Ashandarei
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 535
Okuman sıkıntılı anladık da kendin de mi araştırmıyorsun? Ne yazmışım oraya "Çıkışlarındaki yazılım sorunundan kaynaklı benchmarklarda dengesiz sonuçlar ortaya çıkmış olabilir. Yeni windows güncellemesiyle birlikte Gamersnexus, techpowerup veya Hardware Unboxed gibi güvenilir kaynakların son yaptığı incelemelere bakarsanız zaten anlaşılıyor. " Konudaki görseller 7 ağustos tarihli incelemeye ait. O tarihten bu tarihe 9600x ve 9700x ortalama %15 fps artışı kazandı.Rehbere girmeden önce şunları demek istiyorum eleştiriye açık bir insanım ve önerilerinizi dikkate alıyorum. Peki ya neden AMD değilde İntel işlemci ile sistem tavsiyesi yapıyorum ? Sebepleri Sıralayalım;
1- F/P dengesinde gerçekten güzel bir işlemci
2-AMD yerine hala İntel işlemci almak isteyenler var onlara saygı duyuyorum
3-Sadece oyun değil genel kullanımda bile gayet güzel işler çıkartıyor (ör; multitasking , render , yayıncılık)
Öncelikle sizlere Oyun ve Render Testlerini sunacam sizde ona göre mantıklı mantıksız kafanızda fikir biçebilirsiniz.
1080P ortalama oyun...
- HuseyinBy01
- Cevaplar: 37
- Forum: Toplama Bilgisayar Tavsiye
al verileri ile beraber mevcut gaming performasında güncel testlerde 1080p de 14600k 9700x i tokatlıyor l3 farkına rağmen