Neler Yeni

DONANIM ARŞİVİ | Hazır Sistem | RTX 4070 SUPER | 34.999 TL

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Mehmetcan İvrendi
Aynen hocam birinciyi alacağım hatta 3 gün önce zam gelmese alıyordum şimdi yarını bekliyorum belki fiyatı düşer diye. Dediğiniz gibi mis gibi sistem fakat 7600'u kaldırıp 7500F yaptılar bir de parça kalitesini arttırdılar. 32gb ram, 1 tb KC3000 yapıp alacağım. Seçili soğutucuyu diyorsunuz değil mi? değiştirmiyorum.

Marka takıntısı derken almışken kaliteli olsun kafasındayım, Galax'ı çok övdüler benim için sorun olmaz.

Alıntıyı görüntüle

-Hocam fiyata zam gelmeden önce kaç TL'idi?

-Hocam bence zaten ucuza geliyor Siz kendiniz İçindeki 7500F'i 4.8 falan satıp üstüne 700TL daha ekleyip Ryzen 5 7600 Alabilirsiniz

-Ramleri 2X16GB Lexar olanı seçin daha ucuz ve daha güzel

-evet o yanında gelen soğutucu yeter

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
-Hocam fiyata zam gelmeden önce kaç TL'idi?

-Hocam bence zaten ucuza geliyor Siz kendiniz İçindeki 7500F'i 4.8 falan satıp üstüne 700TL daha ekleyip Ryzen 5 7600 Alabilirsiniz

-Ramleri 2X16GB Lexar olanı seçin daha ucuz ve daha güzel

-evet o yanında gelen soğutucu yeter
50k'dı. Hocam benim bildiğim montajlı geliyor, işlemcinin kutusunu gönderirler mi ki? Aynen Lexar'ı seçeceğim de yarın 1k düşürürlerse canımı sıkar çünkü WI-FI kartı alacağım o paraya. İade edince paranın hesabıma hemen yatacağına emin olsam alırdım, Vatan'da sistem çıkaracakmış bekleyip beklememekte kararsızım.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Mehmetcan İvrendi
50k'dı. Hocam benim bildiğim montajlı geliyor, işlemcinin kutusunu gönderirler mi ki? Aynen Lexar'ı seçeceğim de yarın 1k düşürürlerse canımı sıkar çünkü WI-FI kartı alacağım o paraya. İade edince paranın hesabıma hemen yatacağına emin olsam alırdım, Vatan'da sistem çıkaracakmış bekleyip beklememekte kararsızım.
Vatan Ne zaman çıkarcakmış ve kim söyledi?? Yani nerden biliyonuz?
(aslında Yarın 11/11 indirimleri var doğru)

Hocam montajsız gelse bile işlemcinin kutusunu alamazsınız çünkü Sistemdeki işlemci Tray işlemci (Tray=Kutusuz) yani kutu beklemeyin boşuna

-ekran kartı konusunda kuşkunuz vardı Aşşağıda bıraktığım link'ten Kartınızın ortalama sıcaklıklarını öğrenebilirsiniz bence böyle bir kart için idare eder hatta Biostan falan Manuel olarak fan ayarlarını yaparsanız ortalama 3-8 derece daha düşürebilirsiniz oda gayet yeter

(En son cevap yazdığımda yazacaktım aslında unutmuşum 😅)

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem

Hocam montajsız gelse bile işlemcinin kutusunu alamazsınız çünkü Sistemdeki işlemci Tray işlemci (Tray=Kutusuz) yani kutu beklemeyin boşuna

-ekran kartı konusunda kuşkunuz vardı Aşşağıda bıraktığım link'ten Kartınızın ortalama sıcaklıklarını öğrenebilirsiniz bence böyle bir kart için idare eder hatta Biostan falan Manuel olarak fan ayarlarını yaparsanız ortalama 3-8 derece daha düşürebilirsiniz oda gayet yeter

Valal @Ps4cü35 söyledi :D Hocam kutusuz gelirse nasıl satacağım ? Hiç tecrübem yok. Galax için kuşkum yok daha doğrusu kalmadı çünkü neredeyse herkes önerdi bu zamana kadar hep laptop kullandığım için markayı duymamıştım. Hocam bir de Bios ayarı nasıl yapılır rehberi filan var mı?
(Attığınız linke bakılırsa o paraya bu ekran kartını öp başına koy)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de tecrübeniz varsa sizce bu sistem indirime girer mi? 11.11 indirimlerine daha önce hiç bakmamıştım olan sistemler indirime gireceğine daha çok yeni sistem mi çıkar sizce?

Ps4cü35

80+ Bronze

Vatan ınstagram hesabından açıklama yaptı 11.11 de 19 tane kasa 119 şar adetten satışa sunulacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,683
Üyeler
163,036
Son üye
sigmaboy1
Top Bottom