ikisi de. Ama kendi topladığın daha kaliteli. Bu yüzden ben bu sısteme alınmaz diyorum. Öyle zaten.

Son düzenleme:

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Mehmetcan
Senin topladığın monitörü çıkarınca aynı fiyatta ikisi de. Ama kendi topladığın daha kaliteli. Bu yüzden ben bu sısteme alınmaz diyorum. Öyle zaten.
Ben'de Diyorum Ben mi yanlış hesapladım Nasıl 56K yapmıyor falan Meğersem Ben Monitör dahil fiyatı Hesaplandığı mı unutmuşum Konuyu açan Arkadaşta sen monitör dahil fiyat söylüyorsun demek yerine Hani fiyatları aynıydı Vs. Bu daha iyi falan diyip üstte çıktı bu yüzden benimde kafam karıştı

Her türlü Benim dediğim sistem daha iyi o zaman Hatta Benim attığım sistemin yanında bu sistem çöp Sayılır resmen Satmayan parçaları satma sistemi olmuş bu

Top Bottom