🔥İndirim Ryzen 5 7500F RX 9070 XT Sistem 50.999 TL

5070ti uçuk fiyattan çıkartıp her gün 4070ti süper zam yapan site unutmadım.

Toplanıyor abi daha geçen topladım b650li ve 32 ramli şekilde ayrıca 2 slotlu anakarta 8x2 ram cidden bu segmentte çok kötü anakart 4 slot olsa bi nebze tamam diyebileceğim ama bence bu sistem başarılı değil
4 slot dediğin ram mi ? Eğer ram ise ddr5 te 4 slot ram takınca ne oluyor bir araştır derim.

4 slot dediğin ram mi ? Eğer ram ise ddr5 te 4 slot ram takınca ne oluyor bir araştır derim.
2k oyunculuk sisteminde 16gb ram kullanılırsa ne oluyor onu da bir araştır istersen

2k oyunculuk sisteminde 16gb ram kullanılırsa ne oluyor onu da bir araştır istersen
32 GB rame sahibim ben zaten. Neyin ne kadar kullandığını biliyorum. Önemli olan 16gb olması değil. Sistemde 16 var ama hikayede 32 yapın diyor zaten. Benim merak ettiğim sen 4 slot ramde ne oluyor onu biliyor musun ? Dediğim gibi sen 4 slot ddr5 te ne oluyor onu araştır.

32 GB rame sahibim ben zaten. Neyin ne kadar kullandığını biliyorum. Önemli olan 16gb olması değil. Sistemde 16 var ama hikayede 32 yapın diyor zaten. Dediğim gibi sen 4 slot ddr5 te ne oluyor onu araştır.
Neyin ne olduğunu biliyorum sistem güzel değil diyorum 8x2 gb ram bu devirde kabul edilemez diyorum zaten kabul edilebilirlik bir durumu yok bari anakart 4 slot olsaydı diyorum öte yandan 4 slot olsa da kabul edilebilir olacağını söylemedim 32gb rami 4 slota yaymakta saçma bir durum ama en azından 4 slotlu şekilde olsaydı diyorum. Sistemi zaten 32gb ramle güncellesende güncellemesende bu fiyatına 32gb ramli b650 anakartlı sistem çıkarabiliyorsun

Neyin ne olduğunu biliyorum sistem güzel değil diyorum 8x2 gb ram bu devirde kabul edilemez diyorum zaten kabul edilebilirlik bir durumu yok bari anakart 4 slot olsaydı diyorum öte yandan 4 slot olsa da kabul edilebilir olacağını söylemedim 32gb rami 4 slota yaymakta saçma bir durum ama en azından 4 slotlu şekilde olsaydı diyorum. Sistemi zaten 32gb ramle güncellesende güncellemesende bu fiyatına 32gb ramli b650 anakartlı sistem çıkarabiliyorsun
Kanka çıkart bari millet faydalansın çıkıyorsa. Millette görsün ne çıkıyor daha iyi.

Dostum ben sistemle ilgili konuşmadım. Sadece senin isteğin olan 4 slot anakarta takıldım. 4 slot kullanılmıyor. Kullanılsa bile mhz düşüyor. Yani işe yaramayan bir özellik istiyorsun. B650 iste ne bileyim 3 m2 slotu olsun yada mosfet soğutması iyi olsun desen tamam. Eklenebilecek bir sürü özellik varken şuan bir şeye yaramayan bir özellik istiyorsun ona takıldım.

Kanka çıkart bari millete faydalansın cikiyosa
Geçen gün yarışma için topladığım sistem şu an ekran kartı olarak konudakinden çok daha ucuz kartlar var 2k falan tasarruf yapılabilir öteki fiyatlar aynı mı kontrol etmedim

Dostum ben sistemle ilgili konuşmadım. Sadece senin isteğin olan 4 slot anakarta takıldım. 4 slot kullanılmıyor. Kullanılsa bile mhz düşüyor. Yani işe yaramayan bir özellik istiyorsun. B650 iste ne bileyim 3 m2 slotu olsun yada mosfet soğutması iyi olsun desen tamam. Eklenebilecek bir sürü özellik varken şuan bir şeye yaramayan bir özellik istiyorsun ona takıldım.

Zaten b650 olması bana göre şart ama onu yazmamak benim hatam olmuş mesaj başında b650 toplanıyor yazdığım için onu belirtme ihtiyacı hissetmemiştim a620de zaten 4 slot olsa ne olmasa ne a chipsetli herhangi bir anakart böyle bir sisteme zaten alınmaz zamanla bu quadchannel sorunları da çözülecektir bu yüzden 4 slot ram olması ilerisi için daha iyi ama tabii ki düzgün bir anakartta

Geçen gün yarışma için topladığım sistem şu an ekran kartı olarak konudakinden çok daha ucuz kartlar var 2k falan tasarruf yapılabilir öteki fiyatlar aynı mı kontrol etmedim

Zaten b650 olması bana göre şart ama onu yazmamak benim hatam olmuş mesaj başında b650 toplanıyor yazdığım için onu belirtme ihtiyacı hissetmemiştim a620de zaten 4 slot olsa ne olmasa ne a chipsetli herhangi bir anakart böyle bir sisteme zaten alınmaz zamanla bu quadchannel sorunları da çözülecektir bu yüzden 4 slot ram olması ilerisi için daha iyi ama tabii ki düzgün bir anakartta
Yani şuan alınan b650 uzun vadede b350 anakart konumuna gelecek. Şimdi b350 anakarta 5800x3d kimse takmıyor. Quadchannel sorunları düzeldiğinde 9800x3d den sonra çıkacak işlemciler içinde kimse B650 önermeyecek. Sonraki işlemcilerde belki soket değişecek belli değil her şey bu kadar net değilken giriş seviye bir B650 alıp ben ilerde 9800x3d takarım en kötü demekte çok saçma. Bu seferde fazları yetmeyecek falan bir sürü detay var :D Neyse iyi forumlar. Herkes için hayırlısı olsun ne diyim.

Yani şuan alınan b650 uzun vadede b350 anakart konumuna gelecek. Şimdi b350 anakarta 5800x3d kimse takmıyor. Quadchannel sorunları düzeldiğinde 9800x3d den sonra çıkacak işlemciler içinde kimse B650 önermeyecek. Sonraki işlemcilerde belki soket değişecek belli değil her şey bu kadar net değilken giriş seviye bir B650 alıp ben ilerde 9800x3d takarım en kötü demekte çok saçma. Bu seferde fazları yetmeyecek falan bir sürü detay var :D
Yine de bi 4 kanal ramimiz olmasın mı be boş olsa da güzel duruyor en azından elit hissettiriyor

Giriş seviye b650 alıp 9800x3d takmakta saçma da forumda a320ye b450ye 5700x3d 5800x3d takanlarda var şimdi birde amd galiba garanti vermişti sanırsam 27ye kadar soket değişmeyeceğine o zamana kadar çözülür artık diye umuyorum

Geri