🔥İndirim Ryzen 5 7500F RX 9070 XT Sistem 50.499 TL

Bu varken alınmaz.Sıcak fırsatlık bir durum veya parça kalitesi yüksek olduğunu göremedim.Attiğım sistem 400 lira farkla b650 yapılınca parça kalitesi çok daha yüksek.
Hicbir sekikde f/p degil bu sistem bari 7600lu olan sistemi atsaydin.Ram 16gb, ssd kotu ve yukseltmek icin cok para istiyor, sogutucusu da kotu ayrica

Dediğiniz sistem alınır mı hocam? Sitenin güvenilirliği nedir ?
Site güvenilir hocam sıkıntı yaşamazsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hicbir sekikde f/p degil bu sistem bari 7600lu olan sistemi atsaydin.Ram 16gb, ssd kotu ve yukseltmek icin cok para istiyor, sogutucusu da kotu ayrica
Ssd aynı konudakiyle,işlemci daha iyi, soğutucu zaten ucuza gaming genden alınıyor o önemli değil.32gb ram ve b650 ile fiyatı 51.5k oluyor.(yanlış atmışım,bu olacaktı dediğin gibi https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7600-gigabyte-radeon-rx-9070-xt-gaming-oc-16gb-a620m-s2h-1tb-16gb/ )

Ekran kartı da gigabyte gaming serisi pulsedan çok daha iyi.

Site güvenilir hocam sıkıntı yaşamazsınız.

Ssd aynı konudakiyle,işlemci daha iyi, soğutucu zaten ucuza gaming genden alınıyor o önemli değil.32gb ram ve b650 ile fiyatı 51.5k oluyor.(yanlış atmışım,bu olacaktı dediğin gibi https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7600-gigabyte-radeon-rx-9070-xt-gaming-oc-16gb-a620m-s2h-1tb-16gb/ )

Ekran kartı da gigabyte gaming serisi pulsedan çok daha iyi.
Ben de aynisini demistim ilk sayfada.1k fazla verip bu sistem de alinabilir bence.Yalniz ekran karti konusunda bilgilendirme yapayim, gigabyte gaming pulse ile kafa kafaya.Kasaya gore tabii ki degisir sonuclar ama yer yer pulse daha serin bile olabiliyor.

ama yine de ram anakart ssd ve fiyat avantajindan dolayi corax daha iyi

a2.webp
a1.webp

Bu iki özelliştirmeden hangisi daha mantıklı sizce arkadaşlar?

Çok anlamsız bir ikili.
Bu bütçelerde işlemci olarak minimum 9600X/14600KF alınmalı günümüzde, şahsi fikrim.

Çok anlamsız bir ikili.
Bu bütçelerde işlemci olarak minimum 9600X/14600KF alınmalı günümüzde, şahsi fikrim.
2K ve üzeri çözünürlüklerde oyun oynamak amacıyla topluyorum sistemi. Bu durumda 7500f'in darboğaz yapmadan rahatlıkla iş gördüğünü belirtiyorlar.

Gigabyte 750W 80+ Gold PSU var hocam neden öyle dedin?
O psunun kotu bı gecmisi var
Düz bitfenix kalsın
İncehesapta çoğu karta 3 taksit vardı bazılarına ek 500 1k puanda atıyor
Anakart keyfi yükseltilebilir ama m-r de iş gorur çokta kotu değil en azından tebiliondaki gibi tek slot m2lı değil
Milli ramler patriot yine kotu değil biraz uğraşırsınız ve sansliysaniz 6400/28 1.1 olarak kullanabilirsiniz
SSDyi bilmiyorum işinizi görür
7500f de 2kda işinizi görür işte zaten am5in sonuna geliyoruz yavaş yavaş yavaş 1 2 sene sonra bitiyor son nesilden bı yükseltme yapar biraz daha kullanırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,810
Üyeler
183,170
Son üye
TmXinhua
Geri