Formatı zaten yeni attım da atsam iyi olacak çünkü şunu sorucam sana. WIN 10 PRO kurmuşum ben yanlışlıkla. Şurdan USB'ye win10 atıver dedim pro atmış akraba. Ve aktive etme seriali bulamıyorum, CMD kodlarıyla da olmuypr. Oysa ki laptopta HOME vers.da oluyordu gık demeden.Malesef benim bu konu hakkında pek bir bilgim yok format atsana bi belki sorun çözülür.
USB hoparlörü dener misin bi?PC'mi göstericem ustam size. ) Şaşıracaksınız.
USB ve jag hoparlörüm var. Jag kulaklığım var.
Eğer pro sürümdeki özelliklere ihtiyacınız yoksa home kurun daha iyi olur ayrıca belki bu sefer sorunsuz kurar driverleriFormatı zaten yeni attım da atsam iyi olacak çünkü şunu sorucam sana. WIN 10 PRO kurmuşum ben yanlışlıkla. Şurdan USB'ye win10 atıver dedim pro atmış akraba. Ve aktive etme seriali bulamıyorum, CMD kodlarıyla da olmuypr. Oysa ki laptopta HOME vers.da oluyordu gık demeden.
Sanırım hayırTamam USB hop deniyorum. Yalnız WIN PROyu WIN HOME yapabiliyor muyuz formatsız?
Ne olursa olsun HOME kurmayı denemek iyi olacak sanırım. Tamamdır... Hem zaten ses konusunda HERKESİN sorunu olsa idi, yorumlar bununla dolardı. Sanırım HOME denemem lazım zaten PRO olmaz.Eğer pro sürümdeki özelliklere ihtiyacınız yoksa home kurun daha iyi olur ayrıca belki bu sefer sorunsuz kurar driverleri
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanırım hayır
Biostan mı bakılıyor sadece? Nasıl bakıcam?Bios sürümün ne şu an?
Del tuşu ile Biosa girsene.Bi de zaten HEPSİBURADA, biosu güncel gönderiyormuş. Tüm yorumlarda öyle diyor. Ryzen 3 3200ümü direkt tanıdı zaten. Bi şey ayarlamadım yani bilmiyorum.