Teşekkür Ederim <3@HaLoUs
Teşekkür Ederim <3@HaLoUs
Bence de kasa, PSU ve GPU kaliteli olsaydı ama ddr4 olsaydı keskeBoş sistem DDR 4 olup kasa, ekran kartı adam gibi olsaymış 20k ya
12400f de ddr5 önemli değil
Kasa PSU hiper o kadar kötü marka değil uzun yıllardır biliyorum ben ekran kartı markası ise fiyat performans olarak piyasada bilinen bır model ama bu sisteme 20k dan fazla verilmez genel olarak 4060 li bir sistem için 20k sınırdır fazlası iş yapmazŞuan gördüm hocam düzeltmiş. Bence PSU değişmeli kasa ve GPU nasıl bilmiyorum acelesi olan alabilir bence
20 kya adam akıllı sıstem cıkmıyor ddr4 de olsa h610mk koycakBoş yapma vatan sürekli veriyor 20k ya acayip bişe istemişiz gibi algı yaratma
Hocam vallahi acelesi olan alsın dediğin gibi 20-21k'dan fazla verilmez bence de 4060'a ama Asus veya MSI olsaydı keşke GPU.Kasa PSU hiper o kadar kötü marka değil uzun yıllardır biliyorum ben ekran kartı markası ise fiyat performans olarak piyasada bilinen bır model ama bu sisteme 20k dan fazla verilmez genel olarak 4060 li bir sistem için 20k sınırdır fazlası iş yapmaz
1080p içinse bu 2k içinse vatandaki sistem.sizce bu mu vatandaki 4060 ti 25 k olan mı yoksa itopyada ki ddr5 vok sistemi mi
Windows key dijital olarak geliyor muhtemelendijital koddur diyor o ne demek
Aynı fiyata i3 olmayan varsa tabii ki o çok daha mantıklıgpu soğutması leş, doomda 73 derece 2150 rpm görmüş, biraz kasa etkisi var ama genede aynı fiyata asus dual almak varken ganiwarddan uzak durmak lazım (yandan yemiş palit)
Hocam vallahi acelesi olan alsın dediğin gibi 20-21k'dan fazla verilmez bence de 4060'a ama Asus veya MSI olsaydı keşke GPU.
1080p içinse bu 2k içinse vatandaki sistem.
haqqus mu bu mu pekimodartınki alınmalı bu butcede bence
işlemciden dolayı hakkushaqqus mu bu mu peki