Neler Yeni

DA / GT2 Yanlış Ürün YARDIM

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

LethaX

80+ Bronze
Milletin hevesini değil uğraşan insanların hevesini kast ediyorum ayrıca muhatap olmasının sebebi aracı olduğu için adam mesajlara bakmasa ilgilenmese daha büyük tepki toplarım diye muhtemelen elinden geleni yapıyor yani ben olsam uğraşmam demenle uğraşan adamın hevesini kırma çünkü onu takip eden 1 değil 1000 her adam da yapamaz zaten bu işi
Adamın hevesini suçlayan ve sistemdeki hatadan Abdullah sorumluymuş gibi davranan kişiler kırıyor buna emin olabilirsin. Mesajlara cevap vermesinin sebebi de tepki toplamamak istemesi olacağını sanmıyorum en basitinden 'Abi X parçamı daha iyi Y parçamı' sorusuna bile cevap veriyor etiketleyince buna cevap vermezsede linç mi yiyecek sanki forumda o kadar kişi cevap veriyorken?

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
@Abdullah Hacıgül ün bu olaylarda hiçbir suçu yok suç gaming gen tr nin bu kadar mağdur varken abdullah da takipçilerinin bu problemini gaming genle 2 dk haledebilir. sistemi abdullah çıkardıya anlaşmalı olarak yardımcı olsa insanlara

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
hazır sistemde iade almazlarsa ve thh 6 ay sürerse bu mağduriyetleri giderecekmisin kardeş atıp tutuyon
Mesaj otomatik birleştirildi:

hazır sistemde iade almazlarsa ve thh 6 ay sürerse bu mağduriyetleri giderecekmisin kardeş atıp tutuyon ne güzel öneriler veriyorsun aferin
atıp tutmuyorum. Çok ciddi bir durum gibi gelmiyor bana. En güzel yöntem faturam ile ürünüm aynı değil iade etmek istiyorum de et gitsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Alper Kubilay
bende sistemi aldım. açıkça söylemek gerekirse de parçaları öyle detaylı bilmem içime kurt düştü lan bi kasaya, anakartta bakayım dedim neyse ki benim ürünler şansa doğru gelmiş ama gaming gen benim için alışveriş yapılacak siteler arasında değil artık. Daha faturma göndermediler ayrıca. 15 temmuzda aldığım ürünün faturası yok.

LethaX

80+ Bronze
hazır sistemde iade almazlarsa ve thh 6 ay sürerse bu mağduriyetleri giderecekmisin kardeş atıp tutuyon

hazır sistemde iade almazlarsa ve thh 6 ay sürerse bu mağduriyetleri giderecekmisin kardeş atıp tutuyon ne güzel öneriler veriyorsun aferin
Burda çözüm yollarından bahsediyorum ve firma hatalı diyorum farkındaysan. Bide askerlik arkadaşınmışım gibi konuşmazsan iyi olur.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,742
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Burada yapılacak şey çok sabit gaming.gene yazıyosunuz durumunuzu çözüyorlar. Çözmüyorlarsa faturadaki ürünü vermek zorundalar THHye verirsiniz çözersiniz de 3-5 ay geçer çözene kadar ama ben çözeceklerini düşünüyorum. Büyük bir kitleyi karşılarına almak istemezler. Eğer aldığınız üründen daha iyisi bile gelse "bence" bildirin. O da sizin bileceğiniz iş tabi garantiye gitme durumu olursa bu sefer problem olabilir

bende sistemi aldım. açıkça söylemek gerekirse de parçaları öyle detaylı bilmem içime kurt düştü lan bi kasaya, anakartta bakayım dedim neyse ki benim ürünler şansa doğru gelmiş ama gaming gen benim için alışveriş yapılacak siteler arasında değil artık. Daha faturma göndermediler ayrıca. 15 temmuzda aldığım ürünün faturası yok.
Gelir hocam gaming.gen kötü bir firma değil. Sitelerinde de olabilir faturası. Öyle ucuz numaralar yapmazlar yani. Tabii bu durumda yaptıkları şeyin bi savunması olamaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
Burda çözüm yollarından bahsediyorum ve firma hatalı diyorum farkındaysan. Bide askerlik arkadaşınmışım gibi konuşmazsan iyi olur.
kardeşim kendi başınıza gelmemiş rahat konuşuyorsun insanlar ne zorluklala o sistemi alıyorlar biliyormusun hazır sistemlerde kişiye özel olduğu için iade olmuyorlar bunu bil hata onların çözecekler

ARDELENO

80+ Bronze
Ben de dolar bozdurup aldım sistemi bana da ucuz ürünler gönderilmiş. Resmen dolandırıcılık. Ya zorla bu parçaları alın ya da iade edin demek istiyorlar. İade edersem sattığım dövizden zararım olacak 500-1000TL kadar. Donanım arşivine güvenip aldım ama böyle bir dorumla karşılaştım.

Maykıl

80+ Silver
Ben de dolar bozdurup aldım sistemi bana da ucuz ürünler gönderilmiş. Resmen dolandırıcılık. Ya zorla bu parçaları alın ya da iade edin demek istiyorlar. İade edersem sattığım dövizden zararım olacak 500-1000TL kadar. Donanım arşivine güvenip aldım ama böyle bir dorumla karşılaştım.
Gaming gen e yazarsan sorunun büyük ihtimal çözülecek olmassa thh ye başvur faturadakini vermek zorunda kalsınlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
Aslında hiçbir problem yok zaten parçaların stokları sıkıntılı idi gaming gen hepsine aynı parçaları yazmış geçmiş gibi gözüküyor tabi bu gaming gen in hatası.
nasıl problem yok ya ben hazır sistemde msi gaming x 3060 alayım 3 fanlı, bana gelsin mech 2 fanlı aynı şey. o zamanda Aslında hiçbir problem yok mu ? @Abdullah Hacıgül

LethaX

80+ Bronze
kardeşim kendi başınıza gelmemiş rahat konuşuyorsun insanlar ne zorluklala o sistemi alıyorlar biliyormusun hazır sistemlerde kişiye özel olduğu için iade olmuyorlar bunu bil hata onların çözecekler
Biliyorum paranın nasıl kazanıldığını da insanların bu durumu ailelerine nasıl söyleyeceklerini bilmemelerinide merakın olmasın bu konuda. Bu durumda en kısa zamanda çözülür büyük ihtimalle arkadaşların panik yapmasına gerek yok Abdullah'da durumu ilgili siteye izah eder zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
Biliyorum paranın nasıl kazanıldığını da insanların bu durumu ailelerine nasıl söyleyeceklerini bilmemelerinide merakın olmasın bu konuda. Bu durumda en kısa zamanda çözülür büyük ihtimalle arkadaşların panik yapmasına gerek yok Abdullah'da durumu ilgili siteye izah eder zaten
bizde gamng genn hatasını kabullenip insanların mağduriyetini gidermesini istiyoruz bugun başkasına olduğu için susarsak yarın bize de olur. ezilen hep biz oluruz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,461
Üyeler
164,015
Son üye
abdülsamet yıldız
Top Bottom