Hocam Genel Olarak Zaten 600W çekediğini biliyorum Power Spike dediğimiz yani Anlık Güç dalgalanmaların'da bir kaç saniyeliğine 600W'tı göreviliyor Yoksa zaten 320W falan TDP'si Her neyse Yinede Riskli bu yüzden RX 9070XT için 750W 80+ Gold Sertifikalı Kaliteli marka bir psu'nun Minimum Gereklilik olduğunu söylüyordu yabancı inceleme kanalları bu yüzden Sorun yaşamak istemeyen Biri 850W 80+Gold sertifikalı bur psu'nun daha iyi olacağını söylüyolardı ayrıca zaten söylediğim özelliklerde 750W ile 850W PSU arasında 1-2K var Bu yüzden 850W her türlü daha mantıklıŞu 600w olayını herkes yanlış anlamış. Benim kartım niye 600w çekmiyor acaba Nitro+ var. Sanırım bozuk.
Üst mesajlarda yazdım. En ucuz 9070 XT 38999 TL şuan. 60k pek mümkün değil artık monitörlü olarak. Umarım 33k dan 9070xt bulursun. Ayrıca güç kaynaklarının 600w a kadar koruması var eskilerin. Yenilerin 1000w. Yani güç kaynağı 750w olsa bile o anlık 1000w atlamayı korumak için adamlar önlemini almış. Dediğim gibi eski tip psularda bu değer 600w yani sorun yok.Hocam Genel Olarak Zaten 600W çekediğini biliyorum Power Spike dediğimiz yani Anlık Güç dalgalanmaların'da bir kaç saniyeliğine 600W'tı göreviliyor Yoksa zaten 320W falan TDP'si Her neyse Yinede Riskli bu yüzden RX 9070XT için 750W 80+ Gold Sertifikalı Kaliteli marka bir psu'nun Minimum Gereklilik olduğunu söylüyordu yabancı inceleme kanalları bu yüzden Sorun yaşamak istemeyen Biri 850W 80+Gold sertifikalı bur psu'nun daha iyi olacağını söylüyolardı ayrıca zaten söylediğim özelliklerde 750W ile 850W PSU arasında 1-2K var Bu yüzden 850W her türlü daha mantıklı
Ayrıca buna mı taklıdınız ?
Ben İşlemci hariç çok daha iyisini ve +Lenovo R27QE 2K iOS bir monitörle beraber 56K'ya topladığımı söylüyorum daha 1 hafta önce falan Şuan dolar olayından sonra maks 60K'ya toplanıyordur söylediğim sistem (Eğer Sapphire Pure RX 9070XT modeli tekrar stoğa gelirse) Yani Açtığın konuda Pekte indirim yok gibi şahsen
Tek avantajı şuan Stok sorunu yüzünden 38K altına RX 9070XT bulunamaması
Yani aslında indirim diye paylaştığın sistem Kazık/Fahiş fiyatlara satılan RX 9070XT'yi türkiye'deki Normal Fiyatına (33K falan) İndirip diğer sistemleri gibi tek tek Toplamaya Göre bir tık daha pahalı Sistem
Kart bana powercolor giriş ekartı fighter model isim degistirmis halı gibi geldi. Soğutma bloklar ince , yüksek ihtimal bakır borulari da reddevil veya hellhound göre daha azdır. Bence 70 derece üstü görüyordurbu kart sapphire pulse'den daha mı iyi dersiniz
Ayrıca 56k ya nasıl topluyorsun bu dediğin sistemi Ekran kartına 33k vererek ?Hocam Genel Olarak Zaten 600W çekediğini biliyorum Power Spike dediğimiz yani Anlık Güç dalgalanmaların'da bir kaç saniyeliğine 600W'tı göreviliyor Yoksa zaten 320W falan TDP'si Her neyse Yinede Riskli bu yüzden RX 9070XT için 750W 80+ Gold Sertifikalı Kaliteli marka bir psu'nun Minimum Gereklilik olduğunu söylüyordu yabancı inceleme kanalları bu yüzden Sorun yaşamak istemeyen Biri 850W 80+Gold sertifikalı bur psu'nun daha iyi olacağını söylüyolardı ayrıca zaten söylediğim özelliklerde 750W ile 850W PSU arasında 1-2K var Bu yüzden 850W her türlü daha mantıklı
Ayrıca buna mı taklıdınız ?
Ben İşlemci hariç çok daha iyisini ve +Lenovo R27QE 2K iOS bir monitörle beraber 56K'ya topladığımı söylüyorum daha 1 hafta önce falan Şuan dolar olayından sonra maks 60K'ya toplanıyordur söylediğim sistem (Eğer Sapphire Pure RX 9070XT modeli tekrar stoğa gelirse) Yani Açtığın konuda Pekte indirim yok gibi şahsen
Tek avantajı şuan Stok sorunu yüzünden 38K altına RX 9070XT bulunamaması
Yani aslında indirim diye paylaştığın sistem Kazık/Fahiş fiyatlara satılan RX 9070XT'yi türkiye'deki Normal Fiyatına (33K falan) İndirip diğer sistemleri gibi tek tek Toplamaya Göre bir tık daha pahalı Sistem
powercolorun her kartı çok yakışıklı beşu ekran kartı çok seksi namussuz![]()
Onun kampanyası zaten. İnceleme fiyatı bu. Sabah ki fiyatı 59999 TL idi. 3000 TL düşürdüler.Vok kasayı incelemiş.
Kart 60 ı geçmiyor alınır bence biraz çirkin ama.Onun kampanyası zaten. İnceleme fiyatı bu. Sabah ki fiyatı 59999 TL idi. 3000 TL düşürdüler.
9070XT lerin çoğu böyle sıcaklıkları iyi.Kart 60 ı geçmiyor alınır bence biraz çirkin ama.
Bence AMD bu sefer başardı9070XT lerin çoğu böyle sıcaklıkları iyi.