Sleenzy
80+
- Reaksiyon skoru
- 143
Hocam taksitsiz alamam.Bu düşünene kadar al, kaciracaksın stok az kaldı!
Hocam taksitsiz alamam.Bu düşünene kadar al, kaciracaksın stok az kaldı!
Kart falan yok mu en kotu biraz daha fazla ver karta taksitle al kacirma benceHocam taksitsiz alamam.
Hocam nasıl taksit eklenceğini bilmiyorum kartla alacağım zaten.Kart falan yok mu en kotu biraz daha fazla ver karta taksitle al kacirma bence
Stok bitti zatenHocam nasıl taksit eklenceğini bilmiyorum kartla alacağım zaten.
Sepete ekleyip odeme kısmında kart numarasını yazdiktan sonra altta taksit diye yaziyor. Bende öyleydi ben öyle aldım taksitleHocam nasıl taksit eklenceğini bilmiyorum kartla alacağım zaten.
Bitti hocam, yapacak bir şey yok. Kendi sorunumdu bu.Sepete ekleyip odeme kısmında kart numarasını yazdiktan sonra altta taksit diye yaziyor. Bende öyleydi ben öyle aldım taksitle
Sadece biraz daha uyanık olman gerek yada daha seri ama ucunda ölüm yok ya canını sıkma...Taksitin nasıl yapıldığını bulmaya çalışırken bitti, bundan sonra kendimi falan boğacağım. Sorun bende.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Konuyu bu kadar meşgul ettiğim için kusura bakmayın. Hepinizden çok özür dilerim.
Kaç taksit yaptırdın?Sepete ekleyip odeme kısmında kart numarasını yazdiktan sonra altta taksit diye yaziyor. Bende öyleydi ben öyle aldım taksitle