Neler Yeni

DA / GT2 Yanlış Ürün YARDIM

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
İyide o zaman neden adamı etiketleyin muhattap ediyorsunuz arkadaşım benim. Sitenin hatası var üstte güzel güzel anlatmış zaten size bişey de dememiş. Hadi onuda geçtim iade alsınlar diye rica edicem diyor artık ne yapabilir. Ben olsam cidden şu olaylardan sonra sitelerle o kadar uğraşıp parçaları tek tek özenle en iyi fiyata seçip böyle sistem çıkarmak için uğraşmam çünkü yine kabak Abdullahın başına patlıyor sonra.
Sistemi Abdullah çıkarıyor çünkü ve firma ile o anlaşıyor. Anlaştığı firmanın bu gibi problemleri var.
Bunu ben demesem , öteki demese nereden bilecek

Atyxah

80+ Silver

mmert01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mert Özkazancı
İyide o zaman neden adamı etiketleyin muhattap ediyorsunuz arkadaşım benim. Sitenin hatası var üstte güzel güzel anlatmış zaten size bişey de dememiş. Hadi onuda geçtim iade alsınlar diye rica edicem diyor artık ne yapabilir. Ben olsam cidden şu olaylardan sonra sitelerle o kadar uğraşıp parçaları tek tek özenle en iyi fiyata seçip böyle sistem çıkarmak için uğraşmam çünkü yine kabak Abdullahın başına patlıyor sonra.
1 2 kişinin günahını neden onlarca kişi çeksin adamın kitlesi var sadece forumdakiler de değil o sistem çıkaracak veya uyguna parçalar sunacak diye hergün takip eden benim gibi birden çok insan var heves kırmayın kardeşim 'ben olsam uğraşmam' diyorsun ya iyi ki bu işe koşturan sen değilsin zaten

Atyxah

80+ Silver
Sistemi Abdullah çıkarıyor çünkü ve firma ile o anlaşıyor. Anlaştığı firmanın bu gibi problemleri var.
bence artık gaming genin suyu çıktı

LethaX

80+ Bronze
1 2 kişinin günahını neden onlarca kişi çeksin adamın kitlesi var sadece forumdakiler de değil o sistem çıkaracak veya uyguna parçalar sunacak diye hergün takip eden benim gibi birden çok insan var heves kırmayın kardeşim 'ben olsam uğraşmam' diyorsun ya iyi ki bu işe koşturan sen değilsin zaten
Çoğu kişi böyle bir hitap şekliyle karşılaşsa uğraşmaz zaten birbirimizi kandırmayalım istersen. Firmanın bu hatası tek bir mesajla kolayca Abdullah'a iletilir olur biter oda bu durumdan haberdar olur gereğini firmaya iletir. Ki burda üstüne basa basa firma hatalı dememe rağmen hâlâ nasıl bir düşünceyle milletin hevesini kırma diyebiliyorsun anlamıyorum?

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
Burada Abdullah'ın suçunu göremedim. Firma bunu yapan. Abdullah'ın yapabileceği şey başka firmalarla anlaşma yapması derseniz olabilir. Onun dışında faturayı yanlış kesen veya fatura dışına çıkan zaten site. Bu konuda yapılabilecek yollar iade,değişim,veya kabullenmek.Bu yolları deneyiniz. Ama normalde 13 civarındaki kasayı 10 a almışsınız H.O bence bir kasa için ben iade etmezdim. SOUTHPAWS aldım kasasını pek sevmiyorum ama iade etmem satarım yenisini ekleyerek alırım.Öyle yapın bence eğer firma ortayol bulmaya gitmezde iade edin derse..

LethaX

80+ Bronze
Tamam güzel kardeşim benim tek bir mesajla bu iletilir Abdullaha zaten birsürü konuda etiketlenmiş sanırım. Oda gereğini iletir firmaya yukardada demiş ileticem diye. Burada ben kesinlikle firmayı savunmuyorum hatalı zaten herkes böyle diyor iade talebi açar isteyen veyahut THH ye başvurur çözer işini yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
oha sende de mi aynı ben görüştüm canlı destekle geri verin kargoya p.tesi bakalım dediler ve
'ye mail atmamı fotoğraf atmamı istediler hepsini yaptım şimdi yola çıkıyorum kargoya doğru
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hemen iade istemedim zaten p.tesi bakalım dediler eğer yok veremiyoruz o kasadan derlerse iade isticem
@ARDELENO sende yukardaki şekilde yap doğrusunu göndersinler thh uğraşma önce gaminge gönder

mmert01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mert Özkazancı
Çoğu kişi böyle bir hitap şekliyle karşılaşsa uğraşmaz zaten birbirimizi kandırmayalım istersen. Firmanın bu hatası tek bir mesajla kolayca Abdullah'a iletilir olur biter oda bu durumdan haberdar olur gereğini firmaya iletir. Ki burda üstüne basa basa firma hatalı dememe rağmen hâlâ nasıl bir düşünceyle milletin hevesini kırma diyebiliyorsun anlamıyorum?
Milletin hevesini değil uğraşan insanların hevesini kast ediyorum ayrıca muhatap olmasının sebebi aracı olduğu için adam mesajlara bakmasa ilgilenmese daha büyük tepki toplarım diye muhtemelen elinden geleni yapıyor yani ben olsam uğraşmam demenle uğraşan adamın hevesini kırma çünkü onu takip eden 1 değil 1000 her adam da yapamaz zaten bu işi

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
Tamam güzel kardeşim benim tek bir mesajla bu iletilir Abdullaha zaten birsürü konuda etiketlenmiş sanırım. Oda gereğini iletir firmaya yukardada demiş ileticem diye. Burada ben kesinlikle firmayı savunmuyorum hatalı zaten herkes böyle diyor iade talebi açar isteyen veyahut THH ye başvurur çözer işini yani
hazır sistemde iade almazlarsa ve thh 6 ay sürerse bu mağduriyetleri giderecekmisin kardeş atıp tutuyon
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada Abdullah'ın suçunu göremedim. Firma bunu yapan. Abdullah'ın yapabileceği şey başka firmalarla anlaşma yapması derseniz olabilir. Onun dışında faturayı yanlış kesen veya fatura dışına çıkan zaten site. Bu konuda yapılabilecek yollar iade,değişim,veya kabullenmek.Bu yolları deneyiniz. Ama normalde 13 civarındaki kasayı 10 a almışsınız H.O bence bir kasa için ben iade etmezdim. SOUTHPAWS aldım kasasını pek sevmiyorum ama iade etmem satarım yenisini ekleyerek alırım.Öyle yapın bence eğer firma ortayol bulmaya gitmezde iade edin derse..
hazır sistemde iade almazlarsa ve thh 6 ay sürerse bu mağduriyetleri giderecekmisin kardeş atıp tutuyon ne güzel öneriler veriyorsun aferin

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
osman şenoğlu
Aynen THH ile uğraşma bencede Ben hızlıca canlı desteğe yazdım
Ürünün fotoğrafını attım gittim kargoya yakın zaten hemen güzelce paketleyip geri gönderdim
Hatta ana kartına ramlere falan bakmadım bile o kadar sinirlendim ki gerçekten en hızlı şekilde kasayı çıkarttım evden :D
He ayrıca THH ile uğraşma dememin sebebide eğer tamam hata olmus gönderiyoruz tekrar derlerse en kısa yoldan çözüme kavuşmuş olur öteki türlü biraz daha uğraştırıcı sonucta ben kendı adıma söyliyim para iadesi istemiyorum doğrusunu göndersinler para helali hoş olsun

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom