Arama sonuçları: *

1. H

Ryzen 3 3200G PC toplamak istiyorum, tavsiyeleriniz nelerdir? Lütfen yardım.

Harika olur. Discorddan da olur telden de arayabilirim.
  2. H

Ustam bende tam tersi, elle yukledigim bi realtek vardi, aynen duruyor formata ragmen. Size teamviewer id pass vereyim siz girip bakabilir misiniz acaba? Sadece yonet ten aygitlari kaldirinca tek tek o zaman kesiliyor bu pit pit sesi. Bir de format atmalla rastgele duzelecek anakart olmaz olsun.
  3. H

Valla gidip realtekin farklı driverini yükledim, win 1904 version için diye aradım indirdim kurdum. Win versionun ne olduğunu da bilmiyorum aslında. BU SEFER SES İŞARETİ GELDİ, ama sadece tık tık atıyor bağladığım kulaklık veya hoparlör, ses gelmiyor. Gigabyte'ı aradım, e bizim...
  4. H

Sizde de yüklendiğinde bozuk oluyor muydu başlangıçta? Driverların çakışması mı acaba diyicem, e öyle olsa güncellemeleri yapmadan önce olsa bile çalışması gerekir. Ben denemeler yapayım yine de...
  5. H

Şuan şurda verilmiş ilk çözümü deniyicem DDU ile silip az sonra. https://donanimarsivi.com/forum/konu/kismen-coezueldue-gigabyte-b450m-s2h-anakart-ses-sueruecuesue-sorunu.13144/ Bir de şöyle bir konu açtım...
  6. H

TAMAM WIN 10'U BİR ŞEKİLDE ÇÖZDÜM RESETLE. Neyden çözüldü ben de bilmiyorum. 1595091470 Ustam benim hoparlörüm bozuk galiba. Yeni aldım ama çalışmadı zaten. Takınca puf diyo sadece tipik elektrik alma sesi. Ama JAG KULAKLIĞI da görmüyor pc. USB kulaklığım veya ses aygıtım yok.
  7. H

Geldim. Şimdi onu deniyicem. 1595087888 Fakat şuan başlangıçta yine ses üstünde çarpı var, ses yok. 1595088107 Bu Windows yeni kurduğun ve key vermediğin zaman, senin arka plan resmini ÇEVRENDEKİ BİRİNİN RESMİNİ BULUP, O ŞEKİLDE AYARLIYOR. Bu laptopta da başıma geldi. HALBUKİ BANA ARKAPLAN...
  8. H

Aynen oldu ustam. Ben KEYINIZI GIRIN kismina bi key yapistirdim girdim. Ondan pro kurmus sanırım. Keyim yok diyince secenekleri verdi ordan Home dedim. Education daha cok bussiness gibi bir seydi.
  9. H

Monitor kullanma fikrim dedim. Ustam BOOT 1, SMI USB DISK 1100 mu olacak yoksa UEFI: SMI USB DISK 1100, Partition 2 mi olacak? Bi seyleri goruyo sanırım bu klavye vs?
  10. H

Ha... Allah Allah... Hiç kaçırmam öyle şeyleri de nasıl pro kurdum o zaman ben hayret. Tamam. 1595083022 Bak ustam @terebayt , iste kurduğumuz bilgisayar! Iste monitor fikrim!
  11. H

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 Bu sanırım bana Win10 PRO yükleyecek. 8 GB yer lazım diyor. Burdan indirdi sanırım akrabam da. HOME edition nerden indiricem?
  12. H

Meğersem bilgisayar böyle bir şeymiş. Tamam indiriyorum.
  13. H

Harikasin tamam. Ustam bu islemci, benim laptop dusuncesindeyken istedigim I7 9750H ile esitmis 8 core sanal calisma haricinde. HATTA BENIMKI O.C. OLUNCA BELKI EN AZ ESIT OLUYOR, 8 core zorlama haric. 1595081517 Islemci benim icin mukemmelmis suana kadar.
  14. H

https://www.technopat.net/sosyal/konu/coezueldue-gigabyte-b450m-s2h-realtek-hd-audio-driver-kurma-sorunu.813666/page-2 Bu arada ben de bundan bahsetmiştim burayı okumuştum. Ama anlamadım ki nasıl çözmüş. Pazardakini nasıl offline kurmuş... Napmış. 1595081265 Bios version F50 diyor. Bios date...
  15. H

Bi de zaten HEPSİBURADA, biosu güncel gönderiyormuş. Tüm yorumlarda öyle diyor. Ryzen 3 3200ümü direkt tanıdı zaten. Bi şey ayarlamadım yani bilmiyorum. 1595080879 Biostan mı bakılıyor sadece? Nasıl bakıcam?
  16. H

Ne olursa olsun HOME kurmayı denemek iyi olacak sanırım. Tamamdır... Hem zaten ses konusunda HERKESİN sorunu olsa idi, yorumlar bununla dolardı. Sanırım HOME denemem lazım zaten PRO olmaz. 1595080797 Yalnız USB olarak hoparlörü yine tanımadı. Ben format atayım buraya yazarım telden ustam. BIOS...
  17. H

Tamam USB hop deniyorum. Yalnız WIN PROyu WIN HOME yapabiliyor muyuz formatsız?
Top Bottom