pozalba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 626
İlk baktığımda vardı şuan yok red devil özelleştirmesi33.5 k ya geçen cuma 9070 xt reaper aldım, iptal etmiştim. Ekran kartı reddevil olabilir.
İlk baktığımda vardı şuan yok red devil özelleştirmesi33.5 k ya geçen cuma 9070 xt reaper aldım, iptal etmiştim. Ekran kartı reddevil olabilir.
Sendeki daha iyi.Teşekkür ederim hocam ekran kartı olarak aralarında fark nedir hangisi iyidir
Frisby FCL-F1336C 120MM P6S CPU Soğutucu 9700X yeterlimidir yoksa sıvı soğutucu alıyımmı hocam sadece cs oynuyorumSendeki daha iyi.
Her donanımın özellestirmeye ihtiyacı varFiyat çok iyi.
![]()
Oblivion | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Yetebilir denemek lazım.Frisby FCL-F1336C 120MM P6S CPU Soğutucu 9700X yeterlimidir yoksa sıvı soğutucu alıyımmı hocam sadece cs oynuyorum
Gerek yok. Ram yapılsa yeter.Her donanımın özellestirmeye ihtiyacı var
Öneriniz varmıdır ilerisi içinYetebilir denemek lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gerek yok. Ram yapılsa yeter.
En çirkin ekran kartını ve diğer gitmeyen ürünleri satabilmek için yapılmış bir hazır sistemYetebilir denemek lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gerek yok. Ram yapılsa yeter.
Dostum Pulse bile yok sattı. Uygun olan alınır. Kartın kusuru sadece görüntüsü.En çirkin ekran kartını ve diğer gitmeyen ürünleri satabilmek için yapılmış bir hazır sistem
Sadece Ram ekle ve satın al gerçekten çok iyi bence.Fiyat çok iyi.
![]()
Oblivion | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com