Neler Yeni

DONANIM ARŞİVİ | Hazır Sistem | RTX 4070 SUPER | 34.999 TL

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Selim
benzeri bişey yaptım işlemci 8400f ve 4060 ile 18.5 k ya geliyor bide kasayı düşürünce tabi en ucuz 4060 lı sistem 20 k
Kasa düşürmeye değmez üstüne 8400f 16mb. Bu şekil aldım sorun olmazsa havale yapıcam bir miktar daha araştırayım.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
2-3 fps 4070 super daha iyi ama gainward modeli alınmaz çok ısınır ve daha pahalı oluyor sistem öyle
kanka cs 2 yuksek ayarlarda 1080 p ve 2 k da video izledim 40 fps fark var ama 4 k da 7 fps fark varmış ben bir tek cs 2 oynuyorum videodaki diğer oyunlarda 10 fps i geçmiyor

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
Mehmetcan İvrendi
hocam özür dilerim ama bence yanlış bir yorum yapmışsın dediğin gibi olsaydı 34 k ları konuşmuyor 38 k ları konuşuyorduk ve özelleştirmelerle 40 k lara geliyordu burada eli yüzü düzeltilince 37 k lar konuşuluyor. nacizane görüşüm bilgisayarım bozuldu son 1 bcuk aydır bu işin peşindeyim diğer herkes bizi ahırdaki bir mal gibi sitelere satıyor yok özel sistem yok kasım indirimi hepsinin de yorumuna abi beni yanlış anlama ama senin ben götüne koyim 1 ay önceki fiyatla aynı nerde bizim kasım indirimi diye soru soruyorum. ne indirimi arkadaş tamamiyle algı operasyonu. tek tek toplamayla 40 k ya geliyomuş amenna asıl doğru soru şu am5 platformlu 4070 s li bir sistemi şuanda 33.5 k ya indirtmiş kaç kişi var. bu adam gayette operasyonel kuvvet ve kabiliyet sahibi birisi. haaa gel gelelim abdullan abiye nerede sovecez sayacaz dur kulaklığı çıkarim ya abi kaç yıldır bu işi yapıyon özelleştirmeye 80 pulus gold koydurtmayı akıl edemedinmi ya abi ince hesapta at gibi kartlar var sen bunları opsyon olarak actırtmayı akıl edemedinmi ben liseye gidiyodum abdullah abi da0.1 i yapmıştı cok ozenmiştim şuan hayal kırıklığına uğradım almassam bu sistemi sırf bundan dolayı bak diğer yayıncılara kırgınım pazarlamayı bırakıp satış elemanına döndüler vatandaki komisyon peşinde koşan ahlaksız personelden bir farkı kalmadı it is a realite ağlamasın vatan. ama bu adam hiçte yağlama ballama yapmadı nokta. problemin tespitine gelecek olusak orada seninle şöyle ayrışırım bence biz bir eşşeklik yaptık ve incelediği herşeye söyle iyi böyle iyi diyen adamları izleyerek gücü dağıttık buda namuslu adamların sektördeki kuvvet kaybına yol açtı bunun cıktısıda firmaları seçen editorden ziyade editor seçen firmalar oldu. sektör büyümüş gibi görünsede sektör gerçek hayatta yozlaştı yani firmalar haklı abdullah abiyle iş gormemekte siğortasız satış personeli çalıştırıyor reklamcılıkmış gibi gösteriyor ama satış hizmeti satın alıyor. abdullah abide olay reklam faaliyeti yani abdullah abi bizim kim olduğumuzu ve bizden nasıl para kazanacağını anlatıyor onlarsa hiç uğraş vermeden daha yüksek kar marjlı satış elemanlığı yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya zaten onun olayı o ilk edinim malliyetini 2 tarafında canını yakmadan düşürmek
Hocam keşke yazmadan önce Tam Okusaydınız XD hayır uzun kısmı geçtim sadece başta Not yazdığım yeri okusaydınız bile zaten aynı şeyi söyledigimizi anlardınız yani sadece dediklerimi bana karşı yekrarlamış gibi oldunuz anlamadıysanızda bir daha okuyun isterseniz 😂
Son yazdığınız kısmı biraz anlamadım o kadar

Ayrıca 40K neye göre söylediniz bilemiyorum ama 1-2K farkla Aynı Sistem hatta Daha iyisi var zaten şuan İnternette ve bunlar F/P diye paylaşılan sistemler bile değil normal sistemler yani bir daha piyasaya bakın isterseniz siz

Anlamazsanı diye yine belirtiyorum "Abdullah abi'yi kötülemiyorum sadece sistemi F/P sistem diye paylaşılacak bir sistem değil"
-yazdıklarımı Tam veya tekrar okuyun daha iyi anlarsınız

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Görkem

Gainward RTX 4070 Super 12 GB --- AMD Ryzen 5 7500F zaten para neden bu kadar pahalı dediğinizi anlamıyorum ????​

7500f 5700tl
gainvardın sistemde kullanılan çift fanlı modeli en ucuz perakende de 28559 tl
bu açıdan bakarsan haklısın

fakat çift fanlı modeli en ucuz 28559 tl iken
aynı markanın 3 fanlı modeli 25999 tl mesela

sen şimdi tek tek gesaplama yapmışsın kafanda diyelim
senin aklına mantığına yatıyor mu aynı serinin ürünleri 2 fanlısı 3 fanlısından daha pahalı

veya ben 28599 tl ye gainward çift fanlı mı alırım
bu kalite bandında o seride herhangi bir sorunu olmayan galax inno3d zotac gruplarından bir ürünü 23k ya mı alırım

bana kalırsa sen de 23k ya bunlardan birini alırsın

şimdi tekrar bir hesap kitap yaparsak

23k ekran kartı 5700 tl işlemci
28700 yapar
35k ya kadar arada 6,3k fark kalır ki

o da a620 anakart ssd rami alır neredeyse
geriye bir kasa kalır

evet tek tek toplamaya göre yine avantajlıya geliyor bu sistem ona hiç bir itirazımız yok
şunu da demiyoruz
geçmişte bir fiyat performans sitem toplandı bazen de fiyat performans kralı sistemler toplandı bu kanalda ki nasıl sistemler çok iyi biliyoruz
bu sistemde kral olma iddaası da yok

ama yine de tarafsız bir donanım arşivi takipcisi gözü ile bakarsan
çok ta tatmin etmedi

fiyat olarak değil fiyat performans olarak

en basidinden şunu söyleyerek bitireyim
şu sistemi 2k bandında bir upgrade yapsalar
aradaki 2k nın 1 k sı müşteriye 1 k sı bizden diyerek
sistemi şu anki fiyattan 1000 tl daha pahalıya satsalar

tekrar söyüyorum 1000 tl daha pahalıya satsalar

inan bana şu eleştirenlerin daha fazla içine sinen bir sistem olacaktı

Captain Barbossa

80+ Bronze
35 k olarak başlamış sanki parça kalitesini arttırmışlar gibi 42 k ya yükseltmişler. 35 k da etmez. 4070 super in en kötü çöp kartını koymuşlar kartın ellerinde kalan stoğunu azaltmak için. Son zamanların en kötü toplanmış sistemi parasına göre.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,211
İsim
.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap