Neler Yeni

DONANIM ARŞİVİ | Hazır Sistem | RTX 4070 SUPER | 34.999 TL

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Mehmetcan İvrendi
tamamını okudum hocam bende abdullah abi iyi kotu dedin demedim yazdığımı okursan eylemlere göre durumu değerlendiriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende hala yukseltmeyle aynı fiyat
Hocam işte bende diyorum ki bana yanlış yorum yapmışsınız diyorsun ve dediklerimi tekrarlıyorsun mesela sende diyer YouTuber'ların bizi mal gibi sattığını falan söylüyorsun eee bende aynısını dedim ama yanlış yorum diyorsun benimkine vs. Daha bir çok şeyi aynısını söylüyoruz neyse bu bir yana

Dediğim doğru olsa 38-40K'ları falan konuşuyor olurduk diyorsun ama 36K'ya rahatlıkla Daha iyi sistemler bulabileceğimizi söylüyorum hatta sen bile 2dk'nı ayırıp baksan rahat aynı sistemin bı tık üstünü 36K ya bulabildigini görürsün ama 38-40K falan demişsin orda ve benim yorumuma yanlış diyorsun😂

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,339
İsim
Selim
1731178143732.png

Böyle alınır mı ?

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Kutluhan bayrakcı
Hocam işte bende diyorum ki bana yanlış yorum yapmışsınız diyorsun ve dediklerimi tekrarlıyorsun mesela sende diyer YouTuber'ların bizi mal gibi sattığını falan söylüyorsun eee bende aynısını dedim ama yanlış yorum diyorsun benimkine vs. Daha bir çok şeyi aynısını söylüyoruz neyse bu bir yana

Dediğim doğru olsa 38-40K'ları falan konuşuyor olurduk diyorsun ama 36K'ya rahatlıkla Daha iyi sistemler bulabileceğimizi söylüyorum hatta sen bile 2dk'nı ayırıp baksan rahat aynı sistemin bı tık üstünü 36K ya bulabildigini görürsün ama 38-40K falan demişsin orda ve benim yorumuma yanlış diyorsun😂
1 buçuk aydır bakıyorum 4070 süperli 7500 f li bir sistem atabilirmisin

hayriye

80+ Bronze
Aga stok bitmesin diye çok bakmadan bir iki ufak özelleştirme yaptım, yorumları okuyunca kötü oldum.
İptal et bence son yorumda attım tek benzer sistemi daha iyi taksit imkanıyla alırsın en azından veya özelleştirme farkına daha mantıklı şeyler alırsıj

Attım en kötü benimki gibi tek tek toplarsın bu sistemde fiyat avantajı yok

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Kutluhan bayrakcı

Buda haliyle Abdullah abi'nin Kazancını düşürdü başta ama O tahminimce bizlere güvenerek devam etti bakarsanız zaten o tip Tepki gösterdigi videoları diğer videoların 3-5 katı izlendi buda bir nevi onun tarafında olduğumuzu ve destek verdigimizin göstergeseydi ama izlenmelere vs. Bakarsanız başta güzel ilerlesek'de sonra yavaş yavaş izlenmeleri azaldı çünkü malesef halkımız istikrarlı bir halk değil pek birini konuşurken yürü diye gazlayan sonra başına bir şey gelince umursamayan bir halk tıpkı Jahrein ve nicelerinin başına gelenler gibi neyse sonra sponsor falan olmayınca hazır F/P sistemlerde vs. Gelmemeye başladı ve malesef buda izlenmeleri baya düşmesine sebep oldu ve buda dolaylı olarak gelirin düşmesine sebep oldu ve Abdullah abi'de insan sonuçta onunda giderleri vs. Var calışanların maaşları vs. Falan var oda doğal olarak artık bu tarz PC sitelerine vs. Olan tepkisini artık azalttı hatta bıraktı diyebilirim ki adam gayet haklı yani o sizlerin hakkını savunurken sizler destek olmuyorsunuz neden devam edip zarara uğratsın ki kendini bende olsam bende artık bu konuları açmam gelirine bakarım sonuçta baksanıza diğer PC kanallarının hiçbiri ses çıkarmadı bu durumlara hatta çoğu Saçma F/P olmayan sistemleri F/P adı altında paylaştı ve F/P olmadığını belirten insanlara sert tepkiler vermeye başladılar.

Her neyse kısacası bu video bana daha çok sponsor videosu gibi geldi yani gerçek bir F/P sistem değil

hocam bu senin açıklaman benimkiyle karşılaştırmalı okumanı rica ederim

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Mehmetcan İvrendi

-Hiç araştırmadım bile RTX 4070 Süper sistem yazıp önüme ilk gelene tıkladım araştırsan daha ucuza bile bulabilirsin muhtemelen

Hocam 1.5 aydır bakıyorum demişsin affedersin ama Beş belki sallamışsın gayet uyguna çok daha iyi RTX 4070 Süper AM5 Sistemler paylaşıldı hadi araştırmayı geçtim foruma bile arada baksan görürdün

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Kutluhan bayrakcı
İptal et bence son yorumda attım tek benzer sistemi daha iyi taksit imkanıyla alırsın en azından veya özelleştirme farkına daha mantıklı şeyler alırsıj

Attım en kötü benimki gibi tek tek toplarsın bu sistemde fiyat avantajı yok
tek tek toplayamam cunkü pc toplamayı bilmiyorum ve vizeler geldi laptpun fanı bozuldu stok yok linki buradan yada mesaj atarsan benim derdim bitmiş olur

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem

-Hiç araştırmadım bile RTX 4070 Süper sistem yazıp önüme ilk gelene tıkladım araştırsan daha ucuza bile bulabilirsin muhtemelen

Hocam 1.5 aydır bakıyorum demişsin affedersin ama Beş belki sallamışsın gayet uyguna çok daha iyi RTX 4070 Süper AM5 Sistemler paylaşıldı hadi araştırmayı geçtim foruma bile arada baksan görürdün
Shark 7A ile arasındaki fark nedir hocam? Aynı özelleştirmeleri yapınca Shark daha ucuza geliyor

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Erhan Akçay
@zX1ScreamofNİGht benim baktım anda farklı yerden de baktım fiyat 42 ydi hatta başka arkadaşta aynı anlarda o da yazmış aynısını yukarda. Muhtemelen çok ilgi görmedi diye tekrar ilk fiyata çekmişler.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Kutluhan bayrakcı

bu sistemi biliyorum zaten 3 gündür bu formda at gibi bu işi koşturuyorum bu sistemi elememin sebebi 80 pulus broneze bu konu başlığındaki mızladığım konulara bakarsan ordada aynı noktayı göreceksin bana 40 k nın altında r5 7500 fli 4070 süper yada rx 7900 7900gre li bir sistem atabilirmisin 1 tb okuma yazamsı onemsiz bir ssd 80 pulus gold olan ramı 1 tane 16 lık cl 36 min 5200 yada 2 x 16 olan kasası mesh olursa yenmez bu spec lerde bir pc linki atmanı bekliyorum

Shark 7A ile arasındaki fark nedir hocam? Aynı özelleştirmeleri yapınca Shark daha ucuza geliyor
hocam birisinde daha fazla spec açabiliyorsun ve kritik noktası speclerin tekni 80 pulus gold psu seçeneğiyle açabilirsin

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
bu sistemi biliyorum zaten 3 gündür bu formda at gibi bu işi koşturuyorum bu sistemi elememin sebebi 80 pulus broneze bu konu başlığındaki mızladığım konulara bakarsan ordada aynı noktayı göreceksin bana 40 k nın altında r5 7500 fli 4070 süper yada rx 7900 7900gre li bir sistem atabilirmisin 1 tb okuma yazamsı onemsiz bir ssd 80 pulus gold olan ramı 1 tane 16 lık cl 36 min 5200 yada 2 x 16 olan kasası mesh olursa yenmez bu spec lerde bir pc linki atmanı bekliyorum

hocam birisinde daha fazla spec açabiliyorsun ve kritik noktası speclerin tekni 80 pulus gold psu seçeneğiyle açabilirsin
Shark'ta xpg mi almak mantıklı o zaman? Bana fsp önermişlerdi 80 bronze alıp sonra gold alınabilir mi?

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Kutluhan bayrakcı
Shark'ta xpg mi almak mantıklı o zaman? Bana fsp önermişlerdi 80 bronze alıp sonra gold alınabilir mi?
işte alamamamın sebeplerinden 1 taneside bu bilmediğim için formda konuda açamıyorum moderatörler ticketlerime cevap vermiyorlar xpg kasasının hava diagramı nasıl internette doğru dürüst vidyo yok psu gold evet ama kendisi hakkında sertifika bilgisi yazmıyor değişken çok şey var ve bilmiyorum e ben bu parayı harçlıklardan traşlayarak yaptım benim için 5. sevye risk

işte alamamamın sebeplerinden 1 taneside bu bilmediğim için formda konuda açamıyorum moderatörler ticketlerime cevap vermiyorlar xpg kasasının hava diagramı nasıl internette doğru dürüst vidyo yok psu gold evet ama kendisi hakkında sertifika bilgisi yazmıyor değişken çok şey var ve bilmiyorum e ben bu parayı harçlıklardan traşlayarak yaptım benim için 5. sevye risk
burada spam olan ne var

Ekler

• RAPOR FORMATI.PNG
    RAPOR FORMATI.PNG
    263.7 KB · Hit: 30
Top Bottom