Yanlış hocam daha güzel sistemler halihazırda bile varken bu sistemin gelmesi hayal kırıklığı oldu kabul etmek lazım.Ne bekliyordunuz ki gerçekten. Bu ekonomide F/P diye bir şey kalmadı. Tek şaşırmayan ben miyim?
Şahsen ihtiyacım olsa ve illa almam gerekirse almam beklerim özellikle ekran kartı hiç içime sınmıyor yani bence DA kalitesi altında bir sistem olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış hocam daha güzel sistemler halihazırda bile varken bu sistemin gelmesi hayal kırıklığı oldu kabul etmek lazım.
Evet maalesef öyle bir çalışma olmuş ben ona kızmadım bu arada bu Abdullah abinin işi sonuçta tabi ki reklam yapacak para kazanacak vs...Eski sistem videolarıyla uzaktan yakından alakası yok sanki toplama sistem videosu değil de stok eritmek için reklam videosu gibi olmuş sitede donanım arşivi sistemi olduğu bile söylenmiyor.
Son kale de yıkıldı galiba.
54k nakit var ama ikinci el asla almam hocam. Ben süreci daha fazla uzatmadan yarın almış olmak istiyorum, masaüstü almaya geçen hafta karar verdim keşke daha önce karar vermiş olsaydım ama yapacak bir şey yok yine de teşekkür ederim.2'si alınmaz dedim çünkü daha 2-3 hafta önce daha ucuzlardı yani daha ucuz fiyatı sadece bu sıralar fiyatlar şişirilmiş biraz Ocağa hazırlık gibi düşünün piyasa biraz şismiş sadece sistemlerde değil parcalarda'da
-Hocam şahsen ben sizin yerinizde olsam Nakit Cash Param olsa Direk hiç düşünmeden 2.El temiz sistem dizerdim yani bütçeniz kaç TL bilmiyorum ama RTX 4070 Süperli sistemi 30K'ya diziyordum en son hesaplandığımda (Kaliteli parclar ile) Yani senin istediğin gibi 32GB ram olsa Sıvı soğutma falan alsan cart curt 35-37K'ya Mis gibi Sistem dizersin hatta 40K ya RTX 4070 Tİ süper 50K ya RTX 4080 Süper'li PC dizersin ve parçaları o hazır sistemlerdeki gibi Palit/ghost gibi saçma markalar olmaz kaliteli sağlam markalar ile dizersin bı yorumda görmüştüm adamın biri 2.El RTX 4080 Süper/2TB M.2 SSD/64GB DDR5 Ram/Ryzen 9 xxxx/B650 vs. vs. Hayvan gibi sistemi 2.elde 48K'ya dizmiş bence daha mantıklı 2.el Abdullah abi'de söyledi kaç kere
Hocam dediğim gibi size kalmış 2.el alıp almamk yani özellikle son 1-2 ayda senin gibi Sıfır PC almak isteyenlere 2.el'i önerdim ve çoğu 2.el aldıktan Sonra teşekkür etti normalde 40K'ya kötü bir RTX 4070 süperli sistem alacak eleman 30K'ya kaliteli parçalar ile 30K'ya sıgır gibi sistem aldı vs. İstersen atabilirim o konuları54k nakit var ama ikinci el asla almam hocam. Ben süreci daha fazla uzatmadan yarın almış olmak istiyorum, masaüstü almaya geçen hafta karar verdim keşke daha önce karar vermiş olsaydım ama yapacak bir şey yok yine de teşekkür ederim.
Hocam zaten bütçem maks 54k, normalde 45k'dı rtx 4070tis al dediler diye 53/54k ya çıktım. Almışken ssd 1 tb, ram 32 gb olsun istiyorum atılanları özelleştirince 60k oluyor o yüzden düşünmüyorum kaldı ki sürekli oyun oynayan birisi de değilim ben de en güncel oyun FIFA, days gone, dying light filan var ekran kartı olarak 4070 super ve 4070tis üstüne çıkmayı düşünmüyorum. İş içinde kullanacağım için çıkarsam işlemcide çıkarım. Attıklarınız güzel sistemler ama böyle de işin sonu gelmiyor 40k'lardan 54k ya geldim daha monitör alacağım.Hocam dediğim gibi size kalmış 2.el alıp almamk yani özellikle son 1-2 ayda senin gibi Sıfır PC almak isteyenlere 2.el'i önerdim ve çoğu 2.el aldıktan Sonra teşekkür etti normalde 40K'ya kötü bir RTX 4070 süperli sistem alacak eleman 30K'ya kaliteli parçalar ile 30K'ya sıgır gibi sistem aldı vs. İstersen atabilirim o konuları
2.el şuan güzel olmasının sebebi zaten RTX 4000 Serisi yeni kartlar yani şuan piyasadaki RTX 4000 serisi kartların çoğu en az 1 yıp garantili heleki süper falan daha sonra çıktığı için sadece 2-3 ay kullanılmış gibi sıfır kartları 3-4K daha ucuza alabilirisin ee zaten mining vs. Yok artık yani şuan 2.El bı sistem dizmeye calışsan ortalama 1-1.5 yıllık garantisi devam eden PC toplarsın tabi sana kalmış
-Sıfır alacaksanda bence 54K RTX 4070 süper hatta RTX 4070Tİ Süper bile almam Az daha Ekle bunu Al RTX 4080 süper var içinde miss gibi yani RTX 4090'dan Sonraki En güçlü kart bu fiyata sadece RTX 4090 ekran kartı bile yok sen düşün.
Tavsiyem bütceni biraz daha zorlayabilirsen Ram'leri Kingston 2X16GB cl36 5200Mhz olanı yap
Kasayıda FSP 750W olanı yap
-Toplam 59.600TL yapıyor bide 1TB M.2 SSD al bir tane daha miss (anakart'da 2 tane m.2 slotu var bu yüzden SSD'yi güncellemek yerine 1 tane daha al dedim 2.el alırsan çok daha ucuza gelir Kigato'nun NV3 1TB SSD'si gayet iyi 2K falan sıfırı)
Kapkan 7A-RTX4080S - Game Garaj
Kapkan 7A-RTX4080S, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Kapkan 7A-RTX4080S hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
fiyat performans sistem topluyorsan4070 Super seviyesine çıkıyorsam işlemcim 7500F olmamalı bence, 7500F benim için 4060Ti ve civarındaki kartlarla tercihim olur.
Bu sistem kesinlikle kötü.Fiyatıda pahalı bu sistem anca 35k falan olsa alınırdı. ekran kartı dahil yan parçalar çok kötü ghost serisi çok ısınıyor diye biliyorum.
Spectrum Nova | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sistem zaten 35k 'diBu sistem kesinlikle kötü.Fiyatıda pahalı bu sistem anca 35k falan olsa alınırdı. ekran kartı dahil yan parçalar çok kötü ghost serisi çok ısınıyor diye biliyorum.
Hocam O zaman Sizin için önerebileceğim 2 sistem var size kalmış hangisini seçeceğinizHocam zaten bütçem maks 54k, normalde 45k'dı rtx 4070tis al dediler diye 53/54k ya çıktım. Almışken ssd 1 tb, ram 32 gb olsun istiyorum atılanları özelleştirince 60k oluyor o yüzden düşünmüyorum kaldı ki sürekli oyun oynayan birisi de değilim ben de en güncel oyun FIFA, days gone, dying light filan var ekran kartı olarak 4070 super ve 4070tis üstüne çıkmayı düşünmüyorum. İş içinde kullanacağım için çıkarsam işlemcide çıkarım. Attıklarınız güzel sistemler ama böyle de işin sonu gelmiyor 40k'lardan 54k ya geldim daha monitör alacağım.
Zaten 35K'dıBu sistem kesinlikle kötü.Fiyatıda pahalı bu sistem anca 35k falan olsa alınırdı. ekran kartı dahil yan parçalar çok kötü ghost serisi çok ısınıyor diye biliyorum.
Aynen hocam birinciyi alacağım hatta 3 gün önce zam gelmese alıyordum şimdi yarını bekliyorum belki fiyatı düşer diye. Dediğiniz gibi mis gibi sistem fakat 7600'u kaldırıp 7500F yaptılar bir de parça kalitesini arttırdılar. 32gb ram, 1 tb KC3000 yapıp alacağım. Seçili soğutucuyu diyorsunuz değil mi? değiştirmiyorum.Hocam O zaman Sizin için önerebileceğim 2 sistem var size kalmış hangisini seçeceğiniz
1-Diyorsanız ki Ekran kartı markası çok önemli değil İşlemciyi ilerde Update ederim yada satar üstüne 500-700TL falan koyar Ryzen5 7600 Alırım diyorsanız Yapıştırın geçin
(ben olsam bunu alırdım Forumda konu açıp sorun isterseniz bence herkes bunu önerir)
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
ESPOR-4070TIS oyuncu bilgisayarı RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
2-İlerde 16GB daha ram takarım ama Ekran kartı Asus olsun İşlemci Ryzen 5 7600 olsun diyorsanız o zaman bunu alabilirsiniz
(Bence marka takıntınız yoksa Almayın 1'ci daha iyi)
EASTER-ALFHEIM / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL RTX 4070 Ti Super OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
EASTER-ALFHEIM oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7600 TRAY ve ASUS RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
--Ben link koydum ama Benim updatledigim şekilde gelmiyor galiba bu yüzden Updateleri söyliyeyim öyle updateleyip bakın
1- (1'ci PC Update'i)
-Ramleri Lexar 2X16GB olanı seçin
2- (2'ci PC Update'i)
-Rami Kingston 1x16gb olan yapın
-SSD'yi 1Tab Kingston KC3000 yapın
-dediğim gibi marka takıntıbız yoksa 1'ci Olan Tam F/P o kadar bütcem olsa direk alıp geçerdim
Not:Stok fanla gelmiyor! Assasin's Perla kule tipi Soğutucu ile geliyor yani Yeni bir soğutma almanıza gerek yok yetiyorsa artıyor
Zaten 35K'dı
-Ama yine alınmazdı bence Max hakkı 32K oda Max çünkü sistem bildiğin Bı sistem yapalım Yani çalışsın yeter gibi bir sistem olmuş her şeyin en uçuşuna kacmışlar Ram'lerin CL değeri yüksek anakart A620 Ekran kartı Ghost(ısınıyor) vs. vs.
Sistem zaten 35k 'di
Videoda bir yerde 42k diye gördüm yanlış görmüşüm heralde o zaman bi düşünülebilir ama yine de yan parçalar çok kötü ekran kartı modelide öyle.Hocam O zaman Sizin için önerebileceğim 2 sistem var size kalmış hangisini seçeceğiniz
1-Diyorsanız ki Ekran kartı markası çok önemli değil İşlemciyi ilerde Update ederim yada satar üstüne 500-700TL falan koyar Ryzen5 7600 Alırım diyorsanız Yapıştırın geçin
(ben olsam bunu alırdım Forumda konu açıp sorun isterseniz bence herkes bunu önerir)
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
ESPOR-4070TIS oyuncu bilgisayarı RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
2-İlerde 16GB daha ram takarım ama Ekran kartı Asus olsun İşlemci Ryzen 5 7600 olsun diyorsanız o zaman bunu alabilirsiniz
(Bence marka takıntınız yoksa Almayın 1'ci daha iyi)
EASTER-ALFHEIM / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL RTX 4070 Ti Super OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
EASTER-ALFHEIM oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7600 TRAY ve ASUS RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
--Ben link koydum ama Benim updatledigim şekilde gelmiyor galiba bu yüzden Updateleri söyliyeyim öyle updateleyip bakın
1- (1'ci PC Update'i)
-Ramleri Lexar 2X16GB olanı seçin
2- (2'ci PC Update'i)
-Rami Kingston 1x16gb olan yapın
-SSD'yi 1Tab Kingston KC3000 yapın
-dediğim gibi marka takıntıbız yoksa 1'ci Olan Tam F/P o kadar bütcem olsa direk alıp geçerdim
Not:Stok fanla gelmiyor! Assasin's Perla kule tipi Soğutucu ile geliyor yani Yeni bir soğutma almanıza gerek yok yetiyorsa artıyor
Zaten 35K'dı
-Ama yine alınmazdı bence Max hakkı 32K oda Max çünkü sistem bildiğin Bı sistem yapalım Yani çalışsın yeter gibi bir sistem olmuş her şeyin en uçuşuna kacmışlar Ram'lerin CL değeri yüksek anakart A620 Ekran kartı Ghost(ısınıyor) vs. vs.