Neler Yeni

DA / GT2 Yanlış Ürün YARDIM

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk
Aslında hiçbir problem yok zaten parçaların stokları sıkıntılı idi gaming gen hepsine aynı parçaları yazmış geçmiş gibi gözüküyor tabi bu gaming gen in hatası.
Usta peki faturada yazıyor ya
X marka model faturada yazan
Y marka model sana gelen ürün
Burda garantilik bir durum olduğunda ne olacak faturada başka yazıyor ama garantiye yolladığı bütün başka ??

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Adil Canbulat
Dostum ben böyle boş demogojileri sevmiyorum senin banka ödemende sorun oluştu onu bile ben çözdüm "ne desek boş" falan yazman çok yakışıksız insanı yardım ettiğine pişman etmeyin.

İade talebi açın tüm iadelerinizi onaylamaları için rica edeceğim bunu da yaparım konu kapanır. Ama yok ben stok bahanesini dinlemem faturada yazan parçaları istiyorum dersen ne yapacağın belli = THH

Garantide sorun olur diyorsan o zaman da faturanın yenilenmesini talep edersin o da çözülür.
Abi seni etiketledigim bir konu var orada da anakart ile kasa muadil değildi ama genede seviliyorsun

Atyxah

80+ Silver
Dostum ben böyle boş demogojileri sevmiyorum senin banka ödemende sorun oluştu onu bile ben çözdüm "ne desek boş" falan yazman çok yakışıksız insanı yardım ettiğine pişman etmeyin.

İade talebi açın tüm iadelerinizi onaylamaları için rica edeceğim bunu da yaparım konu kapanır. Ama yok ben stok bahanesini dinlemem faturada yazan parçaları istiyorum dersen ne yapacağın belli = THH

Garantide sorun olur diyorsan o zaman da faturanın yenilenmesini talep edersin o da çözülür.
normalde kasanın stoğu bitmişse kapanır yeni kasa gelir stok açılınca ordaki ürünün yeni gelen kasa adında olması gerekmez mi ?

orjinal stoğun adını başka bir ürün ile değiştiriyorlar tamam da adını neden değiştirmiyorlar ?

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk

Benlik bir problem olduğunu düşünmüyorum, yardımcı olduğun içinde teşekkür ederim ama burda mağdur olanlar olduğu için yazıyorum.
Bana gelirsek ben ilk 30dk içinde onayladım para karşıya gitti ve 3 gün boyunca paranın karşı tarafa gittiğini anlatmakla geçirdim. Ve ilk 30 dkda aldığım için mesh kasa ve anakarti videoda olandan gelmesi gerektiğini düşünüyorum ki halen kargoya verilmedi paket. Kafan attı diye rest çeken sensin. Farkindayim büyük bir kitle ile uğraşıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
osman şenoğlu
ben olsam bütün kasa degilde yanlış parça degişim yapardım daha kolay olur
yok aga kasanın kendisi yanlış oturup anakartı falan filan herşeyi söküp kasayı mı göndericem oldu ki yenısını vermıyorlar iade istemek durumda kalıcam napıcam geri kalan parçaları tekrar mı kargoya vericem hepsini aynen paket yaptım güzelce bantladım yolladım gerisini onlar düşünsün.
Hatta ilk başta anlamadım bile baktım ön kısımda 3 tane fan olması gerekiyor ya bi baktım 1 tane var ulan dedim 2 tane fan ı takmamışlar tek fanlı yollamışlar aaa sonra bi baktım kasa zaten başlı başına yanlış :D

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Yanlış Bilgilendirme

Yani burdan anlayacağınız özetle -
"Zaten ucuza alıyorsunuz stoklar hızlı eriyor , site kafasına göre parça verebilir ,muadil parça (gördüğüm kadarıyla pek muadil değil) fatura da gözükmemiş değiştirirler.Ben karışmıyorum, karıştığım da bana bir şey demesin burda yüzüne vururum." " Zaten ucuza alıyonuz..."

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk
normalde kasanın stoğu bitmişse kapanır yeni kasa gelir stok açılınca ordaki ürünün yeni gelen kasa adında olması gerekmez mi ?

orjinal stoğun adını başka bir ürün ile değiştiriyorlar tamam da adını neden değiştirmiyorlar ?
Hata yapmış firma , faturada yazan malzemeler gelmek zorunda değilmiş

Bunu bu şekilde yazsam ve Abdullah görse tekrardan celallenecek. Abicim ama öyle demeye getiriyosun. Evet sen videoda anlattın herşeyi güzel güzel
Stok bitti parçayı değişip tekrar açtılar stoğu
Ama alan adamlar orda hangi parçanın geleceğini görmesi gerekmiyor mu ?
Burda şenlik bir problem yok zaten , problem firmanın yaptiklari ve biz firmaya tepki gösteriyoruz bu şekilde olmamalı diye.
Celallenme hemen 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OB
Giden sistemleri tekrar satılsa ben alırım beğenemyenler göndersin satışa koyuldum benim için iyi olur yani

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Bunu bu şekilde yazsam ve Abdullah görse tekrardan celallenecek. Abicim ama öyle demeye getiriyosun. Evet sen videoda anlattın herşeyi güzel güzel
Burda şenlik bir problem yok zaten , problem firmanın yaptiklari ve biz firmaya tepki gösteriyoruz bu şekilde olmamalı diye.
Celallenme hemen 😀
Boş yapma

pop.jpg

LethaX

80+ Bronze

Celallenme hemen 😀
İyide o zaman neden adamı etiketleyin muhattap ediyorsunuz arkadaşım benim. Sitenin hatası var üstte güzel güzel anlatmış zaten size bişey de dememiş. Hadi onuda geçtim iade alsınlar diye rica edicem diyor artık ne yapabilir. Ben olsam cidden şu olaylardan sonra sitelerle o kadar uğraşıp parçaları tek tek özenle en iyi fiyata seçip böyle sistem çıkarmak için uğraşmam çünkü yine kabak Abdullahın başına patlıyor sonra.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
osman şenoğlu
Abi ucuza alıyonuz mantıgı gibi bir şey söz konusu değil parasıyla değil mi 10.000 tl lik ürünü 5.000 e de verse 4.000 e de verse ben aldıgım ürünü istiyorum böyle bir mantık yok ben ilk alanlardan oldugum halde şuan gaming gen e girip siparişlerime baktıgımda başka kasa sipariş ettiğimi görüyorum o üründen dolayı iade etmek herkesın en doğal hakkı yani bu tarz durumlara zaten ucuza alıyonuz ses cıkartmayın tarzı bir yaklaşım sergilemek hiç doğru değil sonucta 10.000k para veriyoruz vadesi var 11.300k para kolay kazanılmıyor ister ucuz olsun ister pahalı

Abdullahlık bir durum yok burda ayrıca adam videoda zaten stokların durumuna göre değişebileceğini söyledi ve herkes bunu bilerek aldı burda hata tamamen gaming gen in siparişleri hazırlama sürecindeki dikkatsizliğinden başka bir şey değil adama yüklenmeyin boş yere

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,227
Üyeler
160,657
Son üye
mustafa.grkm
Top Bottom