26 ya itopya da ddr5 li olanı var ona da bakabilirsin ekran kartı yine aynı modelbu sistemin ramini 32 gb yapıp alsam iyi midir ddr4 ama sistemINTEL I5 12400F-RTX 4060 Ti-PRO H610M-E-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-RTX 4060 Ti-PRO H610M-E-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
göremedim onu hocam link atma şansın var mıdır26 ya itopya da ddr5 li olanı var ona da bakabilirsin ekran kartı yine aynı model
Buyur kardeşimgöremedim onu hocam link atma şansın var mıdır
yazılımla uğraşıyorum da amd işlemcisi de gözüme çarptı aslındaBuyur kardeşim
DH-DAMAGE / INTEL Core i5 12400F / ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL OC Evo Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
DH-DAMAGE / INTEL Core i5 12400F / ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL OC Evo Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Vok daha mantıklı kalite açısındanyazılımla uğraşıyorum da amd işlemcisi de gözüme çarptı aslında
AFK-GAME / AMD Ryzen 5 7500F / MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
AFK-GAME / AMD Ryzen 5 7500F / MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.combu ikisi sizce hocam ekran kartından kısıp böyle bişey mi almalıyımTHE-VOK V V1 / AMD Ryzen 5 7500F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
THE-VOK V V1 / AMD Ryzen 5 7500F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
peki yazılım için ekran kartı açısından çok fark olur mu 4060 ve 4060 ti arasındaVok daha mantıklı kalite açısından
Ne yapacağına bağlı yazılım dan kasit nedir işlemci yükü fazla ise işlemci önemli olurpeki yazılım için ekran kartı açısından çok fark olur mu 4060 ve 4060 ti arasında
gainward genel olarak kalitesiz bir marka isim vermiyim bir youtuber baya incelemişti en çok ısınan kart termal padi en kötü olan kart gainward markasıydıekran kartı markası hıc guven vermıyor
Kral abime sistem bakıyorum da , küçük video editleri filan yapacak. Bu sistem alınır mı sence ? Bütçesi 25K ama monitör dahil olması gerekiyor.Ne yapacağına bağlı yazılım dan kasit nedir işlemci yükü fazla ise işlemci önemli olur
bılıyorum dostumgainward genel olarak kalitesiz bir marka isim vermiyim bir youtuber baya incelemişti en çok ısınan kart termal padi en kötü olan kart gainward markasıydı