Bu Sistem Alınır Mı?İtopya

hocam böyle bi kasa+360mm soğutucu ile olmuyor malesef
yani ben topladım bir tane 68 e felan geliyor ama anakartı b650 mr kullanmadım arada 2k fiyat farkı var anakartın 66k ya felan geliyor mr yapınca

böyle toplamıştım ama alternatif olarak böyle yapınnca tam fiyatı kurtarıyor galiba

böyle yapınca 3.5k lık büt.e açılıyor sıvı soğutma geliyor

bunu alırsan daha iyi

buda iyidir ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendim topladım fiyatları tam toplamadım ama 1k felan kalıyordu zaten anakartı mr ve ramleri lexar thor yapınca 3.2 k felan bütçe açılıyor

toplanabiliyor yani tam 65k oluyor zaten matx anakart alacaksanız kasayı atx almanız saçma matx iyi anakartlar mevcut

Onu ilerleyen zamanlarda rgblisi ile değiştiririm hocam, RGB seçeneği olsaydı direkt burda yapıştırırdım onu

Alıyom hocam @jombo
SON kez sorayım dedim
Hazır sistem alıp hem ram hem de soğutucu değiştiricem diyosun, onun yerine tek tek istediğin parçaları toplayıp 2. elde hazır sistemden gelenleri satmakla uğraşmadan kafan rahat ilerlemeni tavsiye ederim. Kasa, psu, ram herşeyi istediğin gibi seçersin birleştirir kullanırsın.

Ben öyle topladım, 1-2 ay indirim kovaladım tek tek aldım evde birleştirdim aşırı memnunum, 32gb ram parasına 64gb aldım, indirimden b850 aorus elite aldım, 7800x3d, arctic freezer 3 pro vs komple dizdim sistemi indirimsiz parça almadım.

Hazır sistem alıp hem ram hem de soğutucu değiştiricem diyosun, onun yerine tek tek istediğin parçaları toplayıp 2. elde hazır sistemden gelenleri satmakla uğraşmadan kafan rahat ilerlemeni tavsiye ederim. Kasa, psu, ram herşeyi istediğin gibi seçersin birleştirir kullanırsın.

Ben öyle topladım, 1-2 ay indirim kovaladım tek tek aldım evde birleştirdim aşırı memnunum, 32gb ram parasına 64gb aldım, indirimden b850 aorus elite aldım, 7800x3d, arctic freezer 3 pro vs komple dizdim sistemi indirimsiz parça almadım.
kasım geliyor zaten yeni anakartlar modeller felan gelecek yapılabilir bence

kasım geliyor zaten yeni anakartlar modeller felan gelecek yapılabilir bence
Vallahi hocam uzun süredir bekliyorum sistem almayı, çatlıyacam artık ama dediğiniz de doğru, şu an istediğim parçalar pahalı ama ekim kasımda indirim yakalayabilirim.5 ay bekleyen 1 ay daha bekler :D
O zaman keşke alsaydım geçenki xpg lancerı iyi olurdu o 4800 liraya

Vallahi hocam uzun süredir bekliyorum sistem almayı, çatlıyacam artık ama dediğiniz de doğru, şu an istediğim parçalar pahalı ama ekim kasımda indirim yakalayabilirim.5 ay bekleyen 1 ay daha bekler :D
O zaman keşke alsaydım geçenki xpg lancerı iyi olurdu o 4800 liraya
yavaş yavaş toplarsın böyle 30k 9070xt bulursan kaçırmazsın

ooofff baldan tatlı :peped: onu bulursam zaten inanılmaz ucuza gelir sistem
öyle bulursan attığım şekilde matx alabilirsiniz b650 mr yerine colorful b650 v14 ve v15 indirimi bekleyin çıplak vrm den iyidir cumadan cumaya toplarsınız hocam belki indirimde 7700x felan düşürürsünüz 7600x parasına

öyle bulursan attığım şekilde matx alabilirsiniz b650 mr yerine colorful b650 v14 ve v15 indirimi bekleyin çıplak vrm den iyidir cumadan cumaya toplarsınız hocam belki indirimde 7700x felan düşürürsünüz 7600x parasına
hocam konudan alakasız bana cat6 ethernet kablosu lazım da biliyor musun acaba güzel bi model?

kabeldirekt ethernet kablosu 10m si 450 tl olan var bende mavi olanı olan gümüş değil
l

Geri