Neler Yeni

DONANIM ARŞİVİ | Hazır Sistem | RTX 4070 SUPER | 34.999 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
ibrahim
Amd kullanım tecrübeme dayanarak söylüyorum. Amd kartlarda çok sınırda kalmamak daha sağlıklı oluyor. yoksa 650w 80+ verimlilikte bir güç kaynağı 7800XT için yeter ama sınırda olur.
Üst seviye intel K serisi bir işlemciye sahip değilseniz 7800XT kaliteli bir 650W için çocuk oyuncağı, donunda sallar. Altı üstü 250-260W güç çeken bir kart.

Ben MSI A650FG ile RTX3080 12GB kullanıyorum kartın ortalama güç tüketimi 330-340W civarı ben buna bile sınır demiyorum.

Kaliteli 650W PSU nun 4090 hariç piyasada kaldıramayacağı kart yok 450W TDP li 3090 Ti da dahil.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Erdem
Opsiyonlayıp ucuz bir sistem alırım dersen göz arda edilir ancak evet GPU modeli tırt.
Hocam bütçem 50k civarı pc hocası rtx4070tis veya shark 7a özelleştirip almayı düşünüyorum aralarında en kötü anakart buydu sanırım açıkçası içime sinmedi hiç

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Selim
Gainward ve Palit in iki fanlı, sonunda 2 ibaresi geçen modeller sadece görsel revizyon.
7500f, b650 ve 4060 o fiyatlara ne sıklıkla iniyor bilmiyorum. DDR5 olmasa bir şeyler diyebilirdim.
Normalini bilmiyorum ki revizyonunu bileyim :D Nasıldır ki hocam sıcaklık performans açısından.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
can
Cidden saçma saçma yorumlar var kusura bakmayın da fakir kardeşim adamlardan ucuza sistem istiyorsun adam sana ucuza sistem ayarlıyor o olmamış bu olmamış kasa berbat psu berbar yok o kalitesiz, derdini git ekonomi politikasını yönetenlere anlat ben abdulllah hacıgülün yerinde olsam sistem mistem uğraşmam sizinle yemin ediyorum hem ayranım dökülmesin hem g. diyorsunuz resmen.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Ahmet Berat
Normalini bilmiyorum ki revizyonunu bileyim :D Nasıldır ki hocam sıcaklık performans açısından.
Biraz geriye git Ghost ların durumunu gösteren bir SS attım. Özetle en berbat modeller arasında.

Hocam bütçem 50k civarı pc hocası rtx4070tis veya shark 7a özelleştirip almayı düşünüyorum aralarında en kötü anakart buydu sanırım açıkçası içime sinmedi hiç
O bütçe ile bulaşma bu sisteme. GaimeGaraij da 4070 Ti-s lerden bir şey çıkabilir.
peki power color 7800 xt ilemi almalı yoksa 4070 s ile devammı etmeli
ek olarak opsyonlandığında demişsin sence nasıl opsyonlanmalı
Videonun yorumlarında opsiyonlardan bahsettim. 7800XT 4070s olayı NVİDİA vs AMD kavgası olduğundan yorum yapamam. En net şey Powercolor Figter 3x bile Ghost dan iyidir.

Cidden saçma saçma yorumlar var kusura bakmayın da fakir kardeşim adamlardan ucuza sistem istiyorsun adam sana ucuza sistem ayarlıyor o olmamış bu olmamış kasa berbat psu berbar yok o kalitesiz, derdini git ekonomi politikasını yönetenlere anlat ben abdulllah hacıgülün yerinde olsam sistem mistem uğraşmam sizinle yemin ediyorum hem ayranım dökülmesin hem g. diyorsunuz resmen.
Ucuz sistemler arasında iddialı olmazsa veya malzeme kalitesi kötüyse müşteri uzaklaşmakta haklı. Belli bir eşeğin altına inersen sistemlerin alınabilirliği kalmaz.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
kanka kasım indirimi ya optimum sevye için ideal bir zaman yani yoksa 3 aşşa 5 yukarı 1 ay önce shark 7 a ınno 3d ekran kartıyla bu sistemle aynı paralara geliyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz geriye git Ghost ların durumunu gösteren bir SS attım. Özetle en berbat modeller arasında.

O bütçe ile bulaşma bu sisteme. GaimeGaraij da 4070 Ti-s lerden bir şey çıkabilir.

Videonun yorumlarında opsiyonlardan bahsettim. 7800XT 4070s olayı NVİDİA vs AMD kavgası olduğundan yorum yapamam. En net şey Powercolor Figter 3x bile Ghost dan iyidir.

Ucuz sistemler arasında iddialı olmazsa veya malzeme kalitesi kötüyse müşteri uzaklaşmakta haklı. Belli bir eşeğin altına inersen sistemlerin alınabilirliği kalmaz.
hocam oyun performansı ve sağlıklı calışma olarak trade off analızı yapacak olsan platform farklarını bir kenara farkları bir kenara bırakıyorum 4070 i seçersem başıma ne gelir gainwardla devam edersem başıma gelir

kanka kasım indirimi ya optimum sevye için ideal bir zaman yani yoksa 3 aşşa 5 yukarı 1 ay önce shark 7 a ınno 3d ekran kartıyla bu sistemle aynı paralara geliyordu

hocam oyun performansı ve sağlıklı calışma olarak trade off analızı yapacak olsan platform farklarını bir kenara farkları bir kenara bırakıyorum 4070 i seçersem başıma ne gelir gainwardla devam edersem başıma gelir
İncehesap elde kalanları biraz bize vermeye çalışmış gibi geliyor gainwardla

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı

İncehesap elde kalanları biraz bize vermeye çalışmış gibi geliyor gainwardla
benim oynadığım tek oyun cs 2 ondada arada 7800xt ile 40 fps fark koymuş bahtımı skyrm 3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,211
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom