🔥İndirim Ryzen 7 7800X3D RX 9070 XT Sistem 63.499 TL

Bu sistem nasıl sizce aynı gibi duruyor farkı nedir daha uygun üstelik ana kart özelleştirmeleri çok kötü
Aynı parçaları seçince zenith sistem 1k falan daha ucuz oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soğutucu ve anakartı değiştirip bunu almak daha mantıklı bence 200-300 tl daha pahalıya geliyor ama en azından SSD, ekran kartı ve RAM daha iyi daha yaygın modeller.

ssd'si itopyadakinin daha iyi, itopyadaki xfx swift ekran kartı asus prime'dan daha iyi, ramlerde haklısın daha iyi değerlere sahip.
Yaygın modeller olması konusunda katılıyorum ama diğer parçalar daha performanslı
Soğutucu ekleyince fiyat farkı artıyor zaten
Şu şekilde bayağı ucuza alınabilir

Kasayı en alttan BitFenix 850W beyaz akvaryum kasa seçince fiyat 63.499 oluyor. Abdullah Hacıgül hocamızın sistemine oldukça benziyor ama akvaryum kasa çok büyük avantaj. Ryzen 5 7600 özelleştirmesi ile birlikte yine gayet alınabilecek bir sistem.

Bitfenix kasada E tier psu var. En azından fsp 850w olan tercih edilsin derim.

Şu ekran kartıyla işlemciye de bu anakartı koymazsın cidden. Aynı parçaları tek tek alınca +4500 TL fark ediyor bu arada. Ekran kartı PowerColor yaptım. Paylaşım için teşekkürler..

Bu sistem nasıl sizce aynı gibi duruyor farkı nedir daha uygun üstelik ana kart özelleştirmeleri çok kötü
BEyler benim sistemde 5700x3d 3070 var cs2 oynuyorum sıklıkla 7800x3d işlemciye geçmek istiyorum sevdiğimden ama amd ekran kartı sevmiyorum nvidiacıyım aynı bu parçalar gibi olup 5070 falan olan bir sistem varmı görürseniz yardımcı olabilirmisiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,011
Üyeler
184,714
Son üye
Gvggs
Geri