Bu Sistem Alınır Mı?İtopya

al verileri ile beraber mevcut gaming performasında güncel testlerde 1080p de 14600k 9700x i tokatlıyor l3 farkına rağmen
Okuman sıkıntılı anladık da kendin de mi araştırmıyorsun? Ne yazmışım oraya "Çıkışlarındaki yazılım sorunundan kaynaklı benchmarklarda dengesiz sonuçlar ortaya çıkmış olabilir. Yeni windows güncellemesiyle birlikte Gamersnexus, techpowerup veya Hardware Unboxed gibi güvenilir kaynakların son yaptığı incelemelere bakarsanız zaten anlaşılıyor. " Konudaki görseller 7 ağustos tarihli incelemeye ait. O tarihten bu tarihe 9600x ve 9700x ortalama %15 fps artışı kazandı.

Okuman sıkıntılı anladık da kendin de mi araştırmıyorsun? Ne yazmışım oraya "Çıkışlarındaki yazılım sorunundan kaynaklı benchmarklarda dengesiz sonuçlar ortaya çıkmış olabilir. Yeni windows güncellemesiyle birlikte Gamersnexus, techpowerup veya Hardware Unboxed gibi güvenilir kaynakların son yaptığı incelemelere bakarsanız zaten anlaşılıyor. " Konudaki görseller 7 ağustos tarihli incelemeye ait. O tarihten bu tarihe 9600x ve 9700x ortalama %15 fps artışı kazandı.
Güncel oyun testlerinde 9700x ten bir çok konuda önde hardware unboxing dediğin adama yurt dışında herkes amd tarafından fonlanıyor diyor güvenmiyorum ben o adama

9600xe düşürme fiyatı makul geldi, akvaryum kasa da istediğim için(biraz da kaliteli bişi olsun istiyorum) thermaltake kasasını seçtim
Toplam 65Kya denk gelicek 360mm sıvı soğutma alacağım
NOT:Artık sistem al 5 aydır ne bu demeyin arkadaşlar bir takım sorunlar çıktı alıcam işte :)
Artık sistem al 5 aydır ne bu demiyorum 👉👈

Sistem iyi hoş güzel SSD ve ram değiştirip alınabilir onun haricinde ne desem ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,350
Üyeler
183,102
Son üye
anonimkm
Geri