işimde kullanıcam sap abap işleri bir de fc25 oynuyorum arada cs go oynarım birazNe yapacağına bağlı yazılım dan kasit nedir işlemci yükü fazla ise işlemci önemli olur
işimde kullanıcam sap abap işleri bir de fc25 oynuyorum arada cs go oynarım birazNe yapacağına bağlı yazılım dan kasit nedir işlemci yükü fazla ise işlemci önemli olur
Monitör dahil ise bu sistem olur sıkıntı yokKral abime sistem bakıyorum da , küçük video editleri filan yapacak. Bu sistem alınır mı sence ? Bütçesi 25K ama monitör dahil olması gerekiyor.
Tm vok alabilirsinişimde kullanıcam sap abap işleri bir de fc25 oynuyorum arada cs go oynarım biraz
Değiştirmemiz gereken parça var mı sence kral ?Monitör dahil ise bu sistem olur sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tm vok alabilirsin
kasa ssd ram değişikliği ne yapılabilir hocam peki ?Monitör dahil ise bu sistem olur sıkıntı yok
Tm vok alabilirsin
Monitör 4/5k zaten knka az çok 25 e gelir ikisikasa ssd ram değişikliği ne yapılabilir hocam peki ?
vesa uyumlu degil mi monitor icin kol alacagim cunkuMonitör 4/5k zaten knka az çok 25 e gelir ikisi
Monitör bu olabilir
Öyle sistem nerede var ucuza?evet 256 bit gerçekten çok iyi teşekkür ederim, kararsızım ya acaba ddr5 7600 lü sistememi yönelsem bilemedim
20k olmaz o zaten 25/26 filandirÖyle sistem nerede var ucuza?
Ve en kötü haliyle yani. Ne 1TB SSD olacak, ne anakartında 2. m.2, oc veya type-c olacak, ne ram yeterli olacak, ne kasa güzel olacak vs20k olmaz o zaten 25/26 filandir
Typc giriş seviyesi hiçbir anakart da yok neredeyse 1tb oluyor SSD anakart da M2 de var he bir tane var ama var fiyatına göre muamele yapmak lazımVe en kötü haliyle yani. Ne 1TB SSD olacak, ne anakartında 2. m.2, oc veya type-c olacak, ne ram yeterli olacak, ne kasa güzel olacak vs