🔥İndirim Ryzen 5 7500F RX 9070 XT Sistem 50.499 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,350
Uzun suredir fiyati boyle.Eskiden James Donkey kasa psu vardi +500 liraya bitfenix yapiliyodu.Simdi direkt bitfenix koymuslar guzel olmus.7500Fe dusurme isi de baya iyi, baska sistemde ekstra para istiyorlardi

Uzun suredir fiyati boyle.Eskiden James Donkey kasa psu vardi +500 liraya bitfenix yapiliyodu.Simdi direkt bitfenix koymuslar guzel olmus.7500Fe dusurme isi de baya iyi, baska sistemde ekstra para istiyorlardi
Konuda ki sistem yeni çıktı. Ayrıca dediğin sistemde kasayı BitFenix yapamıyoruz.

Ama her turlu tebilondaki daha iyi bence.Ozellestirme secenekleri daha mantikli

Ama her turlu tebilondaki daha iyi bence.Ozellestirme secenekleri daha mantikli
Hayır daha zayıf. 32 GB RAM özelleştirmesi vb. ile konuda ki sistemden daha pahalıya geliyor.

Konuda ki sistem yeni çıktı. Ayrıca dediğin sistemde kasayı BitFenix yapamıyoruz.
Yok ben zaten coraxtan bahsediyorum.1 hafta once konusunu acmistim o zaman james donkeyliydi.
Vulcan sistemi yeni cikti mesut cevik videosunu yayinladi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır daha zayıf. 32 GB RAM özelleştirmesi vb. ile konuda ki sistemden daha pahalıya geliyor.
Rami unutmusum pardon.Evet dogru corax daha ucuz

Hangis si mantikli coraxmi vulcan mi böyle bisi toplamayı düşünüyorum ama kendim mi toplasam hazırmış alsam aynisi olacaktı bise 7600 mu 7500f mi 7500f düşünüyordum brn

Hangis si mantikli coraxmi vulcan mi böyle bisi toplamayı düşünüyorum ama kendim mi toplasam hazırmış alsam aynisi olacaktı bise 7600 mu 7500f mi 7500f düşünüyordum brn
Corax. Vulcan adı gibi eşşek bir PSU ile geliyor. Kendin bu fiyatta toplayamazsın.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ascl
Corax iyi diyorsun yani

İndirimle fln toplanmazmiki

Peki 7500f yapmam mantıklımi

Corax iyi diyorsun yani

İndirimle fln toplanmazmiki

Peki 7500f yapmam mantıklımi
Toplanır gibi.

55 bin lira olması lazım, daha ucuza da yakalanır.

Hatta şöyle söyleyeyim, 9070xt'yi 31den satmıştı vatan. Fırsat kovalanıp yine aynı fiyattan yakalanırsa, yine iyzico paralopara falan olursa ssd öyle ucuza getirilirse artan parayla anakartı amazondan gigabyte b650 ax v2 yapabilirsiniz. Aynı paraya daha iyi bir anakart almış olursunuz.

uzun zamandır açılan sistem konuları bana hiç ucuz gelmiyor. sadece hazır sistem isteyen kişilere hitap ettiğini düşünüyorum. toplamayı bilen adam daha kaliteli parçalarla toplar bence. hatta ben önceki bilgisayarımdan kalma ssd harddisk ve psuyu aynen kullanıyorum şuanda

Parça kalitesi bu fiyattaki diğer RX 9070 XT sistemlere göre iyi. Soğutucu BitFenix yapılabilir. Dahili grafik birimine ihtiyaç yoksa eğer işlemciyi Ryzen 5 7500F yapınca fiyat 587 TL düşüyor.

Bu varken alınmaz.Sıcak fırsatlık bir durum veya parça kalitesi yüksek olduğunu göremedim.Attiğım sistem 400 lira farkla b650 yapılınca parça kalitesi çok daha yüksek.

Bu varken alınmaz.Sıcak fırsatlık bir durum veya parça kalitesi yüksek olduğunu göremedim.Attiğım sistem 400 lira farkla b650 yapılınca parça kalitesi çok daha yüksek.
Dediğiniz sistem alınır mı hocam? Sitenin güvenilirliği nedir ?

Geri