Petrichor
80+ Silver
asğoubfshdf9pushadfAdam PC yi aldı kardeş.
asğoubfshdf9pushadfAdam PC yi aldı kardeş.
ne aldı geriye bakmaya üşeniyorumAdam PC yi aldı kardeş.
R3 3200gne aldı geriye bakmaya üşeniyorum
Valla gidip realtekin farklı driverini yükledim, win 1904 version için diye aradım indirdim kurdum. Win versionun ne olduğunu da bilmiyorum aslında.Bir kaç kere format atın olana kadar deneyin derim ama formatı flash bellek ile atın.
500w +85 aldım. Gerisi doğru. İlerde de mini kasa alıcam. Şuan dandik bi büyük kasa ile idare edicem bulunca.R3 3200g
B450m S2h
Apacer panther 240gb SSD
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ ATX PSU
Corsair vengeance LPX 8GB 3000MHz RAM
Aldı uzay montaj kullanıyor.
Format attıktan sonra zaten direkt sağ tarafta microsoft storeden bildirim geldi realtek yüklendi diye sen de bir kaç defa format at düzelir büyük ihtimalle.Valla gidip realtekin farklı driverini yükledim, win 1904 version için diye aradım indirdim kurdum. Win versionun ne olduğunu da bilmiyorum aslında.
BU SEFER SES İŞARETİ GELDİ, ama sadece tık tık atıyor bağladığım kulaklık veya hoparlör, ses gelmiyor.
Gigabyte'ı aradım, e bizim sorumluluğumuz değil dedi biz satıcı değil garantiyiz dedi. E birader BİR BEN Mİ SORUN YAŞIYORUM. PARA VERDİK BİZ BUNA. En son kıvırdı lafı neymiş anakartta bi bozukluk olabilirmiş de ondan da sürücülerini tanımayabilirmiş, o yüzden kendilerinden olduğu belli değilmiş. Ses işareti yok sürücüyü kabul etmiyor diyorum hala bunu diyor. Sorunlu diyip gönderin diyor. Oh memlekete bak. Bi hafta sizi bekliyicektim bir de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
500w +85 aldım. Gerisi doğru. İlerde de mini kasa alıcam. Şuan dandik bi büyük kasa ile idare edicem bulunca.
Aldığım parçaları 50-100 lira fazla vermemin sebebi de, her birini tek tek terebayt ustaya sormamdı, her şeyimle ilgilendi sağolsun, ve kendim de tek tek araştırmamdı. SSD'nin hızı ve kronik sorunu olmaması gibi, Corsair'in, benim sistemde uyumsuzluk yapmaması ve iyi olması gibi, ki Ram'de fark eden çok şey görmedim.
Anakartı da sorun var mı diye araştırmıştım hatta benim sistemde toplayanları okumuştum ama, bana böylevuracağı hiç aklıma gelmemişti. Ses yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi gene formata dönüyorum ustam... Siz neler yapmıştınız format attıktan sonra? Yazın okurum.
Ustam bende tam tersi, elle yukledigim bi realtek vardi, aynen duruyor formata ragmen.Format attıktan sonra zaten direkt sağ tarafta microsoft storeden bildirim geldi realtek yüklendi diye sen de bir kaç defa format at düzelir büyük ihtimalle.
Şu anda biraz işim var ama daha sonra olabilir isterseniz discorddan görüntülü konuşuruz telefonunuza discord yükleyin ben size söyliyim siz yapın.Ustam bende tam tersi, elle yukledigim bi realtek vardi, aynen duruyor formata ragmen.
Size teamviewer id pass vereyim siz girip bakabilir misiniz acaba?
Sadece yonet ten aygitlari kaldirinca tek tek o zaman kesiliyor bu pit pit sesi.
Bir de format atmalla rastgele duzelecek anakart olmaz olsun.
Harika olur. Discorddan da olur telden de arayabilirim.Şu anda biraz işim var ama daha sonra olabilir isterseniz discorddan görüntülü konuşuruz telefonunuza discord yükleyin ben size söyliyim siz yapın.
Discorddan daha iyi olur.Harika olur. Discorddan da olur telden de arayabilirim.
Discord adını yazsana arkadaşlık isteği atayım # i de yaz.Tamamdır ben hazırım.