Arama sonuçları: *

1. H

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Geçen hafta salı aldım cuma geldi tahminen bugün yada yarın gelir seninde
  2. H

Yok yok yararlı oldu sagolasin :)
  3. H

Okuduğum kadarıyla kartin sıcaklığı cok yüksek olmadığı sürece aşırı bir zararı yokmuş. Ama bende cok hakim degilim zaten olaya :) 1622321249 Bende çok bilmiyorum ama biraz anlatmaya çalıştım. Fakat cok iyiligi dokundu. Bana iyiligi dokunan insanlarada pek hayır diyemiyorum :)
  4. H

Askerdeyim pc yi enistemlere gönderdim. O yapayım diyor. Zamaninda cok destek oldu ayıp olmasın diye pek bisey demiyorum. Internette biraz baktım kartın ömrünü kisaltir gibi seyler yazıyodu. O yuzden sormak istedim. Bakayım bir onada teşekkür ederim
  5. H

Konuyla alakası yok ama kusura bakmazsanız bir şey sormak istiyorum. Bu pc ile sadece yaklaşık 1-1.5 ay mining (sonrasinda hic yapilmayacak) yaptiktan sonra oyun performansi düşer mi. Nasil olur bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  6. H

Bios guncel olmasa ne olur arkadaslar ne gibi bir sikinti olur yada olur mu
  7. H

Anasayfadan kalktıysa malesef stok gelmez bence. Gelecek olsa ana sayfada kalırdı.
  8. H

Kanka bende olmuş ama sözde olmuş aynı anda dagitima çıkmış saniyesinde teslim olmuş. Bu bildiri konusunda ups biraz kötü galiba anlamadım. Seninde gun icinde gelir bence. Bana sms gelmedi. Ama benim kargoyu eniste aldi. Onuda arayan falan olmadı diye biliyorum. 1622192381 Sagolasin. 2-3 gune...
  9. H

Sağolasın. Gelir onunda evi zor bulurlar diyodu galiba geçen evi ariyolardir. Gelir bugun içinde :D
  10. H

Beyler geldi alirim bi ho :)
  11. H

Sağlam gelsinde pazartesi salıda olur :D 1622145962 Hallolur en kötü hesap geçmişini gönderirsin ya para iade ederler yada gonderirler. Umarım sistemde ariza falan derler gonderirler. Daha uğraşmazsın
  12. H

Benimde gelmedi daha senin yarın elinde olur benimde yarın yada pazartesi 1622145278 Bence itopya yi ara mail falan at normal bir şey degil bence
  13. H

Eğer alacaksan bildirimi ac bu konunun hemde siteden takipte kal ben öyle yaptım şuan kargoda yarin yada pazartesi gelir diye düşünüyorum 1622143741 Belli olmuyor gecen aksam 9.30 da girdi stoga ve 30 dk kaldi
  14. H

Dostun sistem ana sayfada durduğu sürece bence yeni stok gelecektir eğer almak istiyorsan biraz daha takipte kal diğer sefere umarım alırsın
  15. H

Ana sayfada durduğu surece o sistem stok gelir sıkma canını. Tekrar stokta yakalarsın dikkatli bakarsan
  16. H

Sepete ekleyip odeme kısmında kart numarasını yazdiktan sonra altta taksit diye yaziyor. Bende öyleydi ben öyle aldım taksitle
  17. H

Kart falan yok mu en kotu biraz daha fazla ver karta taksitle al kacirma bence
  18. H

Kac gündür yaziyom alamayan varsa hala o sistem ana sayfada kaldığı sürece ara ara stok yine gelecek. Bugünde yetisemeyen olmamıştır heralde artik o kadar kaldı stokta
  19. H

Eyvallah sağolasın. Gec olsunda güç olmasin
  20. H

Benim limitim max 10000 di. Suan askerdeyim 1.5 ayım kaldı. Yaklaşık 2 ay icinde bu fiyata baska pc bulmacamı düşündüm. Bu firsat kacmaz dedim aldım :D
Top Bottom